Dodaj do ulubionych

jak ogladam takie zdjecia to chce żeby było lato;)

13.12.10, 12:06
robie wlasnie kalendarz dla rodziców i trafiłam na to zdjęcie i juz tęsknie do lata :D
img823.imageshack.us/f/wesele1054.jpg/
Obserwuj wątek
    • lucy_cu Re: jak ogladam takie zdjecia to chce żeby było l 13.12.10, 12:12
      Śliczne, aż łąką zapachniało! :-)
    • f3f Re: jak ogladam takie zdjecia to chce żeby było l 13.12.10, 12:16
      Swietne zdjecie :) a zimą to az trudno uwierzyć, że lato było...
    • joasia83m Re: jak ogladam takie zdjecia to chce żeby było l 13.12.10, 12:26
      ale sielsko :)
      Maja jak zwykle sliczna.
      a na snieg klne jak szewc, nie mam gdzie parkowac pod praca, samochod codziennie do odsniezania, korki
    • motylek1407 Re: jak ogladam takie zdjecia to chce żeby było l 13.12.10, 12:45
      Ojej cudo... to ja tez chce, ja tez...
      • lilka.k Re: jak ogladam takie zdjecia to chce żeby było l 13.12.10, 12:46
        swietne foto, ale bym wycięła ten szyld z tyłu...aż mnie ręka swędzi, by go wywalic, mogę ? ;)
        • alcea3 Re: jak ogladam takie zdjecia to chce żeby było l 13.12.10, 21:04
          Ale urocze zdjęcie:)

Lila zboczenie zawodowe hehe
          • ankas4 Re: jak ogladam takie zdjecia to chce żeby było l 13.12.10, 21:31
            Slicznie!!!!!!!!!!!!

CO do kalndarza,wlasnie siedze nad nimi rowniez, musze zrobic 5 roznych, siedze i siedze w tym programie i ciagle cos zmieniam,trafia mnie, czy Ciebie rowniez?
            • qwoka Ankas 14.12.10, 12:15
              oj trafia mnie, trafia! Wczoraj siedziałam do 1 w nocy, żeby to zrobić a i tak poszłam w tym roku na łatwiznę i wszystkim zrobiłam takie same kalendarze. Ja zawsze robie tak, żeby w danym miesiacu było zdjecie akurat z tego miesiąca zeszłego roku i koniecznie w plenerze i zawsze mam problem z takimi miesiacami jak marzec, kwiecien, bo wtedy zadnych zdjec nie mam i musze kombinowac. W ogóle zdecydowanie za malo robimy zdjec, ale ani mnie, ani M specjalnie do tego nie ciagnie, a potem wzdychamy, że nie ma nawet czego wywołac:]

Lilka: nie podoba Ci sie szydl sklepu w remizie w Wólce Rokickiej? :D
    • a_beatle Re: jak ogladam takie zdjecia to chce żeby było l 14.12.10, 21:05
      Cudna! I do tego świerszcze, szum zboża, bzyczenie pszczół. Tęsknię za latem, choć zima swoje uroki ma:-)
      • f3f Re: jak ogladam takie zdjecia to chce żeby było l 14.12.10, 21:08
        qwoka wyślij kilka zdjec lilce to może Ci wstawi postacie w marcowo-kwietniowe plenery ;;;))))))))))))
    • kogosia Re: jak ogladam takie zdjecia to chce żeby było l 15.12.10, 10:50
      o mi też się marzy lato i wakacje.... Pierwsze lato Oli:))
      • zabka1233 Re: jak ogladam takie zdjecia to chce żeby było l 15.12.10, 16:00
        zdjecie cudne , a zima precz!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka