lilka.k Re: Puk, puk. 08.02.10, 21:17 Piękna dziewczyna i dobry alkohol? Zapraszamy :)))) Odpowiedz Link
m_k8 Re: Puk, puk. 08.02.10, 21:22 he,he... zaczepiam Was. Zadziwiająco dobry mam coś humor jak na repertuar którego słucham od ładnego już kawałka czasu... Siedzę sama w domku, z martini pod pachą i głośnikiem na full co by sąsiedzi słyszeli oryginalny podkład a nie mnie :-), oj strasznie żałuję że nie mam super głosu. Gdybym miała, na bank była bym wokalistką! Kto ma blisko zapraszam ;-) Odpowiedz Link
lilka.k Re: Puk, puk. 08.02.10, 21:29 Przyszlabym więc na koncert, ale mam dyżur, bo mąż na siłowni ;) Miałam sprzątać kuchnię, a siedzę i siedzę ;) Odpowiedz Link
anula_82 Re: Puk, puk. 08.02.10, 21:44 ja juz martini mogę sie napić! ech, ale daleko mamy so siebie ;) jutro sobie kupię swoje :DD Odpowiedz Link
asuzi Re: Puk, puk. 08.02.10, 22:07 no ja uwielbiam martini ze spritem, ale dziś tylko piwo mam :) Odpowiedz Link
ankas4 Re: Puk, puk. 08.02.10, 22:37 No hello Kochana, chcialam napisac Ci,ze TWOJA córa to slicznotka jakich mało,,,te oczy:) , sliczne te nasze lipcowo-sierpniowe dzieci;) i na zdrowie, dosiada sie na martini:),luz dobrze mi zrobi ,bo zaraz...lece na zakupy,powloczyc sie BEZ DZIECKA I MEZA:) PO sklepach;0 sciskam Odpowiedz Link
babajagaa Re: Puk, puk. 08.02.10, 23:27 A ja dzisiaj nic nie pije bo jutro do pracy wstaje o 7 buuu koniec urlopu. Odpowiedz Link
alcea3 Re: Puk, puk. 14.02.10, 09:31 Martini mniam,pewnie nic juz nie ma,ale nastepnym razem Magda call me ;) Odpowiedz Link
uczula Re: Puk, puk. 14.02.10, 11:06 hmmmmm :) zapraszamy :) oby drinkow starczylo bo jak sie wszyscy zleca to ci caly wieczor uplynie na rozlewaniu :Dhehe Odpowiedz Link