alcea3 14.03.10, 21:14 Czy ktoś wysyłał/zawoził tam materiał do badania? Co możecie powiedzie o tym laboratorium?? www.laboratoriumfelix.com/index.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lipiec_2007 Re: Laboratorium Felix -Warszawa 14.03.10, 21:37 korzystalam z uslug tego laboratorium. probki zawozilam osobiscie. na forum "alergie" czesto poleca sie ten lab jako jeden z najlepszych jesli chodzi o wykrywanie lamblii. podobno pani doktoryzowala sie w tym temacie. Odpowiedz Link
lee_a Re: Laboratorium Felix -Warszawa 15.03.10, 12:45 ja wysyłałam, u moich dziewczyn wyszła nieliczna Candida. Wysyłka bezproblemowa, wyniki dostajesz na maila albo/i pocztą. Odpowiedz Link
agusiajasia Re: Laboratorium Felix -Warszawa 15.03.10, 15:32 Ja korzystam z ich usług odkąd Zosia choruje. Wysyłasz kurierem, płacisz przelewem, wyniki dostajesz mailem. Jestem bardzo zadowolona z ich usług. Teraz tam moja cała rodzina zawiozła kupki, hehe :) No i mają najlepszą wykrywalność, jeśli coś jest. U Zosi wyszły lamblie za drugim razem, a naprawdę niełatwo je wykryć. Polecam! Odpowiedz Link
giga-giga Re: Laboratorium Felix -Warszawa 25.10.13, 20:21 jaki kurier przewozi próbki kału do felixa ? mi 2 firmy odmówily. proszę o porade. Odpowiedz Link
f3f Re: Laboratorium Felix -Warszawa 15.03.10, 16:13 A ja jako mikrobilog z wykształcenia :P odniosę się sceptycznie. W Felixie badanie jest robione pod mikroskopem a nawet wprawne oko moze pomylić lamblie z czymś innym... jeżeli w tym labie sądząc po wpisach na forach, bada sie cała Polska to chyba ma ło realne by każde badanie wykonywała osobiście ta Pani doktor. Sama wybrałabym test enzymatyczny wykonywany w jakimś labolatorium akredytowanym. Odpowiedz Link
alcea3 f3f 15.03.10, 19:52 Pisz po ludzku :D co byś wybrała? lee_a i leczyłaś dziewczyny?? Dziewczyny wysyłajac materiał do badań od razu sprawdzałyście wszystko?? Odpowiedz Link
f3f Re: f3f 16.03.10, 19:54 labolatorium, kóre bada lamblie metodą enzymatyczną, oraz kŧóre ma akredytacje PCA (taki certyfikat). W Warszawie to WSSE na Żelaznej, we Wrocławiu nie wiem :( Odpowiedz Link
lee_a Re: f3f 16.03.10, 21:55 sprawdzałam od razu wszystko, a z Candidą walczymy tylko dietą - bezcukrowo i bezmlecznie. Za bardzo się nią nie przejęłam, bo nieliczna była. A jakość nocy się bardzo polepszyła. Odpowiedz Link
azbestowestringi Re: Laboratorium Felix -Warszawa 17.03.10, 00:36 a ja te pania doktor znam osobiscie i wiem co robi "na zapleczu". swego czasu nawet mnie troszke podszkolila. recze za nia dyplomem z tej samej uczelni :) Odpowiedz Link
lipiec_2007 Re: lee_a 18.03.10, 10:51 tez sie zastanawiam, skad ta candida. u nas wyszla. bierzemy probiotyk moj syn nigdy antybiotykow nie zazywal. moze z przedszkola? Odpowiedz Link