haniazosia 21.03.10, 22:06 Czy wśród Was jest ktoś kto mieszka w Poznaniu lub w okolicy (bardziej w stronę Gniezna)? Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borowka78 Re: poznaniazka 22.03.10, 08:14 zgłaszam się. Może nie mieszkam na wylocie na Gniezno, ale w Poznaniu:-) Odpowiedz Link
haniazosia Re: poznanianka 22.03.10, 09:02 Ja mieszkam w Biskupicach, może macie ochotę na jakieś spotkanie (może być u mnie) lub wypad gdzieś razem z dzieciakami (oczywiście jak będą odpowiednie warunki pogodowe:) )Jestem w pełni mobilna, może słabo znam Poznań, ale mam mapę:). Na razie nie pracuję, więc czasowo też jestem niezbyt ograniczona (ograniczają mnie tylko drzemki "dniowe" Kuby). Pozdrawiam Odpowiedz Link
ri.ka Re: poznaniazka 22.03.10, 13:45 ja też poznańska pyra wiec sie melduję a i często Biskupice odwiedzam bo mam tam przyjaciółkę może bedzie w koncu okazja poznac poznańskie baby bo jakos cały czas mi nie wyszło no poza jedną ;-)) Odpowiedz Link
borowka78 ri.ika 22.03.10, 14:20 Ty chyba najbliżej mnie mieszkasz ;-) i co...jeszcze na kawe nie wpadlas :-D ja na spotkania jestem baaardzo chętna-od zawsze! a na spotkania to mi popołudnia i weekendy pasuja, no! tak wiec co-nowy watek zakladamy i sie umawiamy na spotkanie??? Odpowiedz Link
pati_poznan Re: ri.ika 22.03.10, 14:35 Jestem za chętnie bym się spotkała tylko Julia znowu chora... Właśnie się do lekarza szykujemy wygląda mi to na zapalenie oskrzeli buuuu :( Odpowiedz Link
zurawina100 Re: ri.ika 22.03.10, 17:38 Witam z Naramowic:) Kurczę, ja to tak - popołudniami nie, a weekendy też ciężko, ale zobaczę co da się zrobić:) Odpowiedz Link
ri.ka Re: borowka78 22.03.10, 22:33 no najblizej najbliżej aż wstyd że sie jeszcze nie spotkałyśmy ja jak najbardziej chętna na spotkanko wiec nowy watek moze być Odpowiedz Link
haniazosia Re: poznanianka 23.03.10, 09:30 To może jakieś spotkanko po świętach, jakby co zapraszam do siebie:) Napiszcie tylko, jakie godziny i dni najbardziej Wam odpowiadają, to coś spróbuję ustalić. Pozdrawiam Odpowiedz Link