Dodaj do ulubionych

jakie macie kurtki i buty zimowe dla WAS :D

28.10.10, 09:01
jak wyzej :)
Zima idzie kurtki brak;))
Obserwuj wątek
    • aurinko Re: jakie macie kurtki i buty zimowe dla WAS :D 28.10.10, 09:03
      Kurtkę i buty Campusa, niezniszczalne, wytrzymałe, ciepłe i co dla mnie ważne - sportowe.
      • burdziaa Re: jakie macie kurtki i buty zimowe dla WAS :D 28.10.10, 09:17
        kurtkę mam z ubiegłego roku ale chetnie kupiłabym jakąs bardziej na co dzień,moze lekko sportową,a jak nie to zostane w tym samym,
        Buty mam sniegowce z Ecco,super cieple i wygodne
        • paris4 Re: jakie macie kurtki i buty zimowe dla WAS :D 28.10.10, 09:21
          kurtka kupiona parę dni temu w outlecie Vero Mody - puchowa, długa, szara
          buty nie mam pomysłu a raczej mam ich zbyt wiele - np. Geoxy z futerkiem na obcasie, jakieś solidne na płaskiej podeszwie a la sportowe, jakieś eleganckie na obcasie, zamszowe długie kolorowe (w sensie nie czarne), proste eleganckie czarne oficerki - nie ma siły żebym to sobie wszystko kupiła więc nie wiem na co się decydować;)
      • lilka.k Re: jakie macie kurtki i buty zimowe dla WAS :D 28.10.10, 09:20
        Buty Emu, nie zamienie na zadne inne.
        Płaszcz mam ocieplany. Długi. stary, ale nie potrzebuje nowego ;)
        • borowka78 Re: jakie macie kurtki i buty zimowe dla WAS :D 28.10.10, 09:25
          lilka.k napisała:

> Buty Emu, nie zamienie na zadne inne.
          jakie masz? nie wiem, na ktore sie zdecydowac. Te po 700zł ciut za dorgie, tyle nie wydam ;)

> Płaszcz mam ocieplany. Długi. stary, ale nie potrzebuje nowego ;)
          >
          >
          • lilka.k Re: jakie macie kurtki i buty zimowe dla WAS :D 28.10.10, 09:41
            ja mam te srednie, nie wysokie, ale teraz bym chyba kupiła te najnizsze (chodzi o spodnie)
            Dalam chyba 300 na allegro rok temu
            marzy mi sie druga para :)
            • borowka78 Re: jakie macie kurtki i buty zimowe dla WAS :D 28.10.10, 09:44
              musze podjesc do sklepu i właśnie te średnie (czarne) przymierzyc i potem w necie zamowic ;)
    • borowka78 Re: jakie macie kurtki i buty zimowe dla WAS :D 28.10.10, 09:23
      duzo za duzo ;)
      płaszczyk(szary) i kurtke(turkusowa) kupilam, a z ubiegłych sezonow tem mam dobre i fajne ;)
      botki ocieplane nabyłam, czarne.
      Jeszcze emu ;)
    • lipiec_2007 Re: jakie macie kurtki i buty zimowe dla WAS :D 28.10.10, 09:45
      ja mam wszystko z lat ubieglych i pewnie jeszcze wiele lat mi posluza. no moze buty beda musialy przejesc po jakims czasie rewitalizacje, a moze reanimacje:

-dwie pary kozakow gino rossi
      - dwa plaszcze
      - dwie kurtki - w tym jedna typu kolderka:)
    • qwoka Re: jakie macie kurtki i buty zimowe dla WAS :D 28.10.10, 11:27
      Buty mam te same od lat, trekingowe LOWA z goretexem. Kurtka krótka, puchowa, czarna.
      Marzy mi się długi puchowy płaszczyk i buty do tego takie ni sportowe ni wizytowe, wyższe;) Ale jak cos takiego znajde to albo ma kosmiczna cene albo w ogóle nie ma.
      • takatoszymura Re: jakie macie kurtki i buty zimowe dla WAS :D 28.10.10, 21:33
        Już 3 sezon kurtkę "wojskową", nie zamieniłabym na żadną inną. Buty nowe by się przydały, takie "oficerkowate", mogłyby być lakierowane- bo uwielbiam kolorowe. Ale nie wiem, czy na taki luksus będę mogła sobie pozwolić...
        • lullanka07 Re: jakie macie kurtki i buty zimowe dla WAS :D 29.10.10, 08:10
          to ja tak samo 3 sezon zimowa dluzsza kurtka z diversa i buty oficerki.
          • aga_junior Re: jakie macie kurtki i buty zimowe dla WAS :D 29.10.10, 08:47
            Ja mam nie zastąpioną kurtkę "Sewenty" z którą jak kiedyś będę musiała się rozstać to się chyba popłaczę.
            Na ogromne mrozy futro do kostek w którym nie cierpię chodzić.
            Buty:
            długie kozaki brązowe nie pamiętam firmy
            botki lasockiego czarne do spodni
            śniegowce z decathlonu na dni gdy nie można wydostać się z naszego osiedla

Chciałabym w tym roku kupić sobie płaszcz 3/4
    • cui Re: jakie macie kurtki i buty zimowe dla WAS :D 29.10.10, 10:19
      Ja, podobnie jak moje dziecko, mam dwa zestawy zimowe :) Na codzień/do pracy kozaki z wysoką cholewką z Zary (na które polowałam od ubiegłego roku) i dwurzędową kurtkę (tej samej firmy) a na zimniejsze dni/spacery śniegowce z Tchibo (które kocham nad życie i które służą mi już trzeci sezon) i dłuższą kurtkę z H&M. Marzy mi się jeszcze jakiś ładny elegancki płaszczyk, ale nie wiem czy uda mi się w tym roku kupić.
    • latortura Re: jakie macie kurtki i buty zimowe dla WAS :D 30.10.10, 23:42
      hmmmm....

mam buty długie z obcasem: czarne, brązowe i granatowe,
      długie - zwijane, na płaskim: fioletowe,
      długie, typowo zimowe, norweskie śniegowce na mega snieg,
      no i kalosze w czarno-fioletowe kwiatki na pluchę - tylko ocieplacz musze sobie do nich kupic od środka;

długą czekoladową kurtkę do kolan, puchową z kapturem z reportera,
      krutką puchową fioletową z top secret,
      fioletowy płaszczyk do kolan z top secret,
      sztuczne, krótkie futerko czarne, chyba z vero mody lub reserved - nie pamietam,
      i czekoladowe ciepłe ponczo, które mogę załozyc na cienszą kurteczkę skórzaną;

ech...no jakos nie potrafie chodzic w jednej kurtce całą zimę, nie kupuje co roku nowych rzeczy ale np dokupuje coś, żeby nie chodzic non-stop w jednym,
      chciałabym jeszcze cos w szarości, zarówno buty jak i kurteczkę jakąs dłuzszą ale zgrabną (czesto spinam sie w pasie grubym paskiem ;)
      i moze jakąs krótką kurteczke w granacie ;))) ale niekoniecznie,
      mam w czym chodzic i skupie sie raczej na dodatkach bo wg mnie to one dodają smaczku;
      fajna gnieciona chusta, kolorowe rękawiczki, jakas ciekawa czapka czy getry nie tylko czarne itd ;)

alcea,
      teraz modne są kolory, postaw np na granat czy czerwień (jesli lubisz bo ja akurat czerwieni nie)
      fajne są tez szarosci, długa puchowa kurtka ale nie jakas prosta w kroju tylko ładnie podkreslająca talię, najlepiej jeden kolor - pozniej mozna dokładac róznokolorowe dodatki,
      kurtek jest od groma ;)

pozdrawiam
      • alcea3 latortura 31.10.10, 08:22
        dobrze zrozumialam,ze Ty masz 6 kurtek??:)
        • latortura Re: latortura 31.10.10, 09:43
          no tak, mam parę rzeczy ale to jest tak, że np wszystkie juz jej miałam w zeszłym roku i w tym nie kupuję choć tak jak mówię chętnie bym cos jeszcze dokupiła,
          przypomniałam sobie, że podoba mi sie jeszcze futrzany bezrękawnik ;)

lubię ubierac sie wg nastroju, mam ochotę na kolor zakładam fioletową kurteczkę,
          innym razem brązy itd,
          chcę załozyc kolorowe buty to ubieram wtedy stonowaną, czarną górę,
          tylko, że ja nie kupiłam tego w jednym sezonie, tak jakos sie zgromadziło,
          pozniej dokupuję coś co jest "na czasie", często widze cos na wyprzedazy to biorę,

przynajmniej mam pozniej urozmaicone zdjecia a nie wszystkie z zimy w jednej kurtce ;)
          ale zaznaczam, że nie jest tak, że kupuję to od razu i wydaje fortunę,
          pewnie w przyszłym roku wyrzucę juz cos co sie nie nadaje a dokupie inną rzecz,
          buty podobnie - nie kupie jednej pary za 400 zł czy wiecej na dwie zimy, wole kilka par tanszych, bo moda zmienia sie tak szybko, raz modne są czubki, raz zaokrąglone przody, koturny, obcasy itp itd,
          ;-*
          • alcea3 Re: latortura 31.10.10, 09:44
            Ja to zazwycza dobieram jedną,pasującą do wszystkiego rzecz:)
            A jak woadomo tak się nie da więc ciągle czegos brakuje :)
            • latortura Re: latortura 31.10.10, 09:56
              tez tak kiedys robiłam, ale mozna nagromadzic cos "z czasem",

teraz kupisz sobie np. długą szarą kurtkę i czarne buty,
              styczen-luty beda wyprzedazy i kupisz np. krótką a w jakims fajnym kolorze i juz masz coś innego a byc moze za poł ceny,
              do długiej kurtki wystarczy, że dodasz szeroki pas i zepniesz sie nim w pasie,
              nie dosc, ze wyglada sie zgrabniej to jeszcze modnie,
              i np. do szarości wspominany granat - szeroki granatowy pasek a nie czarny, i np. granatowy beret, kaszkiet czy gnieciona chusta,
              duzo dają dodatki własnie, zwłaszcza w ulubionym kolorze,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka