maryjka60 10.09.09, 09:31 Wrocławianki może miałybyście ochotę w sobotę się spotkać? W jakiejś fajnej knajpce, po południu lub koło wieczora, bez dzieci, na babskie pogaduszki? Czekam na zgłoszenia:>) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olus-ia80 Re: Wro i oko. - proponuję babskie wyjście 10.09.09, 09:37 Wychodzimy z zabka11 i jej mamą do kina na babskie spotkanie :)i juz się strasznie ciesze , bo mi potrzeba. Pati staraj się dołączyć:) Może ktos jeszcze chce. Odpowiedz Link
azi81 Re: Wro i oko. - proponuję babskie wyjście 10.09.09, 11:14 a do ktorego kina??i na co?? ;> Odpowiedz Link
azi81 Re: Wro i oko. - proponuję babskie wyjście 10.09.09, 11:15 fajnie by bylo do heliosa bo ja mam darmowy bilet :P to bym nie musiala kasy na bilet wydawac :P Odpowiedz Link
olus-ia80 Re: Wro i oko. - proponuję babskie wyjście 10.09.09, 11:17 ja mam darmowy w pasazu właśnie Odpowiedz Link
olus-ia80 Re: Wro i oko. - proponuję babskie wyjście 10.09.09, 11:17 Na film : Bez mojej zgody Odpowiedz Link
azi81 Re: Wro i oko. - proponuję babskie wyjście 10.09.09, 12:01 Ola w którym pasazu??znaczy w magnoli??tam idziecie do kina?? Odpowiedz Link
olus-ia80 Re: Wro i oko. - proponuję babskie wyjście 10.09.09, 14:19 Pasaż Grunwaldzki. Odpowiedz Link
azi81 Re: Wro i oko. - proponuję babskie wyjście 10.09.09, 15:00 buuu w pasazu grunwaldzkim nie ma heliosa a j awlasnie do heliosa mam darmowy bilet :( no coz...to ja odpadam Odpowiedz Link
maryjka60 Re: Wro i oko. - proponuję babskie wyjście 10.09.09, 15:32 azi to może wybierzesz się na spotkanie w knajpie z nami? Jak zbierze się jakaś grupka oczywiście. Laski czekam na Wasz odzew. Odpowiedz Link
burdziaa Re: Wro i oko. - proponuję babskie wyjście 10.09.09, 14:29 Dorotka postaram sie jutro dac znac bo własnie w tą sobote musze byc 'w pracy'robimy z kolezanką wystroj i pracujemy nad meblami,jesli sie nic nie zmieni to cale popoludnie bede miala zajęte- to najwyzej wracają z Krzyków podjechałabym do Was do Rynku/lub gdzie tam bedziecie, chociaz na chwile sie usciskac/Bede tutaj zagladac o którejj sie umówicie. Co do kina- to niestety to nie dla mnie film, za smutny :( Odpowiedz Link
burdziaa hej a co Wam kino przeszkadza ? 10.09.09, 15:33 koliduje ze spotkaniem z Maryjką :)? Kino wieczorem pewnie, a popołudnie, czy tak dajmy na to 18-19godzina, to co? Odpowiedz Link
patrice7 Re: hej a co Wam kino przeszkadza ? 10.09.09, 20:37 A skad macie darmowe bilety??:) Odpowiedz Link
azi81 Re: hej a co Wam kino przeszkadza ? 10.09.09, 20:45 no coz ja chyba calkiem odpadam bo moj m ma w pracy inwenture i nie bedzie go caly dzien i noc :( Bilet mam za free wlasnie od m z pracy co jakis czas dostajemy darmowki ale niestety do heliosa :( Odpowiedz Link
azi81 Re: hej a co Wam kino przeszkadza ? 10.09.09, 20:47 pogadam jeszcze z mama czy zostanie z młoda.No i zobacze jak z kasa stoie bo ten miesiac cieeeeniutki Odpowiedz Link
maryjka60 Re: Wro i oko. - proponuję babskie wyjście 11.09.09, 21:57 mam rozumieć, że oprócz Burdzi na spotkanie nikt się nie pisze???? szkoda wielka bo chętnie bym z Wami popitoliła :(,miło byłoby się spotkać. Nikt więcej nie znajdzie czasu? Odpowiedz Link
burdziaa Re: Wro i oko. - proponuję babskie wyjście 11.09.09, 22:00 Dorotka napisz mi smsa z Twoim numerem telefonu- moj numer 600402565, ja jutro jestem od 13 w pracy do ok 19tej , ale postaram sie wczesniej wyjsc ,zeby wracajac sie z Toba zobaczyc. A bedzie Ci sie chcialo dla mnie jednej jechac taki kawał drogi:)?O której wogóle Ci pasuje? Odpowiedz Link
patrice7 Re: Wro i oko. - proponuję babskie wyjście 11.09.09, 22:13 Ja bede wiedziec jutro. O ktorej Ci pasuje? i gdzie? Odpowiedz Link
blanka0 Re: Wro i oko. - proponuję babskie wyjście 11.09.09, 22:14 chciec to bym chciala, ale nie ten czas pakowanie, pranie, prasowanie i ogromny brzuchol bawcie sie dobrze dziewczyny a tak na marginesie kiedys mam nadzieje sie w koncu spijemy :-) Odpowiedz Link
burdziaa Blanka! 11.09.09, 22:16 ale o jaki spicue Ty mowisz Kochana, Dorot z brzuszkiem, ja po calym dniu ciezkiej pracy- na lodach/ciastku sie spotkamy, chociaz na chwilke-przyjedz,odprezysz sie na godzinke ! Odpowiedz Link
maryjka60 Re: Blanka! 11.09.09, 22:23 No właśnie Blanka na Ciebie to ja mocno liczę, że przed dłuższą przerwą wyrwiesz się jednak na chwilę do nas. Pati wstępnie myślałam o mniej więcej 17-18 g., miejsca nie wybrałam, może wstępnie zaproponuję Vapiano (w tym nowym budynku naprzeciwko Galerii Dominikańskiej) bo jest w samym centrum i każdemu łatwo tam dojechać, ale jestem otwarta na inne propozycje. Odpowiedz Link
burdziaa Re: Blanka! 11.09.09, 22:29 dla mnie super, i godzina i miejsce :) bardzo lubie tam chodzic i zjadac tiramisu,juz sie ciesze! Odpowiedz Link
burdziaa Re: Blanka! 11.09.09, 22:30 ps. a nie obrazicie sie jesli zjawi sie na tym babskim Jasio z Julkiem na chwile,moze sobie gdzies pojdą, pewnie przyjada po mnie do pracy bedziemy razem,ja blizej 18stej bo jednak musze dojechac z Krzykow i robote skonczyc. Odpowiedz Link
maryjka60 Re: nie obrazimy się:>) 11.09.09, 22:41 tam jest plac zabaw dla dzieci więc Julcio będzie miał się czym zająć, ale się cieszę, że znajdziesz dla mnie chwilę Odpowiedz Link
zabka11 Re: nie obrazimy się:>) 12.09.09, 09:06 To i ja sie piszę, wstepnie, bo kino nie wypali;/ gdyż seanse tego filmu są o chorych i wczesnych godzinach;/ może namówię jeszcze jedną forumkę:) Odezwe sie jeszcze:) Pozdrawiam Odpowiedz Link
azi81 bawcie sie dobrze 12.09.09, 09:57 No to bawcie sie dobrze dziewczyny.JA nie mam z kim Oliwki zostawic bo m.i moija mama do 21 pracuja :( Odpowiedz Link
blanka0 Re: bawcie sie dobrze 12.09.09, 10:12 no nie obiecuje, ale m obiecal mnie zabrac dzis do sycylijsiej lodziarni na canolli/ czy jak to sie pisze/ wiec moze w drodze powrotnej zaciagne go do tej vapiano najwyzej wyrwie sie z jasiem i julkiem gdzies ale to zalezy od mjego samopoczucia, jakby co to asiu zadzwonie ok..? strasnzie chce was usciskac i nachuchac w kciuki, bo sie boje jak szlag a spicie to tak mysle ze jak skonczymy zachodzic, rodzic i karmic :-) Odpowiedz Link
maryjka60 Re: bawcie sie dobrze 12.09.09, 10:37 hej, niewykluczone, że ja też będę z m i B bo prawdopodobnie będziemy akurat wracać z zoo, ale mam nadzieję, że pobawią się trochę w kąciku do zabawy a ja spokojnie z Wami posiedzę ps. to umawiamy się na 18? czy bliżej 17? Asia dotrze trochę później ale jak komuś pasuje wcześniej to niech pisze Odpowiedz Link
maryjka60 Re: azi81 12.09.09, 10:39 a może wyrwiesz się z Oliwką? pobawi się a Ty mając na nią oko posiedzisz z nami? Odpowiedz Link
patrice7 Re: azi81 12.09.09, 13:17 Niestety jednak nie wyrobie się czasowo:( Bede wolna dopiero po 20. Napsz koniecznie kiedy znow bedziesz wtedy zaklepie czas mam straszną ochotę z wami się spotkac. Odpowiedz Link
burdziaa Dzięki Dziewczyny! Jak zawsze wspaniale...:) 12.09.09, 21:00 wszystko pyszne i w uroczym Towarzystwie, ale sie ciesze ze Was Wszystkie wysciskałam- dziekuje i do zobaczenia! Odpowiedz Link
maryjka60 Re: Dzięki Dziewczyny! Jak zawsze wspaniale...:) 12.09.09, 21:05 dziękuję, dziękuję, dziękuję! baaardzo mi było miło i przyszłam do domu szczęśliwa, tylko tyle napiszę, miłej nocki Odpowiedz Link
blanka0 Re: Dzięki Dziewczyny! Jak zawsze wspaniale...:) 12.09.09, 21:41 ojej ale sie najadlam/ nazarłam dzieki za towarzystwo Odpowiedz Link
zabka11 Re: Dzięki Dziewczyny! Jak zawsze wspaniale...:) 12.09.09, 21:58 I knajpka super, i jedzonko,...a taki makaronik, ze szpinakiem, pesto i krewetkami, to sobie sama jutro zrobię, i powspominam przemiłe spotkanko:) Jakaś taka wyluzowana wróciłam, jak nigdy ostatnio, koniecznie częsciej muszę sobie pozwalać na taką odrobinę luksusu:) Dziękuję i do zobaczenia następnym razem:) Odpowiedz Link
zuzaze_78 Ominelo mnie :( 13.09.09, 07:43 Oj, wlasnie czytam, ze mialyscie fajne spotkanie. Szkoda wielka, ze mnie ominelo, bo z przyjemnoscia bym sie z Wami zobaczyla, a jeszcze wsrod takich pysznosci:) Chociaz nie moge narzekac, ostatnio bezwstydnie obzeralam sie niesamowitymi dobrociami kulinarnymi, musze sie zwazyc, bo chyba na sucho mi to nie uszlo. Kiedy nastepne spotkanie??? Maryjka, Ty jak z czasem we Wroclawiu w kolejne weekendy? Odpowiedz Link