tri-mamma 07.08.10, 21:16 Pisałaś jakiś czas temu, że szukasz towarzystwa na koncert Stinga. Jeśli propozycja nadal aktualna, to ja bardzo chętna. Mogłabym przyjechać pociągiem do Poznania, a potem hulaj dusza! Kupiłaś już bilet? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borowka78 Re: Borówka!! Koncert Stinga 07.08.10, 21:26 Hej hej.Nie kupiłam biletu, bo NIKT ze znajomych sie nie zdeklarowal ;-/ a samej to nie bardzo mi sie usmicha (ło) pójśc. Ja jestem jak najbardziej zdecydowana pojsc :-) to co kochana- idziemy, kupujemy bilet? :-) a w ktorej strefie? Odpowiedz Link
tri-mamma Re: Borówka!! Koncert Stinga 07.08.10, 22:03 Ja na 100% jestem zdecydowana!! No chyba, że dzieci zachorują, tfu tfu!!! Nie widziałam jeszcze ustawienia sektorów. Zaraz poszukam. A Tobie który sektor pasuje? Pisałaś coś o noclegu... nie to, żebym się narzucała, ale chętnie skorzystam :) Jeśli można, bo jak ci nie pasuje, to przyjadę samochodem i wrócę od razu po koncercie :) Odpowiedz Link
borowka78 Re: Borówka!! Koncert Stinga 07.08.10, 22:17 Ja to bym chciała jak najbliżej sceny ;-) nocleg masz zagwarantowany :D ja to nawet mimo tfu tfu katarku czy kaszelku dzieci, poszlabym ;-) Odpowiedz Link
tri-mamma Re: Borówka!! Koncert Stinga 07.08.10, 22:21 Katarek czy kaszelek nie zatrzymają mnie w domu. Mam nadzieję, że nic innego nie wyskoczy :) Odpowiedz Link
tri-mamma Re: Borówka!! Koncert Stinga 07.08.10, 22:27 Gdzie się rezerwuje bilety? Może naiwne pytanie, ale weszłam na stronę z rezerwacjami i już niedostępne bilety. Kurde! Czy to tylko jedna firma rozprowadza? Ty chcesz te bilety za 400zł? Przed sama sceną, czy wystarcza te za 290? Odpowiedz Link
borowka78 Re: Borówka!! Koncert Stinga 07.08.10, 22:43 nie zartuj, nie ma juz biletów???? zaraz sprawdze! a Ty który sektor chciałabyś? :) Odpowiedz Link
borowka78 Re: Borówka!! Koncert Stinga 07.08.10, 22:45 dupa :( trzeba bylo sie wczesniej decydowac, nie...? ;-( Odpowiedz Link
lilka.k Re: Borówka!! Koncert Stinga 07.08.10, 22:51 ja tez sie zasmucilam jak sprawdzilam, ze na Męskie Granie we Wrocku nie ma biletów :( Odpowiedz Link
tri-mamma Re: Borówka!! Koncert Stinga 07.08.10, 22:59 Kurde! A może jakoś da się kupić jednak te bilety... Coś wymyślimy Odpowiedz Link
m_k8 Sylwia 09.08.10, 21:35 Jak widziałam pierwszą reklamę, wiedziałam, że Ciebie tam pociągnie :-) :-) Odpowiedz Link
lilka.k Re: Sylwia 09.08.10, 22:22 hahaha, bo ja wszędzie gdzie fajni panowie ;) a tak na serio, to cholera, taka mieszanka, że odżałować nie mogę :( Odpowiedz Link
tri-mamma Re: Sylwia 10.08.10, 10:49 Też miałam chrapke na ten koncert. I też mi koło nosa przeszły bilety... uhhhhhh, ale jestem zła!! Odpowiedz Link