09.12.10, 21:01
Dziewczyny, ktoras ostatnio nabywala??? Jestesmy w potrzebie, chcialabym zainwestowac w jakis lepszy, ale nie ten calkiem z gornej polki, macie jakies polecone typy?? Zeby glosno nie huczal, zeby zbieral jak trzeba...
Odkurzacz kupowalam sto lat temu, byl super ale zdechlbyl:(
Pomozecie?
Obserwuj wątek
    • pabia_a Re: odkurzacz 10.12.10, 08:44
      ja kupowałam jakieś 3 m-ce temu, zdecydowaliśmy się na odkurzacz elektrolux www.agito.pl/odkurzacze/electrolux-airmax-zam-6250-czarny.0.337484.html
      jestem naprawdę zadowolona, jeśli chodzi o hałas to uważam że nomalnie jak to odkurzacz, nie jest specjalnie cichy, ale ciągnie jak smok, można regulować moc, ma rury teleskopowe i ma bardzo długi kabel, całe mieszkanie odkurzam bez przekładania z gniazdka do gniazdka, a mieszkanie mam duże, cena przystępna, naprawdę polecam:)

poczytaj tutaj:
      forum.gazeta.pl/forum/w,43618,115822422,,Odkurzacz_ktory_godny_polecenia_.html?v=2
    • cui Re: odkurzacz 10.12.10, 08:44
      My 9 lat temu w prezencie ślubnym dostaliśmy odkurzacz Philips. Rzuciłam szybko okiem na stronkę producenta, ale nie widzę takiego odkurzacza - pewnie już go nie produkują.
      W każdym razie chciałam zaznaczyć, że bestia jest mega-wytrzymała. Odkurza nadal jak żyleta, pomimo tylu lat użytkowania. To była naprawdę świetny prezent.
      Myślę, że jeśli chodzi o odkurzacze to Zelmer ma też ciekawą ofertę. Może zaglądnij na ich produkty.
      Niewiele pomogłam:/ Miłego odkurzaczowybierania ;)
    • olcia.kaktus Re: odkurzacz 10.12.10, 09:21
      my w tym rku kupiliśmy Zelmera wodnego (z opcją prania, można mu zamiast wody zainstalować standardowy worek), ma filtr wodny i hepa, turboszczotkę i można mu zwiększać i zmniejszać moc.
      sprawdza się doskonale, przy 3-latce już kilka razy funkcja prania szła w ruch.
      Filtr wodny zatrzymuje doskonale cały kurz, wszystko można potem wyczyścić pod wodą, nie zalega w worku ( i nie rozmnaża się tam)
      Wada - jest cięższy od zwykłego odkurzacza, no i trochę droższy, ale nie kosztuje tyle co Rainbow ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka