red-kolo 24.02.11, 21:43 kogo byście polecili do montażu okien... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peppa.0 Re: okna 25.02.11, 08:24 Ja bym poleciła firme Roplast.Supeerr jestem z nich zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
kfas2 Re: okna 27.02.11, 09:40 okien nie mają może najgorszych (jak kupowałem 2 lata temu to mieli najtańsze jakie w Świeciu znalazłem) ale z tym montażem to już nie było to.Musiałem poprawić (podpianować) pod parapetami,uszczelnić silikonem miejsce gdzie parapet zewnętrzny chowa się w ramę okna, a i tak dmucha wewnątrz mieszkania między parapetem a ramą okna, i to wszystko przez nieumiejętny montaż tychże okien - czyli brak sztuki budowlanej.Nie dziwię się z jednej strony bo jak i w wielu firmach np.cukiernik tnie i zbija palety i itd. Jako płenta to jest parę minusów,ale kupując okna to był mój wybór i z tak niską ceną godziłem się na parę niedociągnięć,ale gdybym musiał to robić jeszcze raz to wolałbym wydać około 2000 PLN więcej i kupić okienka z Krakowa(ul.Chmielniki).W ofercie mieli rozchył i rozszczelnienie okien każde w standarcie,a i okucia płynniej pracowały-każda funkcja w klamce to był miły dla ucha klik,bez szarpnięć,oporów...wiem o czym mówię,gdyż kolega ma okienka z tej firmy,i jak jestem u niego na tzw.libacji alkoholowej to podejdę sobie do okienka i poklikam.To naprawdę jest to,czego nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś