anmroz Re: herbata 11.11.09, 08:12 U nas leje deszcz, a ja na 10 do pracy.Nie chce mi się wyjątkowo.Chyba przez tę świadomość,że większa część dzisiaj w domu zostaje. No ale w związku ze świętem ktoś musi być na uroczystościach :)Na razie kawa i pół godziny spokoju. Odpowiedz Link
iwo-ry Re: herbata 11.11.09, 08:15 Dosiadam sie z herbatką z cytryną. Za oknem okropnie pada ,to już 3 dzień. ze spaceru znowu nici :( Pewnie pojedziemy do mamy, tam przynajmniej Laura trochę poszaleje z dziadkami. Bo w domu same, M dopiero wieczorem wraca z delegacji. Miłego dnia, może chociaż u Was zaświeci słońce Odpowiedz Link
akrobat Re: herbata 11.11.09, 08:26 i ja sie witam z herbatka:)0U nas trez zimno i ponuro:((na obiadek wybywamy do moich rodziców wiec zapowiada sie leniwy dzien:)) Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Re: herbata 11.11.09, 08:56 Już po kawce. z M mieliśmy iść do kina ale niestety nie ma biletów na 2012 :-/ Junior wczoraj walnął mi na ścianie w pokoju pejzaż foliopisem niezmywalnym do podpisywania płyt :-( To był moment nakładałam mężowi obiad. Wiem to moja wina leżał zbyt nisko 2 m nad ziemią. A ta paskuda wszędzie włazi, zapieprza po regale jak pająk :-/ No cóż pokój (ściana) do przymusowego malowania :-/ Wyruszamy z dzieciakami do znajomych a m na rybach miłeś środy dziewczynki Odpowiedz Link
lucy_cu Re: herbata 11.11.09, 09:18 Idę flagę wieszać, bo wczoraj wieczorem lało i mi się nie chciało.;-) A dziś leje jeszcze bardziej...;-P Miłego dnia! :-) Odpowiedz Link
uczula Re: herbata 11.11.09, 09:34 niewyspania, deszczowa i wscieknieta herbatka z cytrynka. misiek jezdzi po mnie autem. o rajusku. co dzisiaj ebde robic? chyba nic, bo obiad z wczoraj zostal. przesadzilismy wczoraj ze slodyczami, misiek ma dzisiaj chropowatra buzie :/ ale byly czekoladki i rodzynki w czekoladzie i troche jogurtu. za duzo po prostu:/ ech... Odpowiedz Link
zabka11 Re: Kawy dajcie!!!:) 11.11.09, 09:31 Czy dziś jest wolny dzień?...bo nie zauważyłam;/ Wszyscy w domu, rozmawiamy o przyszłości i nijak nie możemy nic konstruktywnego wymyśleć. Kasa, kasa, kasa...nic nowego...ech... Cały dzień dziś zaplanowany po sekundę, dwie poważne rozmowy przede mną, do tego trwa moja dieta, dzień 17ty i mam dosć;/ Pozdrawiam i życzę wszystkim miłego dnia:) Odpowiedz Link