qwoka 13.12.10, 12:06 robie wlasnie kalendarz dla rodziców i trafiłam na to zdjęcie i juz tęsknie do lata :D img823.imageshack.us/f/wesele1054.jpg/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucy_cu Re: jak ogladam takie zdjecia to chce żeby było l 13.12.10, 12:12 Śliczne, aż łąką zapachniało! :-) Odpowiedz Link
f3f Re: jak ogladam takie zdjecia to chce żeby było l 13.12.10, 12:16 Swietne zdjecie :) a zimą to az trudno uwierzyć, że lato było... Odpowiedz Link
joasia83m Re: jak ogladam takie zdjecia to chce żeby było l 13.12.10, 12:26 ale sielsko :) Maja jak zwykle sliczna. a na snieg klne jak szewc, nie mam gdzie parkowac pod praca, samochod codziennie do odsniezania, korki Odpowiedz Link
motylek1407 Re: jak ogladam takie zdjecia to chce żeby było l 13.12.10, 12:45 Ojej cudo... to ja tez chce, ja tez... Odpowiedz Link
lilka.k Re: jak ogladam takie zdjecia to chce żeby było l 13.12.10, 12:46 swietne foto, ale bym wycięła ten szyld z tyłu...aż mnie ręka swędzi, by go wywalic, mogę ? ;) Odpowiedz Link
alcea3 Re: jak ogladam takie zdjecia to chce żeby było l 13.12.10, 21:04 Ale urocze zdjęcie:) Lila zboczenie zawodowe hehe Odpowiedz Link
ankas4 Re: jak ogladam takie zdjecia to chce żeby było l 13.12.10, 21:31 Slicznie!!!!!!!!!!!! CO do kalndarza,wlasnie siedze nad nimi rowniez, musze zrobic 5 roznych, siedze i siedze w tym programie i ciagle cos zmieniam,trafia mnie, czy Ciebie rowniez? Odpowiedz Link
qwoka Ankas 14.12.10, 12:15 oj trafia mnie, trafia! Wczoraj siedziałam do 1 w nocy, żeby to zrobić a i tak poszłam w tym roku na łatwiznę i wszystkim zrobiłam takie same kalendarze. Ja zawsze robie tak, żeby w danym miesiacu było zdjecie akurat z tego miesiąca zeszłego roku i koniecznie w plenerze i zawsze mam problem z takimi miesiacami jak marzec, kwiecien, bo wtedy zadnych zdjec nie mam i musze kombinowac. W ogóle zdecydowanie za malo robimy zdjec, ale ani mnie, ani M specjalnie do tego nie ciagnie, a potem wzdychamy, że nie ma nawet czego wywołac:] Lilka: nie podoba Ci sie szydl sklepu w remizie w Wólce Rokickiej? :D Odpowiedz Link
a_beatle Re: jak ogladam takie zdjecia to chce żeby było l 14.12.10, 21:05 Cudna! I do tego świerszcze, szum zboża, bzyczenie pszczół. Tęsknię za latem, choć zima swoje uroki ma:-) Odpowiedz Link
f3f Re: jak ogladam takie zdjecia to chce żeby było l 14.12.10, 21:08 qwoka wyślij kilka zdjec lilce to może Ci wstawi postacie w marcowo-kwietniowe plenery ;;;)))))))))))) Odpowiedz Link
kogosia Re: jak ogladam takie zdjecia to chce żeby było l 15.12.10, 10:50 o mi też się marzy lato i wakacje.... Pierwsze lato Oli:)) Odpowiedz Link
zabka1233 Re: jak ogladam takie zdjecia to chce żeby było l 15.12.10, 16:00 zdjecie cudne , a zima precz!!!! Odpowiedz Link