maryjka60 09.12.09, 21:23 chodzi mi oczywiście o książkę Millenium, Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet. Ja już prawie kończę i jestem bardzo ciekawa filmu, czy któraś z Was widziała? Jakie wrażenia? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blanka0 Re: pytanie do wielbicielek Millenium 09.12.09, 21:38 ja nie czytalam ale ze tak zapytam Dorotko co Ty tu jeszcze robisz :- ) do szpitala marsz, rodzic !! Odpowiedz Link
maryjka60 Re: pytanie do wielbicielek Millenium 09.12.09, 21:45 Kochana nawet nic mi nie mów, ciągnę resztką sił a tu nic się nie dzieje, kompletnie. Mały zadomowił się w brzuchu i cicho siedzi. Uparty łobuziak. Odpowiedz Link
burdziaa Re: pytanie do wielbicielek Millenium 09.12.09, 21:48 Dorotka a bylas na ktg,wszystko dobrze? Odpowiedz Link
lilka.k Re: pytanie do wielbicielek Millenium 09.12.09, 21:42 Ja już 3 tomy porzeczytałam, jestem absolutną fanką Larssona.. film widziałam oczywiście. dla mnie ok. Bardzo okrojony, no ale w koncu książki bardzo grube. Odpowiedz Link
burdziaa Re: pytanie do wielbicielek Millenium 09.12.09, 21:45 ja nie czytałam ale pozdrawiam Cie serdecznie Dorotko! Odpowiedz Link
zabka11 Re: pytanie do wielbicielek Millenium 09.12.09, 21:51 A ja mam nadzieję przeczytać;) Kończ Dorotko, kończ czytać, bo jutro w parku nastąpi "wielkie przekazanie", a potem możesz rodzić;) Buziaki dla Was:) Odpowiedz Link
burdziaa Re: pytanie do wielbicielek Millenium 09.12.09, 22:57 ha ha Dorotka to nie masz wyjscia-dasz ksiazke i juz nie masz wymowki,zreszta obrazek juz pewnie tez wisi wiec naprawde nie ma na co zrucic 'winy' :)sciskam Odpowiedz Link
zurawina100 Re: pytanie do wielbicielek Millenium 10.12.09, 07:34 czytałam wszystkie trzy, film dobry, ale nie tak dobry jak książka, aktorzy dobrze dobrani, ale Blomkvist mógł być młodszy i przystojniejszy :) Odpowiedz Link
lilka.k Re: pytanie do wielbicielek Millenium 10.12.09, 10:45 Hehe, mam podobne zdanie, nie jest taki przystojny jak to opisali w książce ale nawet słodki ;) Lisbeth dobrali idealnie :) W ogóle to strasznie żałuje, ze juz Larssona nic nie przeczytam. Genialne powieści. Odpowiedz Link
zurawina100 Re: pytanie do wielbicielek Millenium 10.12.09, 20:51 > W ogóle to strasznie żałuje, ze juz Larssona nic nie przeczytam. Genialne powie > ści. Też żałuję, ale nowy Mankell wyszedł i Fossum, więc da się żyć:) Odpowiedz Link
apolka73 Re: pytanie do wielbicielek Millenium 11.12.09, 23:44 To ja sie pochwale, ze przeczytalam nowego mankella (Chinczyk) i Fossum (utracona) i Larssona, ijestem zachwcycona. Chyba najbardziej Fossum. Film zobacze - czeka na wolna chwile. W kazdym razie polecam te wszystkie ksiazki :) Odpowiedz Link