ajila32 16.04.10, 10:55 mnie to trochę fascynuje, choć nigdy nikt mi nie wróżył nigdy.. chciałabym chyba mieć tarota, ale nie kupię raczej - podchodzę do sprawy z dystansem jednak:) a wy sobie kiedyś wróżyłyście? a może macie karty wróżebne? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
solaris31 Re: karty, tarot.. 16.04.10, 11:04 nie, nie byłam, nie wróżyłam i nie zamierzam. jestem wierząca, a to się raczej wyklucza ;) ja w ogóle mam do takich spraw dośc racjonalne podejście, prędzej mędrca szkiełko i oko, niż czucie i wiara ;) Odpowiedz Link
magda7717 Re: karty, tarot.. 16.04.10, 11:13 miałam swoją przygode z kartami jak bylam na zakrecie zycia;-) dobrze,ze sie wyleczylam... bo wciaga jak cholera a do wrozki czasem zagladam. lubie. Odpowiedz Link
e-millie Re: karty, tarot.. 16.04.10, 12:01 Gdybym wiedziała, że dostanę odpowiedź w stu procentach prawdziwą, poszłabym na pewno i zapytała, czy kiedyś będę brała udział w katastrofie lotniczej. Zakładam oczywiście, że odpowiedź brzmiałaby "nie", a ja wtedy mogłabym spokojnie latać. Bo uwielbiam podróżować, bywać, zwiedzać, szczególnie fascynują mnie dalekie kierunki i niestety wszystkie lotnicze podróże opłacam płaczem, stresem i nerwami. A jak lecimy bez dzieci, to już w ogóle bardzo to przeżywam :( Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Re: karty, tarot.. 16.04.10, 12:46 nie nie ciągnie mnie :-/ stawiano mi karty dwa razy ani razu nie spełniła się przepowiednia. Odpowiedz Link