mimi_mm 02.11.09, 11:34 ja zapisalam sie na czwartek, sa jeszcze miejsca na niedziele www.nienowotworomudzieci.org/ - Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
becik_l79 Re: sa jeszcze wolne miejsca Fundacja Ronalda McD 02.11.09, 11:59 DZIĘKUJĘ ZA INFO! Mi też się właśnie udało zapisać małą na czwartek. O której się wybierasz? Moja niunia jest umówiona na 14.20. Odpowiedz Link
mimi_mm Re: sa jeszcze wolne miejsca Fundacja Ronalda McD 02.11.09, 12:15 oooo wiesz bo mnie tez zapisali na 14:20 w czwartek..... i teraz pytanie czy robia dwa badania jednoczesnie czy maja taki porzadek w dokumentach... Odpowiedz Link
mimi_mm Re: sa jeszcze wolne miejsca Fundacja Ronalda McD 02.11.09, 12:20 dzwonilam jeszcze raz dla pewnosci. sa dwa gabinety robiace jednoczesnie badanie :D Odpowiedz Link
becik_l79 Re: sa jeszcze wolne miejsca Fundacja Ronalda McD 02.11.09, 14:08 uff hehe, ale numer, tak w ogóle!:))))))) Mój mąż będzie z Małą. Ale jak ja będę osobiście to Cię powyglądam:) Odpowiedz Link
mimi_mm Re: sa jeszcze wolne miejsca Fundacja Ronalda McD 02.11.09, 14:24 becik, ja bede z kolezanka ktora wchodzi o godz. 14. A jak ma na imie Twoja corka i maz:) ? Olcia, a na ktora godzine jestes zapisana? ja w niedziele o 11 jade na lodowisko na Torwar, moze dolaczysz? Odpowiedz Link
olcia.kaktus Re: sa jeszcze wolne miejsca Fundacja Ronalda McD 02.11.09, 14:18 dzięki za info, już zapisałam młodą na niedzielę. Odpowiedz Link
asuzi Re: sa jeszcze wolne miejsca Fundacja Ronalda McD 02.11.09, 15:23 dajcie znać jak wygląda taie badanie Odpowiedz Link
becik_l79 Mimi 02.11.09, 21:47 Mąż Bartek - chudy, córka Karola - w różowo-biało-jakiejśtam kurtce. Jak ja będę to poznasz po zbyt wypchanej z przodu kurtce - jeśli wiesz co mam na myśli. A jak Was rozpoznać? Odpowiedz Link
becik_l79 MImi - no i jak po badaniu? 05.11.09, 17:58 no i jak Twoje dziecko? Z pewnością zdrowe! Karola na szczęście też. Jeszcze raz dziękuję za Twojego posta:) POzdrawiam, Beata Odpowiedz Link
mimi_mm Re: MImi - no i jak po badaniu? 05.11.09, 21:29 u nas tez wszystko w porzadku :) do Twojego meza zagadalam. Karola -slodziak i bardzo grzeczna grzeczna. stala tylko i obserwowala jak moj Tiger ględzil i krecil sie jak owsik. Odpowiedz Link
mimi_mm Re: MImi - no i jak po badaniu? 05.11.09, 21:37 a co do samego badania to powiem szczerze ze super jest to zorganizowane. zero kolejki, mili lekarze naprawde jestem zadowolona :) najpierw badaja szyje - wezly chlonne, tarczyca. potem jaderka (u chlopcow), potem jama brzuszna - sledziona, trustka, nerki, moczowody... u nas o.k. u mojej kolezanki (bo bylysmy we dwie) syn troche ostatnio chorowal wiec ma powiekszone wezly chlonne ale wszystko w normie. wszystko za darmo ale jest tam tez skarbonka na "co laska" wiec wrzucilam 20pln bo wiecej nie mialam :) -- Odpowiedz Link
ankas4 MImi - a gdzie sa te info na stronie w jakim mies 06.11.09, 05:19 Kochana , a gdzie mozna odczytac te informacje w jakim miescie i w jakim terminie sa te badania? bo chcialam podeslac info do znajomej i weszlam na strone i nie moge nic odczytac... Odpowiedz Link
mimi_mm Re: MImi - a gdzie sa te info na stronie w jakim 06.11.09, 09:12 wyglada na to ze oni na biezaco robia update na stronie o tym gdzie i kiedy bedzie podstawiony ambulans. jeszcze kilka dni temu byla informacja o badaniach w Warszawie, dzis juz jest to zmienione. tak wiec wyglada na to ze dobrze jest co kilka dni sprawdzac info na stronie. Odpowiedz Link
ankas4 Re: MImi - a gdzie sa te info na stronie w jakim 06.11.09, 17:33 Dzieki za info, bede sprawdzala. Pozdrawiam Odpowiedz Link