patrice7 11.10.09, 22:00 co z wami??Forumowe ciotli ciekawosc zzera :P Prosimy się zameldowac :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dmgr Re: dziunia27 onka7 maniulka25, yoopi zuzaze 12.10.09, 17:07 Wysłałam dzisiaj do Dziuni smsa ale nie odpisała :( Odpowiedz Link
dmgr Dziunia 13.10.09, 14:48 odpisała mi. Kazała wszystkie Was pozdrowić i napisała, że ostatnio pracuje popołudniami (a więc pracy nie straciła) i ma mało czasu na komputer. :) Odpowiedz Link
zuzaze_78 Re: Dziunia 14.10.09, 20:33 Pati, ale rozpetalas akcje poszukiwawcza ;) Zameldowalam sie juz, ale skoro znalazlam sie wsrod przyszpilonych, donosze jeszcze raz, ze jestem, zyje, nie na wakacjach bynajmniej, za to w pocie czola uganiam sie za moja mlodzieza i powiem Wam, ze nie marze o niczym innym, tylko zeby na kilka godzin dziennie Iga odplynela wybawic w przedszkolu. Szukamy czegos dla niej... Wpadam na forum, bo bez Was zyc nie moge, ale pisac nie mam jakos energii ostatnio. No, moze teraz sie zmobilizuje ;) Odpowiedz Link
dziunia27 ojejejjjj 15.10.09, 12:46 nie wiedziałam że tu taka lista poszukiwanych;) Magda (dmgr) pisała mi w smsie że pytacie co u mnie;) dziękuje za pamięć;* jesteście wspaniałe;* ale ostatnio jestem tak zabiegana że masakra;O teraz wyrwałam się dosłownie na chwilke by usiąść do kompa i osobiście się zameldować, bo na codzień nie mam mozliwosci;( rano mam 3 godz dla Juleczki, potem lece do babci ją zaprowadzić i na 13 do roboty, wracam o 21, kłade malucha, robie jakąś kolacje dla męża i spać.. nie mam nawet czasu porozmawiać z mężem, bo widzimy się tylko o tej ów 21;( i tak codziennie! buuuu nie chce tak;( także żyję i mam nadzieje że wkrótce zmieni się mój tryb życia (bo taki mi nie dopowiada) i znajde więcej czasu dla Was;) tęsknie za Wami;* pozdrawiam Odpowiedz Link
yoopi1 Meldujemy się :) 19.10.09, 19:50 Ale miło, że mnie poszukujecie. Dowiedziałam się od jednej z forumowiczek. Żyjemy i mamy się dobrze, choć obecnie dopadło nas coś podobnego do grypy. Rzadko zaglądam na forum, jakoś nie ma tak czasu jak kiedyś. Obiecuję częściej zaglądać. Odpowiedz Link
aurinko U Maniulki 19.10.09, 21:53 U Maniulki wszystko ok, dziewczynki zdrowe, rosną jak na drożdżach :) Odpowiedz Link