Dodaj do ulubionych

Biała Dama Kórnik

02.11.07, 19:17
Hotel Naramowice zajęty-trudno. Co sadzicie o Białej Damie w Kornkiu? Dzisiaj
tam byłem ogladac i szczerze to jestem pod wrażeniem. Sala była wlasnie
przygotowana na jutrzejsze wesele i bardzo mi sie spodobało. W cenie jest
wiele atrakcji i niespodzianek, bardzo miła szefowa, ogólnie termin jest wolny
i mam dwa dni na zastanowienie sie. A wiec jak cos wiecie o tym lokalu to
prosze napiszcie. Z gory dzieki.
Obserwuj wątek
    • katarzyna821 Re: Biała Dama Kórnik 02.11.07, 20:54
      hej!
      Ja nie polecam. My jak szukaliśmy sali też tam byliśmy ale facet z
      którym rozmawialiśmy kręcił. Mi generalnie się nie podobało! Jest
      dużo innych fajnych lokali... wybór należy do Was.
      • shellerka Re: Biała Dama Kórnik 07.11.07, 13:55
        A z jakim facetem tam rozmawialiście? Bo nas pracownicy Białej Damy odesłali do
        Szefowej i to z nią rozmawialiśmy o wszystkim, bo to ona jest kompetetnta w
        temacie imprez tam właśnie, an ie jakiś facet.
        Szczerze polecam. Mieliśmy tam wesele 22 września tego roku. Parę postów
        znalazłam w stylu wlasnie postu katarzyny821 i trochę się przestraszyłam, ale to
        co dostaliśmy w Białej Damie przeszło nasze oczekiwania. Po pierwsze -
        porównajcie sobie ilości i jakość jedzenia w knajpach poznańskich organizujących
        wesela i tam. Sorry, ale smiech mnie ogarnia na menu oparte na jednym kawałku
        mieska dla osoby i eleganckiej karcie menu na osłodębig_grin za cenę około 200 zł.
        W Białej nie tylko ilość jedzenia nas zaskoczyła pozytywnie, ale tak jak
        wspomniał autor wątku wystrój, obsługa kelnerska w białych rękawiczkach,
        zabawiająca gości żarcikami a jednocześnie kulturalna i dyskretna. No i
        organizatorka imprezy - szefowa Białej Damy. Ta kobieta robi to co kocha i to
        widać.Przez całe wesele była dyskretnie obecna i dbała o to żeby wszystko było ok.
        Fakt, że knajpa robiła na nas wrażenie nieco socjalistycznej, ale w środku, przy
        wystroju weselnym szybko zmieniliśmy zdanie.
        Dodam, że w ostatnim czasie dwie znajome równiez miały wesele tam właśnie i
        odczucia miały podobne.
        POLECAM
        • shellerka Re: Biała Dama Kórnik 07.11.07, 13:57
          I jeszcze jedno - wkurza mnie takie gadanie - nie polecam, byliśmy tam ale ktoś
          kręcił i mi sie nie podobało - po co psujesz lokalowi opinie nie mając o nim tak
          naprawde pojecia?
          Acha jeszcze jedno - my najpierw zanim sie zdecydowalismy w każdej knajpie nad
          ktora sie zastanawialismy jedlismy obiad - i ten obiad w białej damie nie był
          współmierny do tego co mieliśmy na weselu.
          Obiad nie był zbyt dobry za to jedzonko na imprezie - pycha!
          • yawoorka Re: Biała Dama Kórnik 07.11.07, 14:57
            shellerka ja tez bede miala wesele w bialej damie. czy moge Cie
            prosic o wiecej informacji o zorganizowanym tam przyjeciu na maila?
            pozdrawiam
            • fraca1 Re: Biała Dama Kórnik 07.11.07, 21:36
              Byłam na dwóch weselach w Białej Damie - na 100 osob i na 30 osób -
              jedzenie pyszne, kelnerzy bardzo mili, szefowa dbała o gości i o
              porządek imprezy, pomocna, no i obecna na sali cały czas,mając
              wszytsko pod kontrolą,polecam smile))
              • katarzyna821 Re: Biała Dama Kórnik 07.11.07, 22:10
                sorki bardzo, ale nie chciałam nikogo urazić. Napisałam po prostu
                swoje odczucia. My jak byliśmy wBiałej Damie to rozmawialiśmy ze
                starszym panem który niby był kierownikiem. Nie kazałam mu się
                legitymować więc nie wiem kim był. Po rozmowie z nim stwierdziliśmy,
                że absolutnie nie chcemy mieć ta wesela, bo facet kręcił i nie
                potrałił nic konkretnie powiedzieć i tyle tylko chciałam powiedzieć.
                Bardzo się cieszę, że jednak było wszystko dobrze i Wam się podobało.
                • inkaluk Re: Biała Dama Kórnik 12.05.08, 10:59
                  NIE POLECAM!! ZDECYDOWANIE!!! Miałam niedawno wesele w białej damie, ogólnie jedzenie dobre, organizacja również, szefowa - mila, ale za to strasznie sztucznie miła - nie lubię takich osób, które uśmiechają się sie głupio, a do swoich podwładnych (kelnerki) prycha jak głupia!!! Poza tym kelnerzy zabierali cześć jedzenia, która leżała na stole bocznym wiec wszystkiego nam nie oddali... No i najgorsze - zaskoczenie z zdziwienie rano po weselu. Nie słowny lokal, mimo, iż było mówione, że kawa/herbata dla gości nocujących na miejscu jest GRATIS - to i tak musieliśmy płacić i nie chcieli podać tego jedzenia, co zostało na śniadanie tylko oczywiście za opłatą - za dużą jak mniemam do przyniesienia tylko jedzenia. No i jeszcze jedno - siedzimy wszyscy (10osób) przy tej kawie rano, a kelnerka podaje mi i mojemu mężowi śniadanie i rzekomo mieliśmy je jeść przy tych naszych gościach, którzy nie mieli nic podane do tej kawy!! ŻENADA!!!!!!!!!!!!! Próbują każdą złotówkę od Ciebie wyciągnąć! Trochę żałuje, że się tam zdecydowaliśmy, no, ale nie to najważniejsze, co wink
                  Wiec jeszcze raz - NIE POLECAM LOKALU!!!!! i będę starała się sie na większej ilości forum to mówić!!!!
          • inkaluk Re: Biała Dama Kórnik 12.05.08, 11:01
            JA ZDECYDOWNIE NIE POLECAM!!!
            Miałam niedawno wesele w białej damie, ogólnie jedzenie dobre, organizacja również, szefowa - mila, ale za to strasznie sztucznie miła - nie lubię takich osób, które uśmiechają się sie głupio, a do swoich podwładnych (kelnerki) prycha jak głupia!!! Poza tym kelnerzy zabierali cześć jedzenia, która leżała na stole bocznym wiec wszystkiego nam nie oddali... No i najgorsze - zaskoczenie z zdziwienie rano po weselu. Nie słowny lokal, mimo, iż było mówione, że kawa/herbata dla gości nocujących na miejscu jest GRATIS - to i tak musieliśmy płacić i nie chcieli podać tego jedzenia, co zostało na śniadanie tylko oczywiście za opłatą - za dużą jak mniemam do przyniesienia tylko jedzenia. No i jeszcze jedno - siedzimy wszyscy (10osób) przy tej kawie rano, a kelnerka podaje mi i mojemu mężowi śniadanie i rzekomo mieliśmy je jeść przy tych naszych gościach, którzy nie mieli nic podane do tej kawy!! ŻENADA!!!!!!!!!!!!! Próbują każdą złotówkę od Ciebie wyciągnąć! Trochę żałuje, że się tam zdecydowaliśmy, no, ale nie to najważniejsze, co wink
            Wiec jeszcze raz - NIE POLECAM LOKALU!!!!! i będę starała się sie na większej ilości forum to mówić!!!!
    • mariuszz82 Re: Biała Dama Kórnik 08.11.07, 15:53
      Ja juz sie zdecydowalem na Biala Dame. Spisalismy umowe i wiem ze bedziemy
      zadowoleni. Dzieki bardzo za wasze opinie.
      • anucha85 Re: Biała Dama Kórnik 08.11.07, 17:43
        a jakie koszty w białej damie??
      • weraole Re: Biała Dama Kórnik 08.11.07, 18:00
        Witam!my tam również mamy wesele - 21 czerwca 2008 w górnej sali!nie
        szukaliśmy niczego innego, bo byliśmy tam 3 lata temu na weselu i
        było tak cudnie, że nie mieliśmy wątpliwości!po prostu klasa!piękne
        udekorowanie, fantastyczna obsługa,jedzenie bardzo smaczne, ilość
        absolutne zadowalająca!szefowa jest osobą niezwykle kompetentną i
        sympatyczną, a to ma wielkie znaczenie przy organizacji wesela, ale
        to pewnie wszyscy wiedząwink socjalistyczny budynek z zewnątrz w
        środku jest elegancką restauracją. Polecam,a mam nadzieję, że pod
        koniec czerwca polecę jeszcze goręcejsmile Pozdrawiam!
        • karolcia539 Re: Biała Dama Kórnik 12.05.08, 12:49
          hejka
          Bylam w Bialej Damie na weselu w 2007 roku i baardzo mi sie
          podobalo. Jedzenie bardzo smaczne, obsługa bardzo mila generalnie
          polecam smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka