Dodaj do ulubionych

stanie na głowie, wymioty nocne

01.01.11, 16:46
w ramach ciawostki napisze co Lenke spotkało, Lena potrafi stac 40 minut na glowie i np ogladac bajke ( prosze darowac sobie komentarze dot, ogladania tv-:)
w zasadzie nie usiedzi na pupie tylko, albo wisi na kanapie glowa do dołu, albo stoi na glowie z nogami na kanapie- normlnie oszołom.
Ostatnio kilka nocy z rzędu wymiotowała, budzila sie kasłała kilka razy i wymioty, balam sie ze to jelitowka, zatrucie szukalam dziury w całym. Przy okazji wizyty pediatry zapytalam o te wymiotu i wspomnialam o staniu na glowie, dr zasugerowala ze to moze miec zwiazek, no bo Lena jadla np sinlac potem stala na głowie, a potem w nocy wiadomo co.
Wiec nastraszylysmy wspolnie z dr lene ze nie mozna stac na glowie, potem pogadalam z Nia ze nie mozna stac na glowie bo wylaczam baje i wymioty sie skonczyly. Teraz Lena pyta czy moze teraz stac na glowie :-))
normalnie czad, nie pomyslalabym ze takie sie ma problemy z dziecmi :-)))
Obserwuj wątek
    • solaris31 Re: stanie na głowie, wymioty nocne 01.01.11, 17:05
      kurcze, ale masz hardkorcórę :D

może lepiej, - w trosce o Twoje zdrowie psychiczne - żeby jednak nie stała na głowie :)
    • uczula Re: stanie na głowie, wymioty nocne 01.01.11, 20:11
      hmmm
      a ja myslalam ze tylko michal tak ma , ze jak skacze bo lozku, to najchetniej wlasnie staje na glowie
      tz robi sklon i opiera sie na rekach i patrzy przez rozstawione nogi
      No ale michalek nie wymiotuje dzieki bogu
      u niego takie wymioty to mur beton uszy....
      • ankas4 Re: stanie na głowie, wymioty nocne 01.01.11, 21:40
        Lena jest najlepsza!:)
        • maryjka60 Re: stanie na głowie, wymioty nocne 02.01.11, 11:23
          Lena wymiata:), może na gimnastykę artystyczną trzeba ją zapisać?:)
          • ridibunda Re: stanie na głowie, wymioty nocne 02.01.11, 11:37
            Zwariować idzie z tymi dziećmi, właśnie wyciągnęłam moją spod stolika rtv bo siedziała na wersalce przy oglądaniu bajki i nagle sobie stanęła na rękach, po czym ręce jej zjechały a ona gwizdnęła na podłogę i w ten stolik tak, że mimo grubych rajtek frotowych, spódnicy dżinsowej i sweterka ma nisko na plecach 10 cm otarcie skóry do krwi.
            Jak Ty masz na stanie 2 takie agentki, to chyba musisz sobie jeszcze z 10 oczu i 20 rąk załatwić, żeby to ogarnąć:)
    • jasiek-2007 blanka0 03.01.11, 08:27
      wiesz u nas tak było rok temu ale .... mi nie było do śmiechu
      stanie na głowie + nocny kaszel wymiotny to był u nas refluks z tym że on zaś powrócił po odstawieniu leków nam lakaerz mówił że wtedy dziecku lżej jak stoj na głowie a moj potrawił poł dnia staś na głowie i bajki ogladac

nie żebym mowiła że twoja ma refluks ale jakby to sie powtórzyło warto było by zwrócić uwagę bardziej od tej strony

no życzę by były to tylko jej wygibasy :)
    • bubunia1 Re: stanie na głowie, wymioty nocne 03.01.11, 10:00
      moja też wisi czasami głową w dół z łóżka jak ogląda tv ;)
      może i my powinnyśmy przekonać się jakie to fajne ;DDD
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka