Dodaj do ulubionych

Szukam Essential Grammar in use Murphego

02.12.10, 09:56
Potrzebuję odkupić bądź mogę pożyczyć tylko do skserowania i odeślę ,ma któraś ,maiłam kiedyś i uczyłam na niej wszystkie dzieciaki w okolicy potem się przeprowadziłam i została u kogoś ,nowa kosztuje teraz ponad 70 zł a nówka sztuka mi niepotrzebna ,musze moja Klaudię zacząć uczyć ,bo wprawdzie na tle klasy to jest dobra, ale nauczycielka(sposób jej nienauczania tylko zasiewanie dziennika lasem jedynek) i poziom to żenada, mam nastepną część granatową english grammar in use ale moja dziesieciolatka jeszcze na nią za mała, ma ktoś ,zapłacę za przesyłkę albo ksero albo odkupię,please
Obserwuj wątek
    • dorka3078 Re: Szukam Essential Grammar in use Murphego 02.12.10, 09:57
      wiem powinnam napisać by Murphy ale jakoś tak idiotycznie spolszczyłam
    • fassollka Re: Szukam Essential Grammar in use Murphego 02.12.10, 10:09
      chcesz gramatykę dla dziesięciolatki? lepsze są książki Mataska (właściwie każda), pięknie po polsku wytłumaczone, przystępne ćwiczenia, duża czcionka.
      Murphy'ego też gdzieś mam, ale ja pudłach jeszcze mieszkam, poszukam, jak Ci bardzo zależy.
      • dorka3078 Re: Szukam Essential Grammar in use Murphego 02.12.10, 10:13
        Ula lepsze te Mataska? a dałabyś jakiegoś linka bo ja zupełnie tej pozycji nie znam to kupię ,a Murphy'ego jak znajdziesz to i tak z chęcią pokseruję i oddam
        • fassollka Re: Szukam Essential Grammar in use Murphego 02.12.10, 11:53
          ta dla podstawówki jest super - Gramatyka angielska dla początkujących - szkoła podstawowa/gimnazjum, ale polecam też całą resztę tego autora www.bookcity.pl/index.html?q=matasek&Submit=Szukaj...
          • dorka3078 Re: Szukam Essential Grammar in use Murphego 02.12.10, 12:01
            ta na początek tak?
            www.bookcity.pl/8439/Gramatyka_angielska_dla_poczatkujacych_szkola_podstawowa_gimnazjum
    • iwaolej Re: Szukam Essential Grammar in use Murphego 02.12.10, 15:51
      książkę te znajdziesz na www.englishtips.org - można pobrać ale należy usuną w ciągu 24 H :)
      możesz zobaczyc jak podoba sie dziecku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka