Dodaj do ulubionych

aga_junior

25.11.10, 09:23
u nas niestety nie robia usg tylko klada do szpitala i wkladaja rurke przez gardlo i tak sie chodzi wiec dziecku nie zafunduje teraz takiego stresu

lekarka powiedziala ze debridat nie jest szkodliwy i moze brac nawet jakby sie okazlao ze refluksu nie ma

pisalam na ogolnym ze dzis w nocy eryk zaczal harczec i zastanawiam sie czy to nie zapalenie krtani... ja juz nie wiem co robic

a u ciebie sterydy dostal na co? na katar? moj tez ma ciagle katar jakby zatokowy i wiecznie kaszle jak to mu splywa do nosa-gardla

wogole to najczesciej jest tak ze jak zaczyna plakac to od razu zaczyna kaszlec a jak zaczyna kazlec to jakby nie mogl czegos odkrztusisc i ma odruch wymiotny albo wymiotuje
Obserwuj wątek
    • aga_junior Re: aga_junior 25.11.10, 09:58
      Ja usg brzuszka robiłam prywatnie jak Maciuś był mały bo bardzo długo ulewał. Też lekarka dała nam wtedy ten Debridat, specjalista z usg kazał odstawić. U niego nie było żadnej różnicy czy go brał, czy nie.

Mały ma przewlekły katar od sierpnia. Non stop z małymi przerwami. Dostaje Buderihin przewlekle, Aurius, kropelki Sinupret orz cięższy steryd do stosowania krótko w sytuacjach już naprawdę kiepskich.
      Przez 3 miesiące bez żadnych zmian w oskrzelach kaszle jak gruźlik, skończył na antybiotyku bo zaczęła skakać temperatura. Po 2 tygodniach od antybiotyku uszy.
      Wczoraj byliśmy u pediatry, uszy brzydkie ale nie do leczenia, gardło, oskrzela wszystko czyste. Katar jak był tak jest :-/ i kaszel.

W między czasie byłam z Maciusiem w Centrum Zdrowia dziecka w Warszawie u laryngologa, audiologa, alergologa. 4 stycznia będzie miał robione testy. Na razie tak jak ty faszeruję go toną syropów i rozkładam ręce :-(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka