lee_a 20.09.09, 08:51 jak nie ma kawy to ja stawiam, ale u mnie głównie Inka więc przynoście swoją. Ania z tatą na basenie, Marta odsypia nockę. Piękne słoneczko na zewnątrz i myślę co tu zrobić z tak miło rozpoczętym dniem ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silvii Re: a co tu tak cicho? nie ma kawy? 20.09.09, 09:03 Witam, ja już po herbatce kawka będzie za chwilkę... Dopadło mnie choróbsko jakieś buuuu :((( czuję się masakrycznie ! ale to od wczorajszej klientki niestety... a dzisiaj mam pracę przez cały dzień... nie wiem jak ja to wytrzymam ;/ nic to... trzeba wziąć leki i przetrwać! ;) miłego dnia! Silvii & Dan Odpowiedz Link
patrice7 Re: a co tu tak cicho? nie ma kawy? 20.09.09, 09:27 Sylwia w niedzelę tez pracujesz??! Kobieto zajedziesz sie.Musisz miec choociaz jeden dzien wolnego. Dosiadam się z kawką i bułeczka maślaną. Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Re: a co tu tak cicho? nie ma kawy? 20.09.09, 09:41 Kawka była z rana. Siedzę i próbuje się ogarnąć, popadam w jakieś dziwne stany. Nic mi się nie chce :-( Odpowiedz Link
anmroz Re: a co tu tak cicho? nie ma kawy? 20.09.09, 09:49 Już po śniadaniu i po kawie. Zabieram się zaraz za obiad, potem mam mnóstwo pisania do pracy, taka byle jaka niedziela będzie. Dobrze,że podwórko mam, to dzieciaki pobiegają sobie,no i trampolina jeszcze nie złożona. Odpowiedz Link
silvii Pati 20.09.09, 09:50 miałam dwa dni wolne wciągu tygodnia :) siedziałam w domu i grałam w ZI hahahah :)))))) więc nic mi nie będzie jak teraz trochę popracuję... tylko to choróbsko męczy :) Silvii & Dan Odpowiedz Link
maryjka60 Re: a co tu tak cicho? nie ma kawy? 20.09.09, 10:20 m i B zbierają właśnie jabłka na drogę bo zaraz wyruszamy na wycieczkę w Pieniny,na 2 lub 3 dni, trzymajcie kciuki,żeby mój brzuch to wytrzymał, no i noclegu jeszcze nie mamy ale mam nadzieję, że znajdziemy coś fajnego na miejscu. Miłej niedzieli Odpowiedz Link
uczula Re: a co tu tak cicho? nie ma kawy? 20.09.09, 10:30 my juz po herbatce (na stanie taka pachnaca :) komp mi szwankuje - wiec jakby mnie nie bylo tz ze walcze :) jak sie uda to pojdziemy do babci i z Kamilka na spacer :) zobaczymy. w domu nie jest lekko Odpowiedz Link
maniulka_25 Re: a co tu tak cicho? nie ma kawy? 20.09.09, 12:17 A mi laptop zdechł ! Pożyczyłam drugiego od mamy i też pada - chyba nawet wiem kto popsuł. lipa :-( Odpowiedz Link
domatorka.amatorka Re: a co tu tak cicho? nie ma kawy? 20.09.09, 22:27 z wieczorną herbatką się przysiadam, herbatka z cytryną sokiem malinowym-jakieś przeziębienie mnie dopada, więc się domowo kuruję :) a przy Was to człowiek zawsze się ogrzeje Odpowiedz Link