uczula 21.09.09, 13:37 od odstawienia w tym czasie ani razu misiu nie cc. tylko sie dopomina caly czas. po obiedzie, przed obiadem do spania jest paluszek i taaaaa? ech na szczescie tylko nie histeryzuje ech. ech ech. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izamig Re: troche mi zal 21.09.09, 14:07 o cyca chodzi? Ściskam mocno ja płakałam 2 tyg. jak odstawiałam. Teraz mam Alicje i cieszę się z karmienia, choć nie powiem, chciałabym się wina napić zapaliś papierosa. Ale zrobie to za kilkanaście m-cy Odpowiedz Link
ajila32 Re: troche mi zal 21.09.09, 14:29 Ade odstawiłam jak miała 13 m-cy bez kłopotu, ale długo sie nie mogłam sie zdecydować bo mi właśnie też było bardzo żal, choć przeszło szybko na szczęście.. (mąż odzyskał część terytorium:)) teraz też mam małego oseska i baaardzo mnie to cieszy - uwielbiam karmić:) Odpowiedz Link
patrice7 Re: troche mi zal 21.09.09, 16:34 Uczula prosze Cię... Jak karmiłas marudziłas ze nie chcesz, jak przestałas marudzisz ze Ci zal ;) Odpowiedz Link
uczula patrice 21.09.09, 17:17 no bo to bylo meczace - zwlaszcza jak misiek w nocy nie spal, ale... ale jak sie przytulil :)no to wiesz, nikt sie tak nie przytulal jak on. teraz za to dostaje ciumaki :) aha - minelo 7 dni, tak sie zastanawiam kiedy przestanie sie domagac... Odpowiedz Link
asia-ch Re: patrice 21.09.09, 17:27 ja odstawiłam Jasia na początku września, poszło bezboleśnie i szybciutko. Nawet mi tak bardzo zal nie było jak poprzednio. :-) Odpowiedz Link