burdziaa 04.11.10, 08:09 Narttu pewnie sie egzaminuje- to ja częstuje,z mufinkami z białym serem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zurawina100 Re: Herbatka,kawa 04.11.10, 08:15 Witam się i ja w dobrym nastroju z powodu wczorajszego kameralnego koncertu Jeremy Jay:) Do posłuchania jeden utwór: www.youtube.com/watch?v=A1pUvGf8Vx8 Miłego dnia, dziewczyny! Odpowiedz Link
tri-mamma Re: Herbatka,kawa 04.11.10, 08:21 Kawkę poproszę i super muffinkę Burdziową :)) Ale mam tydzień, pełen odwiedzin i ploteczek i newsów. Dziś jadę do koleżanki porozmawiać. Wezmę kilka muffinek czekoladowych ze sobą :) To miłego dnia kobitki! Odpowiedz Link
burdziaa Re: Herbatka,kawa 04.11.10, 08:24 Agusiu to się wymieńmy-a mam dzisiaj białe sernikowe z budyniem ale Twoje czekoladowe już sobie wyobrażam Mistrzynio! Odpowiedz Link
cui Re: Herbatka,kawa 04.11.10, 08:24 O mamo, ale zjadłabym taką muffinkę, mniam ;) Ale nie mam takowej, piję więc samą kawę. Dziś ciąg dalszy odrabiania zaległości po chorobie. Kierat jak co dzień ;) Jak dobrze, że ten tydzień się już powoli kończy. Miłego dnia! Odpowiedz Link
amalota Re: Herbatka,kawa 04.11.10, 08:31 Mnie by się przydało wolne. Dawno nie miałam żadnego urlopu (we wrześniu hehe) i już mi za nim tęskno. Tylko teraz bym posiedziała w domu, a nie wyjeżdżała. Pędzilam do pracy, bo miałam mieć spotkanie o 8ej. Do tej pory nikogo nie ma, a za mną już herbata z sokiem malinowym. Dziś zawozimy na budowę akcesoria do dachu, jutro przyjeźdża dachówka i ją zaczynają układać. Odpowiedz Link
alcea3 Re: Herbatka,kawa 04.11.10, 08:43 ja tez dawno nie miałam urlopu :P ;) Dosiadłam z kawą plan na dziś sama biurokracja na mieście, wiec masakra ;/ Odpowiedz Link
zabka11 Re: Herbatka,kawa 04.11.10, 08:26 Kawka z miodem i dzień dobry Forumki:) Świstak, czyli ja;)... już od półgodziny na miejscu pracy:) Wczoraj spędziłam cudowne 2h z Amelką, znów, niezmiennie mnie zaskoczyła swoimi opowiastkami, bajkami i tym jaka jest niesamowicie rezolutna i mądra:) Plan na dziś jak zwykle wyliczony do sekundki...praca, odbiór dzieci, szybki obiad, na 17tą angielski, na 19tą do pracy, powrót o 21wszej...cudne mam takie wtorki i czwartki, ech....ale jak ukocham moje szkraby do spania, to sił nabieram:) Miłego dnia kochane:) Odpowiedz Link
guciowamama Re: Herbatka,kawa 04.11.10, 08:28 Chetnie dosiadam sie z kawa. Gucio cala noc kaszlal. Spalismy troszke na siedzaco. Sinecod nie dziala :-( W zeszla srode odstawilismy antybiotyk po zapaleniu garda. Mamy bilety do Polski (do dziadziusia!) na niedziele i strasznie sie boje, zeby sie cos gorszego nie wyklulo :-( Odpowiedz Link
malea1 Re: Herbatka,kawa 04.11.10, 08:42 Niech się Gucio zbierze w sobie i zwalczy chorobę :) Witam się z kawką pracową. Muszę się zebrać w sobie i zabrać się do pracy. Miłego dnia. Odpowiedz Link
aga_junior Re: Herbatka,kawa 04.11.10, 08:45 Herbatka z miodem. Czekam na @ i na niczym nie mogę się skupić. Dziś mam w planie wystawić jak najwięcej rzeczy na allegro. Miłego dnia dziewczynki ;-) Odpowiedz Link
borowka78 Re: Herbatka,kawa 04.11.10, 08:45 Kawka pracowa. Jaka senna pogoda, leje i leje i ta szaruga z lekka dołująca. Ale co tam, czekam na dostawe emu ;-) zakupy poprawiaja humor :D Burdziu, podaj przepis na te muffinki...ślicznie proszę. Odpowiedz Link
burdziaa Re: Herbatka,kawa 04.11.10, 08:55 mialam ser Caprese dorzuciłam łyzke mąki,troche cukru,wanilię,2 zoltka,jedno cale jajko,mniej niz pol kostki masla roztopionego,mozna jogurt jak jest za gęste i miks - potem zrobilam 'dołek' - jak juz po 25 minutach mufinki urosły to szybko otworzylam piekarnik i opadły tworzac krater- po wystygnieciu wypełniam budyniem waniliowym,mozna truskawke włozyc albo czekolade do srodka to sie rozpusci Odpowiedz Link
zabka11 Re: Burdzia 04.11.10, 09:03 Normalnie po brodzie mi cieknie ślinka, jak czytam o Twoich muffinkach, zresztą nie tylko twoich. Musze się wreszcie wziąć za ich pieczenie:) Pozdrawiam przy musli;) Odpowiedz Link
tri-mamma Re: Herbatka,kawa 04.11.10, 09:37 Burdziu! Aż ślinka cieknie. Napewno wypróbuję :) Odpowiedz Link
narttu Re: Herbatka,kawa 04.11.10, 09:26 nie egzaminuje ale pisze intensywnie. W poniedzialek oddaje artykul. A potem wracam do zycia..+ zapieprz w robocie Odpowiedz Link
qwoka Re: Herbatka,kawa 04.11.10, 09:43 Dosiadam się tradycyjnie z herbatką i resztką kanapki z czerstwej bułki, a Wy tu mi o mufinkach ehhh litości nie macie. Jedno dziecie uśpiłam, drugie w przedszkolu, a dzień bez planów konkretnych. Na dworze szaro, buro i ponuro, nie nastraja mnie to optymistycznie... Odpowiedz Link
lilka.k Re: Herbatka,kawa 04.11.10, 11:03 Ja już po drugim śnidaniu, a zaraz zrobię sobie drugą kawkę. Właśnie zaczęło padać. JUż w sumie dwno nie padało. Odpowiedz Link
aga_junior Popołudniowa kawa 04.11.10, 15:00 i potworny ból głowy :-( Pada, ciśnienie pewnie spadło, jak to przeżyć? Zaraz zmykam po małego i chyba pojedziemy do fryzjera. Odpowiedz Link