narttu 26.11.09, 08:09 dzis na uczelni 10-13 , maz ma wolne i zajmie sie dziewczynami a popoludniu finski i sauna po powrocie.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agusiajasia Re: herbata czwartkowa 26.11.09, 08:25 Witam czwartkowo-urodzinowo :) Mój syn kończy dziś 5 lat :) WOW! ALe ten czas leci... Zrobiłam wczoraj tort: www.kwestiasmaku.com/zielony_srodek/gruszki/tort_gruszkowy/przepis.html, a teraz pieką się ciasteczka czekoladowe: mojewypieki.blox.pl/2007/10/Chocolate-Crinkles-popekane-ciasteczka-czekoladowe.html Proszę się częstować :)) Miłego dnia :) Odpowiedz Link
agatka_1979 Re: herbata czwartkowa 26.11.09, 08:42 wszystkiego najlepszego dla 5-latka! :-) Odpowiedz Link
agatka_1979 Re: herbata czwartkowa 26.11.09, 08:31 Narttu, ja Cie dziewczyno podziwiam normalnie! Ja w moim rozkladzie dnia chyba nie znalazlabym czasu na uczelnie... sauna pewnie tak ;-)) jak Ty to robisz dziewczyno?? Herbatke mango z cytryną już wypiłam.. dziś o dziwo trochę luzu z rana, bo starszaczka lipcowa pozwoliła zawieść się do babci, a młodsza zasnęła cycając... pewnie i tak po swoich standardowych 45 minutach wstanie.. ale chwilke mam na pisanie :-) pozdrawiam ze słonecznego górnego ślaska! Odpowiedz Link
boazeria Re: herbata czwartkowa 26.11.09, 08:41 ja jeszcze nic nie jadlam, nic nie pilam....... rozwalajaja stary chodnik przed blokiem i beda klasc nowy wiec od rana sa kopary, ciezarowy, traktory.... mlody siedzi na parapecie wiec musze z nim stac............ Odpowiedz Link
paris4 Re: herbata czwartkowa 26.11.09, 09:46 fajnie Ci ża masz chodnik :) My na wiosce toniemy w błocie dosłownie. No mieszkam już na takim odludziu, że się asfalt skończył;) Sto lat dla Jasia 5-latka! Ja już po kawce i kombinuję jak zrobić zeby się dziś nie narobić;) Miłego dnia wszystkim! Odpowiedz Link
uczula Re: herbata czwartkowa 26.11.09, 09:57 narttu ty to masz zycie :) nic tylko ten finski i sauna :D my po sniadanku ja zaraz herbatke sobie wezme z kuchni i sie odpreze troche. w domu sytuacja taka sobie - grunt to prosto do celu i juz...och ciezka noc byla misiek sie wybudzal i plakal(czemu>????) nie wiem, normalnie tyle razy go nakrywalam( mama mama) ze...rano bylam padnieta a tu przed nami caly dzien jeszcze... pogoda dopisuje (nie pada) wiec dzisiaj na spacer. zupa zrobiona, miesko dla misia wstawie :) luz. Odpowiedz Link
uczula Re: herbata czwartkowa 26.11.09, 10:01 no i juz se siadlam, misiek wyjal opakowanie ciastek i wszystkie wysypal na podloge.. noz...normalnie... Odpowiedz Link
mimi_mm Re: herbata czwartkowa 26.11.09, 10:06 narttu - podziwiaj, agusia - sto lat dla Jaska! ciasteczka mniam mniam :) Odpowiedz Link
burdziaa Re: herbata czwartkowa 26.11.09, 14:39 100 lat dla 5cio latka :) Ja po obiedzie tak najedzona,ze nie moge sie ruszyc do pracy ale juz zmykam chetnie bo fajne rzeczy robię :) Odpowiedz Link
narttu cappuccino 26.11.09, 14:50 i zalegle zadnia domowe z elektroniki odrabiam.. bo troche mi sie uzbieralo i dostalam "motywujacego" emaila od wykladowcy :P Ja nie wiem dziewczyny co mi tak slodzicie. Akurat latwiej jest siedziec na wykladzie czy cwiczeniach niz biegac za lipcowym i cyckac tegoroczne pazdziernikowe. Co jak co ale wy powinnyscie to wiedziec :) Odpowiedz Link
ankas4 Re: cappuccino 26.11.09, 16:52 Dosiadam sie, wszystkich nas rozklada,,,kiedy skonczy sie to chorowanie....brrrrrrrrrr Odpowiedz Link