Dodaj do ulubionych

Proszę zerknijcie tu...

18.11.09, 11:02
W końcu chyba uporałam się z grubsza... i uzupełniłam moją stronę
internetową... Proszę zerknijcie na nią i oceńcie :)

www.galeriaosita.pl

:)

Silvii & Dan
Obserwuj wątek
    • silvii Re: Proszę zerknijcie tu... 18.11.09, 11:03
      www.galeriaosita.pl/
      • ewlinp Re: Proszę zerknijcie tu... 18.11.09, 12:16
        śliczna stronka, gratuluję!
        ps. szczególnie podobały mi się te fotki przy masażu ;P
        • ankas4 Re: Proszę zerknijcie tu... 18.11.09, 16:56
          Bardzo bardzo ladnie!wieczorem jeszcze poogladam szczegolowo bardzo. ale
          gratulacje,niech sie interes rozwija, podaje linka komu sie da:)
          Sciskam
    • azi81 Re: Proszę zerknijcie tu... 18.11.09, 17:07
      BArdzo ładna stronka :) a zdjeciaz masazu baaardzo ładne hehe
    • e-millie Re: Proszę zerknijcie tu... 18.11.09, 21:04
      silvii - przede wszystkim gratulacje! realizujesz swoje marzenia tak
      konsekwentnie, że zawsze z wielką radością czytam, co słychać u Ciebie. jeśli
      chodzi o stronę, to podoba mi się, że jest bardzo czytelna, łatwo znaleźć
      rzeczy, których się szuka, szybko się ładuje, wprowadza w taki... egzotyczny
      klimat :) gdybym się miała czegoś przyczepić, to fajnie byłoby wrzucić jakieś
      zdjęcie białej dziewczyny do tych superfajnych fryzur, jakie robicie - ktoś może
      błędnie wywnioskować, że takie warkoczyki to tylko dla murzynek, a przecież
      nasze dziewczyny też świetnie w nich wyglądają, drugie czepialstwo dotyczy bluz,
      które bardzo mi się podobają, ale aplikacje kojarzą mi się z dziecięcymi, a na
      ostatnim zdjęciu przystojny facet, całkiem przy tym dorosły. jeśli to bluzy dla
      mniejszych chłopaków, wrzuciłabym tam zdjęcie Dana lub jakiegoś innego szkraba.
      pomysł bardzo fajny - na bluzy, na stronę, na biznes - trzymam kciuki za Was!
      powodzenia :)
      e-millie
      • silvii e-millie :) 18.11.09, 23:31
        jeśli chodzi o warkoczyki... to jak najbardziej są tam zdjęcia białej kobiety,
        czyli moje! hahahaha :)

www.galeriaosita.pl/galeria.php?lang=pl&kat=17
        link niestety chyba tylko do galerii a nie do konkretnego zdjęcia ;)

a jeśli chodzi o bluzy... to to chyba pierwsza rzecz jaka powstała w oparciu o
        moje pierwsze szkice ;) zamysł był taki, by to były bluzy "z jajem" czyli
        śmieszny/dziecinny rysunek do "mądrej" afrykańskiej sentencji ;) bluzy są w
        bardzo dużych rozmiarach i na dzieciaki niestety się nie nadają... no chyba, że
        dzieci to już młodzież ;) ta z tych gabarytowych... ;))) z perspektywy czasu
        twierdzę, że dużo lepszym pomysłem byłoby, zrobienie tych aplikacji na
        t-shirtach zwyczajnie :) wtedy i rozmiarówka byłaby "dla ludzi i ludzików"
        cóż... następną partię kiedyś tam, pewnie przemyślimy dokładniej... ;))) tu był
        kompletny spontan hehehehe trochę niedopracowany, ale cóż od czegoś trzeba było
        zacząć :)))

na prawdę cieszę się, że się podoba :)))

Silvii & Dan
        • e-millie Re: e-millie :) 18.11.09, 23:35
          silvii rzeczywiście tam jesteś! ale tak się kamuflujesz, że Cię nie poznałam ;)
          a dzieciom też takie czary-mary na włoskach robicie? moja Nina kiedyś nosiła
          takie warkoczyki na wakacjach - super sprawa, była zachwycona! aplikacje bardzo
          fajne, spróbuj kiedyś na dzieciowych rzeczach. ściskam, e-millie
          • silvii Re: e-millie :) 18.11.09, 23:42
            jak najbardziej dzieciom też pleciemy! Jest tam czarnoskóra co prawda ale
            dziewczynka lat około 10 jeśli dobrze pamiętam ;)))

dzieciowa rozmiarówka ubraniowa na pewno się pojawi tylko jeszcze nie wiem kiedy
            :) na razie czekam na powrót m. bo obiecał mi, że przywiezie trochę materiałów i
            próbne afrykańskie dzieciowe stroje... ;)))) do tego chusty dla kobitek i może
            jakąś czadową biżuterię... :) no i zobaczymy co z tych obietnic zostanie
            wykonane hehehe :) ale na pewno dam znać, jeśli pojawi się coś nowego :)))

też ściskam!

:)

Silvii & Dan
    • dziunia27 Re: Proszę zerknijcie tu... 18.11.09, 23:04
      bardzo ładnie;)
      jestem pod wrażeniem tego wszystkiego;)
      • silvii Re: Proszę zerknijcie tu... 18.11.09, 23:14
        dzięki! miło czytać, że moja praca nie poszła na marne... ;) no i wszystkim,
        którzy myślą o swojej stronie internetowej, polecam studio graficzne
        Projektovnia i mojego informatyka programistę Artura... ;)))

Silvii & Dan
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka