Dodaj do ulubionych

Sala weselna.

05.05.09, 23:37
Witam, szukam jakiejś sprawdzonej, ladnej sali weselnej na ok. 80 osob, w
cenie do 150 zł za osobę, w okolicach Poznania ( najlepiej od strony Baranowa,
ale nie tylkosmile ). Byłabym wdzięczna za jakieś namiary.

Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • agusiaoo71 Re: Sala weselna. 06.05.09, 13:12
      W Baranowie jest hotel Edison - ładna sala i dobre jedzenie, ale nie wiem czy pomiesci 80 osób.
    • viki.100 Re: Sala weselna. 31.07.09, 14:47
      witam, mogę polecić restauracje TURYSTYCZNA w środzie wlkp. ale to
      od innej strony poznania. Ladna sala bardzo dobre jedzenie. wesela
      już od 100 zł, pomoc w zorganizowaniu noclegu i dojazdu
      gości.Polecam ja byłam bardzo zadowolona.
    • kari-na88 Resturacja w Hotelu Księcia Józefa - super 08.06.10, 20:54
      Polecam wszystkim restaurację w Hotelu Księcia Józefa , świetna
      kuchnia, miła obsługa,przepiękne wnętrza, sami skomponowaliśmy menu
      w/g naszych upodobań. O nic nie trzeba było się martwić.
      Nasze wesele było bardzo udane !!!!!
      • wskn18 Podziękowania dla Pani Manager i obsługi hotelu 22.06.10, 16:05
        Jesteśmy pod wrażeniem wspaniałego przyjęcia, znakomitej obsługi.
        Wyborna kuchni, szef Kuchni - znakomity i bardzo znany ( uwielniamy
        jego felietony kulinarne w Głosie Wielkopolskim). Szczególnie
        dziękujemy za miłą obsługę Pani Manager, za spełnienie wszystkich
        naszych zachcianek ( zwłaszcza za różowe aniołki smile), opracowanie
        świetnie dobranego menu ( w świetnej cenie 140 zł/osobę - cena
        została dopasowana do naszych możliwości)oraz miły kontakt.
        Gratulujemy zespołu obsługi kelnerskiej, bardzo miły, kulturalny,
        fachowy i uczciwy- co dzisiaj jest rzadkością. Jesteśmy bardzo
        zadowoleni z sesji zdjęciowej w Hotelu Księcia Józefa- przepięknie
        wyszły zdjęcia. Spędziliśmy cudowną noc w przepięknym pokoju
        hotelowym, który otrzymaliśmy w prezencie od firmy.
        Osobne podziękowania kierujemy do obsługi w kuchni za szybie
        przygotowanie potraw w/g wcześniej ustalonych godzin. Wszystko było
        na szóstkę!!! Nigdy jeszcze tak mile nie spędziliśmy czasu, gorąco
        wszystkim polecamy restaurację Hotelu Księcia Józefa !!!
    • gosik-sosik Re: Sala weselna. 26.10.10, 13:55
      Witam, ten wątek niech będzie przestrogą dla wszystkich Młodych Par, które szukają lokalu na swoje wesele.. Podzielę się z Wami jak wygląda przyjęcie weselne w restauracji Ogród Smaków w Chludowie.
      Od razu zaznaczam, że nie jestem konkurencją- to obiektywne spojrzenie okiem gościa. Sala weselna jak i restauracja jest naprawdę piękna ale na tym pozytywy się kończą. Zacznijmy od obiadu. Jeżeli proponują wam 2,5 kawałka mięsa na osobę- to podzielcie to przez 2.. Do tego mięso niesmaczne, nieświeże, ociekające tłuszczem i ogólnie wyglądające odrażająco.. Było tego tak mało, że gdy dzieci wzięły po kawałku- dorośli zostali z niczym.. Zimne przekąski to patera schabu w galarecie i sałatka grecka..
      Ciasto i tort Para Młoda zamawiała osobno więc bez zastrzeżeń ale i to musieli popsuć. Tort wjechał bez żadnego porozumienia z orkiestrą, bez muzyki i całej ładnej oprawy. Kelnerki go podzieliły a kawy na stołach brak.. goście tort zjedli a kawy nadal brak.. Po czym zaczęły ją nosić od stołu gdzie siedziały dzieci (!!!) i kilku dorosłych.. A rodzice Młodych siedzieli i czekali, czekali.. aż dostali kawę na końcu!!! Nigdy nie pracowałam jako kelnerka ale to co zrobiły nawet dla laika jest nie do pomyślenia!
      Kelnerki stanowczo do wymiany- niedoświadczone, niereprezentacyjne, tempo pracy fatalne, jakby robiły łaskę, że cokolwiek zrobią. Na koniec punkt programu - zachwalane przez obsługę- golonki.. Śmierdzące, niesmaczne, spieczone i z kłakami!!!! Całokształt organizacji doprowadził Panią Młodą na koniec do płaczu- więc wyobraźcie sobie co czuła.. Żegnając gości z wstydem przepraszała..
      Teraz drogie Pary Młode prośba: Jeśli szukając lokalu na wesele bierzecie pod uwagę jego wygląd to zastanówcie się czy to naprawdę ważne.. Dla gości i własnego dobrego samopoczucia ważniejsza jest umiejętność organizacji takich przyjęć i smak potraw niż ogród czy wystój sali.. Nie wierzcie we wszystko co mówi wam przed weselem obsługa Ogrodu Smaków bo mijają się z prawdą. Dla mnie ta restauracja to porażka- która zepsuła najpiękniejszy dzień w życiu Młodej Pary..
    • kasia-nowak-23 ODPOWIEDŹ -forum ślubne 28.10.10, 11:38
      Cześć !

Piszę bo warto mieć kogoś sprawdzonego na swoim ślubie, by się nie rozczarować.
      Jeśli szukasz sprawdzonej 2 osobowej ekipy - fotografa i kamerzysty-to mogę ci wraz z moim mężem polecić firmę, która nam w maju robiła zdjęcia i film z całego ślubu. Zdjęcia wyszły naprawdę pięknie, a film jest fachowo zrealizowany ( wzruszający, dynamiczny, czasem śmieszny)- często z mężem z sentymentem do niego wracamy.

AHA fotki z mojego wesela są u nich na stronce w pierwszej galerii. Chyba nawet zamieścili też na stronie filmiki weselne.

tu: www.foto-marwex.cdx.pl

Mam nadzieję, że pomogłam-firma przetestowana na moim weselu 

Pozdrawiam Kasia i Marek (ślub – maj 2010)

• dakowski_dwor Re: Sala weselna. 25.02.16, 13:31
      Zapraszamy serdecznie do Dakowskiego Dworu. Organizujemy wesela do 110 osób. Nasz obiekt zlokalizowany jest 30 km od Poznania.

W razie pytań proszę się kontaktować: magdalena@dakowskidwor.pl
    • mamuskanaetacie Re: Sala weselna. 26.02.16, 13:32
      A sprawdzałaś może Restaurację www.raut.pl/ w Poznaniu? My sobie chwalimy, chociaż mieliśmy 50 osób na weselu, ale myślę że 80 też się zmieści smile A i sala i teren jest piękny więc naprawdę polecam smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka