narttu 02.12.09, 08:22 ale zimno a to tylko -5..heh.. musze sie bardziej zebrac do nauki bo ostatnio efekty mizerne..zaraz sie zbieramy do miasta Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziunia27 kawka;) 02.12.09, 08:37 zimno jak diabli;) niezamknęłam okna na noc brrr ciężko mi było wydostać się z pod kołdry;/ ale udało się jestem z kawką i już rozgrzana;) za godzine czeka mnie dentysta;| potem praca i spowrotem łóżko;D Odpowiedz Link
iwo-ry Re: herbata 02.12.09, 08:40 Dosiadam sie z pysznym kakao. Za oknem szaro, ponuro, nic się mi dzisiaj nie chce robić. Od soboty świętowaliśmy imieniny męża, więc dzisiaj czas na odpoczynek :) Miłego dnia Odpowiedz Link
zuzaze_78 Re: herbata 02.12.09, 08:45 Herbata Mroźny poranek - absolutnie najsmaczniejsza herbata aromatyzowana, jaką kiedykolwiek piłam. Dalej katarowo, ale dziś musimy się ruszyć, bo sprawy są do załatwienia w mieście. Miłego dnia, może słońce wyjrzy! Odpowiedz Link
borowka78 Re: herbata 02.12.09, 08:56 dzień od rana do d..y ;-/ po pierwsze pada i jest bylejak;-/ przeciekł filtr w akwarium i sie szafka wypaczyła wraz z parkietem, no zesz k!~@#!@#!$@ a ślubny na wyjezdzie, a jak rybki padna? to sa rybki chłopców(drugie akwarium malż włąsnie zakłąda...)-bedzie płacz ;-( spoznilam sie przez to do pracy i teraz multum zadan do wykonania, a checi brak... ide zrobic dobra herbatke. Odpowiedz Link
burdziaa Re: herbata 02.12.09, 09:00 dosiadam sie w biegu od 6tej , dzisiaj jakas kumulacja spraw zaleglych i nowych,spotkania,projekt do wyslania,złocenia,jeszcze wyprawa na poczte,zakupy,obiady etc-trzecia mufinke zajadam na rozruch. Odpowiedz Link
ewlinp Re: herbata 02.12.09, 09:35 i ja sie dosiadam, jeszcze urodzinowo bo jestem zaspana jak diabli ale wszystko wraca do normalności. Wczoraj zjeździłam cały Radom w poszukiwaniu biedronkowych cisnieniomierzy i wszędzie wyprzedane, nie wiedziałam że tak wiele osób pomysli o nim jako o prezencie pod choinkę dla rodziców :/ Po długiej przeprawie dostałam jedną sztukę - uparta ze mnie bestia. A dziś tradycyjny plan dnia, może się wezmę już za mycie okien... ? Odpowiedz Link
uczula Re: herbata 02.12.09, 10:04 sniadaniujemy. nM dogorywa w lozku po nieprzespanej nocy, mis zaczal jesc w koncu chlebek. gracham 2 kromki!!!no szok:) znowu obiad do zrobienia... ech,,, kupie kauste aaaa i musze odmrozic mieso!! Odpowiedz Link
maryjka60 Re: herbata 02.12.09, 11:21 rozpusta pełna, spałyśmy do 10 i cały czas siedzimy w piżamach układając puzzle, planów na dzisiaj żadnych specjalnych, spacer, obiad i może wycieczka do Ikei jak się pogoda zepsuje. Miłego dnia wszystkim. Odpowiedz Link
lipiec_2007 Re: herbata 02.12.09, 12:03 przysiade sie na chwile z kawa. mala na spacerze z babcia. ja w tym czasie przygotowalam obiad (chilli con carne) i odgruzowalam mieszkanie. milego dnia Odpowiedz Link
boazeria Re: herbata 02.12.09, 12:08 mlodego babcia zabrala wczoraj bylam na badaniach i dzis musze lekarskie zawiezc dziecko sie wiercilo, skakalo i hopsalo :-) i nie mogl plci podejrzec ale powiedzial ze raczej siusiaka nie widac........ fajnie by bylo :-) maz do piatku lub niedzieli w delegacji na obiad pomidorowka moze skocze na poczte zyczenia powysylac? Odpowiedz Link
szaszanka21 Re: herbata 02.12.09, 13:06 Dosiadam się na moment z herbatką bo kawy w sobie mam już 3! Pogoda beznadziejna a ciśnienie gdzieś w okolicy kolan.Na domiar wszyskiego Misiek postanowił sprawdzić wytrzymalosć i granicę cierpliwości mojej i urządził pokaz w windzie z serii "bunt 2 latka".W rękach miałam jeszcze zestaw siatek + parasol.No coś pięknego i nie drogo eh!! Byle dotrwać do wieczora!!! Odpowiedz Link