narttu 22.03.10, 06:06 w tym tygodniu maz ma wolne a ja intensywnie chodze do szkoly. A dzis w dodatku wychodze na kolacje fundowana przez moj uniwerek w ramach tego intensywnego tygodnia. Zyc nie umierac :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smolineczka Re: herbatka 22.03.10, 06:42 Narttu, miłej kolacji i w ogóle, powodzenia podczas "intensywnego tygodnia"! i mnie po staremu: dziś kontrola z młodą u pani doktor - jak mąż dogada się z szefem, to też pójdzie z nami (jemu sie też przyda osłuchanie, bo od soboty ma brzydki kaszel); ja sie trzymam, bo ktoś musi robić zakupy, gotować i sprzątać :) miłego wiosennego dnia życzę Odpowiedz Link
dziunia27 Re: herbatka 22.03.10, 06:44 i znów poniedziałek;/ jak ten weekend szybko leci, szkoda.. no ale cóż, poprawą humoru jest fakt że mamy wiosnę;D że niema już takich mrożów i nietrzeba drapać szyb w samochodzie;D Miłego dnia dla WAs;) Odpowiedz Link
anmroz Re: herbatka 22.03.10, 07:10 U nas za a oknem szaro-buro, w nocy lał deszcz i wiał silny wiatr.Gdzie to wiosenno słońce? Na razie kawa,bo noc taka sobie.Planów sporo, zobaczymy co wyjdzie :) Odpowiedz Link
klarysa007 Re: herbatka 22.03.10, 07:55 Siadam na szybka herbatę. Za oknem wieeeeje i szare chmury na niebie. Zmęczona jestem, bo wczoraj organizowałyśmy "Szafa party" i nieźle się działo, a cały poprzedni tydzień też był intensywny. Za chwilę pędzę na kurs, a po południu znów czeka prasowanie. Chyba mi je ktoś od sąsiadów podrzuca, bo wcale się nie kończy ;) Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Kawka 22.03.10, 08:47 Tak znowu poniedziałek. Za nami pracowity (remontowy) wekend i poprostu jesteśmy zmęczeni :-/ dobrze, że efekty świetne. M się rozłożył totalnie katar, kaszel i z tym rozłożeniem pojechał do pracy. Maciuś znowu ma jakieś dziwne oczy :-/ żeby tylko sie nie zaraził bo dopiero co wyzdrowiał. U mnie też szaro za oknem, jakiś plan na dzisiejszy dzień trzeba obmyśleć. Odpowiedz Link
boazeria Re: herbatka 22.03.10, 08:57 narttu milego wieczoru :-) zaborowska moze jednak bedzie dobrze- a moze podaj jakis lek zapobiegawczo? u nas szarawo ale czasem mocne promienie sloneczka przebijaja sie na minutke plany na dzis ambitne: - z rana bylam na morfologii i moczu (dzieki Bogu tesciowa pracuje w szpitalu bo bylabym chyba 53cia w kolejce a nikt nie przepuszcza ciezarowek chocbym miala rodzic na srodku kolejki......) - odwiedzic przedszkole i zapytac o mozliwosc przyjecia od juz a ja nie to co z tym cholernym wrzesniem - kupic pokrowce na przewijak da malej i bidon ze slomka dla mlodego bo poprzednia przegryzl - polatac i jakies adidaski kupic dla eryka i moze japonki inblu dla mnie zeby na porodowce moc pod prysznic wskoczyc - sprzatnac mieskzanie i poprasowac ta ogromniasta sterte ubran - na obiad spagetti bo inwencja mi sie skonczyla i czasu malo na sniadako zjdalam pyszna buleczke z ziarnami, plasterkiem szynki tescia roboty i pomidorkiem a teraz czas na kawke............ Odpowiedz Link
burdziaa herbatka i szarlotka 22.03.10, 09:07 U nas tez slonce niesmiało przebija przez chmury ale jest dosc ciepło- chłopaki poszli na spacer,ja dojadam sniadanko,musze dzisiaj sporo rzeczy zrobic- nie mam pomysłu na obida,moze krewetki na szybko z dzikim ryzem zrobię,pomidorowa juz wstawiona.Milego zdrowego tygodnia Wszystkim! Odpowiedz Link
agusiajasia Re: herbatka 22.03.10, 09:23 To prawda z tym prasowaniem. Też mam takie wrażenie, że prasuję ciuchy od wszystkich sąsiadów ;P Dziś Zosia zrobiła pobudkę wszystkim o 5.30, wstała i zaczęła wyć, więc nikt już nie spał. Ale za to Janek był pierwszy w przedszkolu i nakrywał do śniadania, ciągle o tym marzył, a nie mogliśmy zdążyć :) Więc dla mnie litr kawy no i miłego dnia :) Odpowiedz Link
lilka.k Re: herbatka 22.03.10, 09:50 Zazdroszczę tych krewetek, mniam mniam..tiger na masełku z czosnkiem, mniamm, uwielbiam Odpowiedz Link
a090707 KAWA 22.03.10, 09:58 No to ja sie wylamie- relaksuje sie przy prasowaniu :) Kawa oczywiscie juz sie szykuje, jak to w poniedzialek- roboty gromada. Milego dnia !!! Odpowiedz Link
boazeria Re: KAWA 22.03.10, 10:28 a090707 to zapraszam- wpadnij i poprasuj skoro to ciebie relaksuje :-) Odpowiedz Link
lipiec_2007 Re: herbatka 22.03.10, 10:17 dzien dobry wszystkim, dosiadam sie z kawa. na dworze szaro, buro i ponuro, ale mamy dobre nastroje. udalo mi sie znalezc miejsce dla olka w niepublicznym przedszkolu, 100 metrow od domu. zaczynamy od wrzesnia. uff!! teraz jeszcze czeka mnie casting na nianie dla emilki:) milego dnia Odpowiedz Link
boazeria Re: herbatka 23.08.15, 17:03 Haha fajnie sobie przypomnieć co się pisało wieki temu :-)) Ale mi was brakuje.... kurcze nie ma czasu pisać, dom, dzieci, praca, obiad, spacer, pranie, sen. Mieszkanie się nam spaliło 3 mies temu. Właściwie sąsiad po kawalerskim robił obiad, zasnął, spalił swoje mieszkanie i ogień po elewacji wdarł się przez okno do naszego mieszkania. Dziewczyny, wszystko zniszczone. Wszędzie dym, sadza, czarne wszystko, śmierdzi, popalone lub stopione. Trzeba było wszystko wywalić, skuć tynki i kłaść nowe, nowe okna, drzwi wejściowe i wewnętrzne, nowa elektryka, plytki w łazience zaczęły odpadać. Już 3 miesiąc się remontujemy i jesteśmy po 3ch przeprowadzkach. Od maja mamy kilka ubrań w workach na śmieci i kilka nowych zabawek. Śpimy na materacach gumowych. No, już może niebawem się wprowadzimy ale na razie bez mebli, bo stolarz ciągle przekłada daty. Pozdrawiam cieplutko wszystkie forumki! Odpowiedz Link
cui Re: herbatka 23.08.15, 21:47 O rany, Boa.... Wspaniale Cię czytać, ale ogromna szkoda, że w takim tonie :( Mam nadzieję, że Wy cali i zdrowi... Trzymaj się ciepło i daj znać od czasu do czasu jak żyjecie :* Odpowiedz Link
aurinko Re: herbatka 23.08.15, 22:13 O rany :( współczuję bardzo :( Jak Wam można pomóc? Pisz koniecznie! Odpowiedz Link
a090707 Re: herbatka 24.08.15, 09:55 Boazeria, ale stary wątek wyciągnęłaś- to dawaj te ciuchy z worków- poprasuję no !!! Trzymajcie się. Odpowiedz Link
smolineczka Re: herbatka 25.08.15, 08:41 Boa, szczęście w nieszczęściu, że nic wam się nie stało pozdrawiam, miło cię słyszeć Odpowiedz Link