m_k8 11.09.09, 05:20 Ała jak wcześnie. Zawiasy w szczęce mi się popsują od tego ziewania ;-( no ale nic to. Jak mus to mus. Miłego dnia dla wszystkich! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ankas4 Re: Kawa, red bull i inne :-) 11.09.09, 05:49 Jezuuuu, dziewczyno o jakiej godzinie Ty wstajesz o łaaaa!!!!!:) Sluchaj Ty tak codziennie czy Hanna dala dzis w kość;)? No to ja siadam z Tobą, choc ja jeszcze sie nie polozyłam spac, tutaj jest 23:50:) sciskam Odpowiedz Link
m_k8 Re: Kawa, red bull i inne :-) 11.09.09, 06:08 Hej Asia! Nie, nie codziennie. Hana słodko śpi (ona jest śpioch poranny) a ja muszę coś pilnego do pracy przygotować :-( Kolorowych snów! Odpowiedz Link
babajagaa Re: Kawa, red bull i inne :-) 11.09.09, 06:57 Ja tez juz od 6 na nogach,nie pamietam kiedy ostatnio wstalam o tej porze,dla mnie to koszmar normalnie,ale coz,musze wyszykowac siebie i Olafa ja do pracy na 9 a mlody do dziadkow. Odpowiedz Link
anmroz Re: Kawa, red bull i inne :-) 11.09.09, 07:04 Piję kawę na poprawę nastroju :)Mąż w szpitalu, dzieci chore siedzą w domu, a ja do pracy na pół dnia.Muszę to wszystko to jakoś ogarnąć, wynajęłam opiekunkę, bo inaczej się nie dało.Ehhh,jak bardzo przydaliby się dziadkowie... Odpowiedz Link
narttu Re: Kawa, red bull i inne :-) 11.09.09, 07:18 rany, tak wczesnie a tu juz taki ruch :) U mnie dzis spokojniejszy dzien i mam nadzieje sie pouczyc porzadnie bo sie obijalam ostatni tydzien troche. A wieczorem sauna Odpowiedz Link
qwoka Re: Kawa, red bull i inne :-) 11.09.09, 08:05 Nie wiem czy z redbulem czy z potrójna kawą, ale z czyms mocno pobudzajacym musze sie dosiąść. Noc niby przespana ale jakas taka do niczego i obudziałam się z takim bólem głowy, że nie moge dojsć do siebie:/ No ale jakoś trzeba przetrwać, bo wieczorem szybkie pakowanie a w sobote słoneczna italia :) Odpowiedz Link
yvonne79 Re: Kawa, red bull i inne :-) 11.09.09, 08:35 Spać mi się chce. Coś mnie ostatnio plecy bolą. Chyba najwyższy czas zamienić materac na porządne łóżko. Odpowiedz Link
klarysa007 Re: Kawa, red bull i inne :-) 11.09.09, 09:05 Ja się dosiądę z drugą herbatką! Muszę iść zaraz na zakupy ale mi się nie chce... Znowu jestem niedospana mimo, że wcześniej się położyłam. Jesień czy co??? Odpowiedz Link
kamsi Re: Kawa, red bull i inne :-) 11.09.09, 09:12 Dołączam do tych, co niedospane, ja też jakoś do kitu spałam, głowa mnie dziś boli:( Kostuś wstał dziś trochę wcześniej, bo przed 7 (chociaż to nie masakryczna pora, to jednak on wstaje zwykle między 7.30 a 7.50) - nawet próbował się uśpić, śpiewał sobie kołysankę, a potem stwierdził sam do siebie: nie moge ziaśnąć, no i wtedy już musiałam iść do niego:)) Ja piję drugą kawę w pracy, po tej pracy idę do fryzjera:))) A po fryzjerze jeszcze do drugiej pracy, niestety:/ W domu jednak mam szansę być juz około 19-19.30, jak się bardzo sprężę, więc nie jest źle:) Odpowiedz Link
anula_82 Re: Kawa, red bull i inne :-) 11.09.09, 09:35 herbatka malinowa z dzika róza ... co wy tak narzekacie na sen...ja sie budze kilka razy w nocy i wstaje dosc wczesnie a chodze tez pózno spac... moi sie dzisiaj obudzili o 5.00 ! na szczescie po wysikaniu starszego i przebraniu młodszego, bo sie zasikal caly, zasnęli. ale tak głowa pęka, pogoda sie spsuła :( Odpowiedz Link
burdziaa herbatka 11.09.09, 10:02 www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/406d9a48fb94c007.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/22fa1ef6c154dc04.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9b77974f06ddaf11.html Ja tez o 5tej wstalam, sygnowałam grafiki- a co pochwale sie :) potem jeszcze polozylam sie przed 7ma i tak 'przydusilam'Julka,ze do 9tej polezelismy.Spieszyc sie nie musialam bo juz mam zupke i zaraz drugie skoncze przygotowywac.Pogoda bez słonca dzisiaj- milego dnia! Odpowiedz Link
anula_82 Re: herbatka 11.09.09, 10:09 sliczne burdzia, śliczne ... a u nas jednak słonko się pokazało...o wiele lepiej się dzień zapowiada Odpowiedz Link
dorka3078 Re: herbatka 11.09.09, 10:29 kawa kawa kawa Zuzia znpowu chora masakrycznie wymiotuje i ma biegunkę ,jak zaczęła wczoraj o 18 to co 5 minut chlustała do połnocy,potem co godzina jestem niezywa, mamy skierowanie do szpitala! czekamy jak się nie poprawi to musimy ją jechać nawodnić Odpowiedz Link
patrice7 Re: herbatka 11.09.09, 10:35 Klikam wprawdzie bez kawy, ale prosto z mojego kursu ,na ktory dzis nie dojechala nauczycielka :D Pochmurno,szaro i ponuro dzisiaj.Weekend na byc jeszcze gorszy buuu Odpowiedz Link
burdziaa Dorka 11.09.09, 14:09 i jak ? jest poprawa? kurcze, zdrowka Wam mocno mocno zycze! Odpowiedz Link
joasia83m Burdzia 11.09.09, 12:45 a to nie ratusz w Zamościu??? no chyba ze we Wroclawiu jest podobny- nie wiem bo nie bylam:) ale Zamość jest tez piekny ;) piekne grafiki Odpowiedz Link
burdziaa Re: Burdzia 11.09.09, 14:08 Tak oczywiscie,ze to renesansowy Zamosc :) celne oko! dzieki...:) Odpowiedz Link
agusiajasia Re: Burdzia 11.09.09, 16:05 Burdzia! Pięknie :)) Mój szanowny małżonek dziś miała wolne, wyobraźcie sobie :) Toż niebywałe :) Byliśmy na naszej działce, gdzie będziemy się budować. Podłaczyli nam prąd i będziemy robic ogrodzenie :) Fajnie :) Wprawdzie do budowy jeszcze daleko, ale zawsze to kroczkami do przodu :) Pozdrawiam popołudniowo z kawką :) Odpowiedz Link