agniszka.p 27.05.08, 11:00 Witam, Chciałabym dowiedzieć się czegoś o Zajeździe. Najlepiej od kogoś kto wyprawiał w nim wesele, albo się na jakimś tam bawił. Nigdzie nie moę znaleźć żadnych opinii. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nives1 Re: ZAJAZD POD KACZOREM 27.05.08, 12:46 Byłam na weselu w zeszłym roku w czerwcu. Jedzenie pyszne, można było zeżreć wszystko ze stołu Obsługa fatalna - dostałam herbate z kawałkiem cebuli w szklance mało miejsca troche do tańca- ale to było duze wesele na ponad 120 osób. Odpowiedz Link
agniszka.p Re: ZAJAZD POD KACZOREM 28.05.08, 13:54 Dzięki za info My planujemy wesele na ok 80 os. więc z brakiem miejsca chyba nie będzie tam problemu. Zastanawia mnie jednak czy w czerwcu nie będzie za gorąco bez klimatyzacji na sali tanecznej. Pozdrawiam, Odpowiedz Link
nives1 Re: ZAJAZD POD KACZOREM 28.05.08, 15:34 My bylismy wlasnie w czerwcu - nie było gorąco w środku. Minimalnie duszno sie zrobiło tuż przed zachodem słońca ale potem było ok Odpowiedz Link
agniszka.p Re: ZAJAZD POD KACZOREM 29.05.08, 12:07 Jeżeli sobie jeszcze coś przypomnisz, to możesz pisać na gazetowgo mail'a. Trochę przeraża mnie, że jesteś jedyną osobą która może coś powiedzieć o zabawie w Piotrowie, a chciałabym jeszcze dowiedzieć się kilku spraw organizacyjnych, na które warto zwrócić uwagę. Odpowiedz Link
nives1 Re: ZAJAZD POD KACZOREM 29.05.08, 13:24 Wiesz ja tam byłam tylko gościem i wesele mi się średnio podobało bo para młoda masę rzeczy sp... Ale tam można zrobić na prawde fajne wesele. Szczególnie byliśmy żarciem zachwyceni. Na plus duży parking i pokoje (my byliśmy przyjezdni i nie chciało nam sie wracać) Jedyna rzecz ktora przy robieniu tam wesela powinna cię zastanowić lub wymagać wiekszej uwagi to obsługa - kelnerki były kiepskie. Ale nie wiem jak to teraz wygląda Powodzenia Odpowiedz Link
agniszka.p Re: ZAJAZD POD KACZOREM 02.06.08, 15:01 Dzięki za informacje. Za tydzień podpisujemy z nimi umowę i postaramy się zwrócić im jakoś uwagę na obsługę. Odpowiedz Link