dorka3078 08.10.09, 08:30 Ula kiedyś pisałaś ,że kupujesz Etiaxil do stóp i używaszpod pachy ,tylko pisałaś że bardzo nawilżasz pachy ,napisz czy on jest mocniejszy i ile razy w tyg. go stosujesz? Chciałam go kupić bo te pod pachy to malutkie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzia_79 Re: fassollka 08.10.09, 08:57 ja uzywam etiaxilu. niczym nie nawilazam pach i nic mnie nie piecze. etiaxil jest ze tak powiem zajebisty :) wlasnie zamowilam nowy na allegro Odpowiedz Link
fassollka Re: fassollka 08.10.09, 09:01 ja generalnie bardzo dbam o paszki, lubię jak są gładkie i zadbane :) peeling, balsam, krem... co parę dni muszą być. z tego do stóp byłam zadowolona (teraz mam normalny kupiony w promocyjnej cenie), starczyło mi go na tak długo, że na koniec miałam wrażenie, że część substancji czynnych wyparowała. Używam etiaxilu dwa razy w tygodniu. Czasem starcza nawet tylko raz. Odpowiedz Link
metanira Re: fassollka 08.10.09, 11:18 Ja używam antidralu. Jak dla mnie jest bardzo skuteczny, a dużo tańszy (ok.17 zł za 50 ml), używam go raz lub dwa razy w tygodniu. Odpowiedz Link
domatorka.amatorka Re: fassollka 09.10.09, 10:03 Dorota, ja podobnie jak Metanira używam tańszego odpowiednika Etiaxilu allegro.pl/item762220261_antyperspirant_perspirex_25ml_etiaxil_f_vat.html skład i działanie takie samo a cena dużo niższa a nawilżanie, piling i tym podobne to dla mnie standard bez względu na to jaki antyperspirant używam;) Odpowiedz Link
dorka3078 domatorka 09.10.09, 12:36 ale kupujesz go w aptece normalnie tak? pytałam o tą dbałośc o pachy bo myślałąm że ten do stóp to jakiś mega mocny,a tak to standard Odpowiedz Link
domatorka.amatorka Re: domatorka 09.10.09, 13:05 nie kupuję w aptece, kumpela też potrzebowała, więc koszty przesyłki poszły na pół i było jeszcze taniej:) Odpowiedz Link
dorka3078 Re: domatorka 15.10.09, 20:39 kupiłam ten polecany przez metanirę antidral ,super duzo tańszy (u mnie trochę droższy bo 24 zł ) 50 ml i też super działa dzieki Odpowiedz Link