Dodaj do ulubionych

Pierwsza miłość - litości!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 10:58
Chodzi o wątek tej co straciła pamięć. Miesiąc temu jak wyjeżdżałem z Polski
to ona ta pamięć straciła i myślałem, ze jak wrócę to ona już tę pamięć
odzyska. Jakież było moje ździwienie kiedy przypadkiem włączyłem na polsat i
leci ta pierwsza milość a ona nadal nic nie pamięta, na dodatek w burdelu
siedzi! Ludzie litości! Toż to gorsze od mody na sukces...
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Pierwsza miłość - litości!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 11:22
      dokładnie juz mi sie chce smiac z tego serialu ;/ a tak poza tym skoro jest
      swiadoma ytego, ze nie wie jaks ie nazywa itp... mogłaby sie zgłosic na
      policje.../ nie iwem kto pisze scenariusz ale jest on tragiczny juz w tym
      momencie
      • Gość: ktoś Re: Pierwsza miłość - litości!!!! IP: *.icpnet.pl 06.06.07, 12:34
        Z tego co kojarze, to jej się przypominają jakieś złe chwile związane z policją, dlatego boi się tam iść.
        • Gość: Sardyna_ Re: Pierwsza miłość - litości!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.07, 18:54
          Największe tragedie dopiero przed nami - cudowna i słodka Marysia będzie się
          gibać na rurce w klubie nocnym... O matko i huto trzymajcie mnie o_O Może
          jeszcze Paweł tam przypadkiem do tego klubu zajdzie i odnajdzie ją w czasie
          pokazu?? Ach zapomniałam dodac - przyjmie wdzięczne pseudo - Andżela czy jakos
          tak. zit, zdecydowanie wolę modę :P
          • barti84 Re: Pierwsza miłość - litości!!!! 06.06.07, 19:14
            No jak już jej Paweł szuka ponad miesiąc to chlopak na pewno wyposzczony i
            rączka go juz zabowli i na pewno trafi na Marysie to znaczy Andżele się
            bzykną... Jak Andżela poczuje Pawła to jej sie wszystko przypomni...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka