annabl 04.10.07, 21:19 na wino rozpoczął się u mnie właśnie oficjalnie sprzyjają też wydarzenia w "życiu" temu sezonu wyśmienicie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annabl Re: sezon 05.10.07, 19:23 sezon to moze byc jeszcze na dobre i na zle a fuj, jak ja nie cierpie seriali Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: sezon 05.10.07, 09:49 W jasne i upalne wieczory może przecież być wino białe lub różowe. Na wieczory ciemne - czerwone. Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: sezon 05.10.07, 10:10 jesien przyszla, wszyscy wrocili z urlopow, chca zdazyc jeszcze przed swietami sie spotkac i sie pogadac i wowczas bardzo przyjemnie jest pic wino zusammen. a latem to jakos nie teges. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: sezon 05.10.07, 10:31 O! Latem też jest dobrze zusammen. Mam w planach na sierpień przyszłego roku wieczorny pokaz slajdów przy winie - na wolnym powietrzu. I spotkanie będzie i pogadanie i zusammen i latem i teges. Mam nadzieję, że się uda do tego czasu wyrobić z urządzaniem ogrodu i tarasu. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: sezon 05.10.07, 11:03 Tu nie ma co fiu fiu, tu trzeba zakasać rękawy, bo roboty z tym huk! Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: sezon 05.10.07, 19:28 ralston napisał: > O! Latem też jest dobrze zusammen. Mam w planach na sierpień > przyszłego roku wieczorny pokaz slajdów przy winie - na wolnym > powietrzu. I spotkanie będzie i pogadanie i zusammen i latem i teges. > Mam nadzieję, że się uda do tego czasu wyrobić z urządzaniem ogrodu > i tarasu. zaprosisz? (owijanie w bawełnę nie jest moją mocną stroną:) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: sezon 08.10.07, 10:39 Ha! Miłe Panie - na tę imprezę bilety rozeszły się już dawno... Odpowiedz Link Zgłoś