Dodaj do ulubionych

folwark burmistrza

24.02.12, 19:40
Oczekuję na tematy dot, np, remonyu budynku B urzedu miasta, nagród dla pracowników UM, układów korumpcyjnych w um, działalności sm na posyłkach burmistrza Posiadam dużą wiedzę którą chcę utwierdzić i przekazać dalej...........................................
Obserwuj wątek
    • jozee Re: folwark burmistrza 25.02.12, 11:35
      Czekaj, czekaj.Spokojnie.Nawet jak coś wiesz to dwa razy się zastanów zanim coś napiszesz.Burmistrz będzie niepłacących wpisywał do krajowego rejestru dłużników to można sobie wyobrazić,że posadził też prawniczynę przed kompem i będzie karał niepokornych internautów.
      • kuballa112 Re: folwark burmistrza 25.02.12, 11:40
        I oby zaczęli od Ciebie...

Pozdrawiam
      • jozefow512 Nie karmić. 25.02.12, 12:03
        Widzisz Jozee, przypuszczam, że nic nie ma. Chce raczej wywołać flejma.

Sposób sformułowania wpisu świadczy raczej o trollu a nie o kimś, kto cokolwiek wie.

EOT - nie będę karmił trolla
    • mlody.realista Re: folwark burmistrza 27.02.12, 10:48
      Podzielisz się tym na forum?
      Czy będziesz mówił, że coś wiesz ale nie powiesz.
      Nie baw się w kaczora tylko wal kawe na ławe.
      • 2zenek65 Re: folwark burmistrza 27.02.12, 10:54
        Młody.realista dobrze gada. Sam jestem ciekawy, szczególnie remontu budynku B. Muszę przyznać że ciągnie się bardziej niż .............." moda na sukces". Mam nadzieję że chociaż happy and -em się zakończy.
        • mlody.realista Re: folwark burmistrza 27.02.12, 11:02
          Ja jestem ciekawy układów i układzików, w społeczeństwie panuje mit, który głosi, że coś takiego jest. Nawet czasami słychać kto ile za co dostanie.

Bardzo proszę, że jeżeli ktoś wie coś o korupcji niech zgłosi to do CBA. Nie chce być okradany (podatki) przez urzędników.

Jeżeli jednak to tylko pomówienia to niech przeprosi i nie mówi więcej głupot.
          Pomówienie jest bardzo nie fair, jednak jeżeli coś wiesz to powiedz. Warto to wyjaśnić.
          Proszę Cie kawa na ławe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka