meniaaa 17.06.10, 09:35 wiem ze temat juz byl,dzieki temu wiem na co zwracac uwage: zuzycie wody, pradu i decybele, no i te 1/2 wsadu... Prosze wiec teraz o konkretne modele doswiadczonych uzytkownikow. Bede badzo wdzieczna. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewlinp Re: zmywarka-prosze o konkretne modele 17.06.10, 10:06 ja mam whirlpool ADG 689/2 IX ma wszystko co potrzeba i dodatkowe wskaźniki, z czego najważniejszy - wskażnik pozostałego czasu do końca programu Odpowiedz Link
ewlinp Re: zmywarka-prosze o konkretne modele 17.06.10, 10:07 dodam jeszcze że moge ten model polecić z czystym sumieniem :) Odpowiedz Link
meniaaa Re: zapomnialam dodac, do zabudowy, szer. 60 cm 17.06.10, 14:47 dziekuje z gory! Odpowiedz Link
solaris31 Re: zmywarka-prosze o konkretne modele 18.06.10, 21:16 to moja ;) Siemens SN 64M001EU co prawda uzywam dopiero od 3 tygodni. jestem po pierwsze zachwycona zmywarką w ogóle, a po drugie - nie mam porównania, bo to moja pierwsza. nie słyszę , jak pracuje, widzę tylko światełko na podłodze ;) kupiłam w necie - jest taniej zdecydowanie. Odpowiedz Link
meniaaa Re: solaris31! 19.06.10, 10:50 WLASNIE dokladnie ta zmywarke Siemens SN 64M001EU sobie upatrzylam, przeczytalam jej dobre opinie oraz funkcje : 1/2 wsadu, oszczedna, Variospeed, stosunkowo cicha, czego chciec wiecej he?? Cena w necie ok 2300. Mozna wiedziec ile cie kosztowala i w jakim sklepie internetowym kupilas??? Odpowiedz Link
solaris31 Re: solaris31! 21.06.10, 23:55 sorki, że mnie nie było wcześniej, ale nie byłam w chałupce przez weekend ;) a co zmywarki - kosztowała mnie niecałe 2200, kupowałam w sklepie Torres - zmywarę miałam na drugi dzień. polecam w ogóle ten sklep, może nie wszystko mają najtaniej, ale za to porządnie ;) Odpowiedz Link
ewlinp Re: solaris31! 22.06.10, 10:14 kochane jako użytkownik może nie długo ale od 4ech lat moge powiedzieć że nie znalazłam w mojej żadnych absolutnie żadnych wad (moja mama ma bosha i jest tam kilka haczyków jak dla mnie nie do przeskoczenia) wiem ze tez są większe mi moja wystarcza ale na co mogę zwrócić uwagę - skłądane kolce w dolnym koszu bardzo się przydają przy myciu większych garnków, no i wskaźniki na wierzchu (panel zewnętrzny) najlepiej z minutnikiem - wkurzające jest jak człowiek nie wie za ile program sie skończy bo przeciez najlepiej otworzyć zmywarke odrazu po umyciu żeby para wyleciała i wyjmować suche a nie jeszcze bawić się w wycieranie. Ilość programów nie jest ważna i tak zazwyczaj używam najwyżej dwóch. Tyle z moich uwag. A co do firmy zastanowiłabym się nad dłuższą gwarancją jeżeli któraś firma by miała w ofercie. Pozdrawiam miłego zmywania ;) Odpowiedz Link
lipiec_2007 Re: zmywarka-prosze o konkretne modele 22.06.10, 10:31 ja wybralam siemens SN 66T092EU. jeszcze jej nie uzywalam. stoi w mojej swiezo wyremontowanej kuchni. teraz uzywam electroluxa i sprawuje sie bez zarzutu. a wczesniej mialam stary model aeg, ktorego kochalam miloscia pierwsza. a to dlatego, ze program prania trwal najdluzej 45 min. moglam ominac plukanie, bo ja do zmywarki wkladam plukane naczynia. w tych nowych zmywarkach takich opcji nie ma. w electroluxie najkrotszy program "kieliszkowy" trwa 100 minut. Odpowiedz Link