magda7717 05.01.10, 19:09 nie moge sie doszukac roznicy widocznych oprocz torby w wozkach za 749 a 599 plzzz www.pamper24.de/shop/catalog/search?shop_param= Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spodnica_w_kratke Re: dziewczynki znajace niemiecki help 05.01.10, 19:24 chetnie pomoge, ale pod linkiem wyswietla sie tylko wyszukiwarka produktowm nie wiem ktore to wozki.. Odpowiedz Link
szalona_wielorybica Re: dziewczynki znajace niemiecki help 05.01.10, 20:45 te za 749 maja rozkladana (wyciagana?) ochrone przeciwsloneczna, reszta w obu modelach taka sama Odpowiedz Link
magda7717 szalona 05.01.10, 20:50 a tamte tansze ?? nie maja nic ? czy budke jak kazdy inny, czy nic,zeby dziecko od razu w murzyna ?? Odpowiedz Link
szalona_wielorybica Re: szalona 05.01.10, 20:56 budke maja normalna tylko bez tej ochrony przeciw slonecznej, nie wiem, czy doladnie chodzi o to www.zwillingsburg.de/markise-zwilling.php, tak przypuszczam bedziesz kupowala wozek w Niemczech? moze bedzie sie bardzie opacalo kupic Zwillingsset (daja sporo "gratisow"), np. www.zwillingsburg.de/ew-set-z.php Odpowiedz Link
magda7717 Re: szalona 05.01.10, 21:04 potrzebuje spacerowke ( i moze gondolki) plus 2 x adaptery do maxi xcosi- zupelnie nie wiem jak sie mam odnalezc w tej tabelce Odpowiedz Link
magda7717 Re: dziewczynki znajace niemiecki help 05.01.10, 20:45 cholerka nie wiem czemu nie moge tej strony przekopiowac, prosze wpiszcie w wyszukiwarke easy walker duo ( i tam na 1 ,2 stronie wyswietla sie obok wozki wygladajace tak samo , ale cena rozna) Odpowiedz Link
spodnica_w_kratke Re: dziewczynki znajace niemiecki help 05.01.10, 22:45 wyglada na to, ze ten drozy jest troche lepiej wyposazony- ma: -daszek p/sloneczny razem z wyciagana ochrona p/sloneczna (mysle, ze to taki dodtakowy daszek lepiej chroniacy przed sloncem, skladany pod wlasiwym daszkiem), -ochrone p/deszczem, -siatke na zakupy z 2 suwakami, -dwa siedziska. Gondolka dostepna oddzielnie. Mozna zamontowac 2 gonodlki razem, jeden adapter do Maxi Cosi albo dwa siedziska. Siedziska mozna ustawiac w 4 pozycjach, az do pozycji lezacej. ten tanszy: -trzy pozycje ustawienia siedzisk, az do pozycji lezacej, -mozna zamontowac jedna lub 2 gonodlki, jeden adapter do Maxi Cosi, dwa siedziska podaja, ze standardowo ma: -palak (tak jak ten drozszy) -daszek p/sloneczny(ale nie podaja,ze ma te dodtakowa oslone p/sloneczna jak ten drozszy) -ochorne p/deszczowa -siatke na zakupy(brak info o tych 2 suwakach) -2 siedziska -gonodle dostepne oddzielnie oba maja skretne kola przednie o srednicy 36cm wiecej roznic czy podobienstw nie widze. mój suwaczek Odpowiedz Link
magda7717 Re: dziewczynki znajace niemiecki help 06.01.10, 18:13 dziekuje za pomoc wczoraj szalona tez poszalala i dzis poszalala dzwoniąc wiec wszystko juz wiem! Odpowiedz Link