asuzi 23.07.10, 23:12 zastanawiam się nad tatuażem, al nie wiem czy się odważę, macie tatuaże, bolało... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asuzi Re: tatuaż macie 23.07.10, 23:36 to jak to w końcu jest? boli czy nie? a żałujecie że zrobiłyście? Odpowiedz Link
alcea3 Re: tatuaż macie 23.07.10, 23:57 azbestowa nie ściemniaj :D PS gdzie fotki chałupy?:D Nie żałuję :) Odpowiedz Link
azbestowestringi Re: tatuaż macie 24.07.10, 13:46 nie sciemniam. nie bolalo. po paru minutach skora sie sama znieczula. zdjecia chalupy na flickerze Odpowiedz Link
lucy_cu Re: tatuaż macie 23.07.10, 23:59 Macie dwie sztuki, nie żałujecie. ;-) Na ramieniu nie bolało, szczypało trochę, za to na udzie bolało jak czort. ;-) Odpowiedz Link
a090707 Re: tatuaż macie 24.07.10, 05:38 Zalezy jak znosisz bol- dla mnie luzik, mam na lopatce. Moja siostra zrobila sobie taki malutki na ramieniu i w polowie juz mdlala. Odpowiedz Link
dziunia27 Re: tatuaż macie 24.07.10, 08:19 mam na nodze nad kostką, nie żałuje, bolało troszkę, tak jakbyś goliła nogi maszyką elektryczną;) znośnie;) chciałabym jeszcze jeden malutki na łopatce;) Odpowiedz Link
narttu Re: tatuaż macie 24.07.10, 11:52 u nas rodzinny limit tatuazow wyczerpany przez meza ;) Odpowiedz Link
latortura Re: tatuaż macie 25.07.10, 09:52 mam i nie żałuję ;) na łopatce, mnie akurat naprawde nie bolało, to jest takie równomierne nakłówanie, poszczypywanie (miałam wtedy 21 lat, o matko !!! 10 lat temu ;) pamiętam natomiast, że facet powiedział, iż dziwne, bo nie leje mi się krew, zażartowałam wtedy że mam błękitną ;) hm...dałyscie mi do myślenia... może bym sobie tak jeszcze jeden zrobiła ;) kiedyś chciałam na karku imię dziecka jakimiś fajnymi literkami/alfabrtrm, a że mam Igorka to byłoby krótko: IGOR ;) pozdrawiam ;-* Odpowiedz Link
lipiec_2007 latortura:) 26.07.10, 20:06 a jesli bedziesz miala wiecej dzieci?....:) wystarczy ci miejsca na inne imiona?.... Odpowiedz Link
dmgr Re: tatuaż macie 25.07.10, 11:38 Nie mam ale bardzo bym chciała. W pobliżu mojej blizny na plecach bo wiem, że na bliźnie nie można ale jakoś tak to wgrać. Podobają mi się w takich miejscach, gdzie nie widać na co dzień. Trochę mnie to przeraża, że przez kilka tygodni może się to babrać itp. no i kasy zawsze szkoda i odwagi brak. Mój m mnie jakoś nie popiera, sam też nie ma tatuaży a szkoda bo mi się podobają u facetów. Odpowiedz Link
aga_junior Re: tatuaż macie 25.07.10, 13:21 Nie mam ale bardzo bym chciała i robię podchody już jakiś czas. chciałabym na następne lato zaliczyć jeden. Wizje mam na trzy. Pierwszy byłby na karku pod włosami :-) jakiś seksowny. Następny na kostce a trzeci na ramieniu. Powstrzymuje mnie tylko i wyłącznie strach przed bólem. Odpowiedz Link
andzia84 Re: tatuaż macie 25.07.10, 21:58 mam na lopatce, troche boli ale do przezycia Odpowiedz Link
gdynianka_11 Re: tatuaż macie 25.07.10, 23:31 Zrobiłabym sobie właśnie na nodze nad kostką, ale w tym miejscu podobno bardzo boli, a ja mam strasznie niski próg bólu i to mnie ostrasza. Odpowiedz Link
alcea3 Re: tatuaż macie 25.07.10, 22:02 dmgr napisała: Trochę mnie to przeraża, że przez kilka tygodni > może się to babrać itp. Madzia coś Ty, nic się nie babra, jedynie,nie mozna wystawac na słonce. Odpowiedz Link
dmgr Re: tatuaż macie 27.07.10, 11:49 > Madzia coś Ty, nic się nie babra, jedynie,nie mozna wystawac na słonce. Moja przyjaciółka zrobiła sobie w tym roku właśnie na plecach, tam, gdzie ja chcę i przez 3 tygodnie chodziła z opatrunkiem i strupami, nie mogła spać na plecach i nosić tylko luźne ubrania. Efekt za to niesamowity, ona ma taki dosyć duży i kolorowy. Ja chcę mniejszy i czarny. Odpowiedz Link
dagi.ww Re: tatuaż macie 26.07.10, 00:09 Mam na ramieniu, nie bolało wcale, bo nie mam na kości. Na kości ponoć boli, ale to kwestia wytrzymałości na ból. Ja mam mały tribal, nie żałuję wcale, tylko pamiętaj, że jak zrobisz jeden, to często korci, żeby zrobić drugi ;)) Goi się, jak każda inna rana; nie możesz przez jakieś 2 tygodnie wystawiać na słońce i tyle. Odpowiedz Link
lipiec_2007 Re: tatuaż macie 26.07.10, 20:08 no ja was dziewczyny podziwiam:) i nie chodzi mi bynajmiej o bol, bo to dla mnie male miki. a co jesli wam sie tatuaz znudzi albo przestanie podobac? mnie sie gust zmienia z wiekiem. jak pomysle, co mi sie podobalo jeszcze kilka lat temu, to normalnie obciach jak beret:) Odpowiedz Link
alcea3 Re: tatuaż macie 26.07.10, 20:58 a co jesli wam sie tatuaz znudzi albo > przestanie podobac? mnie sie gust zmienia z wiekiem. jak pomysle, co > mi sie podobalo jeszcze kilka lat temu, to normalnie obciach jak > bere Zrobiłam sobie w niewidocznym miejscu taki wzór z mozliwoscia przeróbki/modyfikacji:) Odpowiedz Link
boazeria Re: tatuaż macie 27.07.10, 11:33 mam nad kostka u nogi zrobilam jak mialam 18 lat u kosmetyczki- podobno mial byc okresowy- tzn z jakiegos roslinnego tuszu ktory blednie i sie utleni po 4ch latach i dupa mam go juz 12 lat i jak byl tak jest troche bolalo (pierwsze 5 minut) a pozniej wszystko mi spuchlo i juz nie bolalo, krew leciala ale znosne wszystko, na pewno nie taki bol zeby sie drzec- takie troche drapanie jak depilatorem mialam isc na poprawienie jak strupy odpadna ale nie poszlam juz i jest troszke niewyrazny Odpowiedz Link
metanira Re: tatuaż macie 27.07.10, 12:30 Nie mam, chciałabym, ale się boję ;) Bólu mniej, raczej tego, że mnie czymś zarażą w trakcie robienia ;) Poza tym mój M uważa, że tatuaż to patologia (bez obrazy, to jego zdanie, nie moje). Mogę to oczywiście zrobić bez jego aprobaty, przecież mnie z domu nie wyrzuci ;) ale jakoś się wzdrygam ;) Widać nie dość mocno chcę ;) bo gdybym naprawdę chciała, to nic by mnie nie powstrzymało. Szwagierka ma "dziarę" na stopie, pod kostką i częściowo na podbiciu, mówiła, że bolało jak cholera :/ Odpowiedz Link