Dodaj do ulubionych

wroclaw spotkanie 8lutego

18.01.11, 17:04
ma ktos sie ochote spotkac? Bo bede z obiema dziewczynami we Wrocku
Obserwuj wątek
    • alcea3 Re: wroclaw spotkanie 8lutego 18.01.11, 18:00
      8 luty to wtorek, wstep
      nie sie jak najbardziej piszę ! :)
    • m_k8 Re: wroclaw spotkanie 8lutego 18.01.11, 18:15
      narttu w jakich godzinach będziesz?
      • ankas4 Re: wroclaw spotkanie 8lutego 18.01.11, 18:59
        Chętnie,ale napisz w jakich godzinach:)
        • burdziaa Re: wroclaw spotkanie 8lutego 18.01.11, 19:20
          Super,napisz gdzie i o której bedziecie !
          • narttu Re: wroclaw spotkanie 8lutego 18.01.11, 19:52
            Popoludniu we wtorek przyjezdzam do wrocka, w srode pracuje z biura we wroclawiu a dziewczyn pilnuja moi rodzice. Potem do kraka rano albo wieczorem
            • blanka0 Re: wroclaw spotkanie 8lutego 18.01.11, 21:27
              normalnie stane na rzesach tym razem
    • blanka0 Re: wroclaw spotkanie 8lutego 18.01.11, 21:28
      musimy jakies miejsce znaleźć superowe
      • lilka.k Re: wroclaw spotkanie 8lutego 18.01.11, 21:36
        Będę!
        • zabka11 Re: wroclaw spotkanie 8lutego 18.01.11, 21:39
          Będę, będę...odpuszczę angielski i będę:) juz zapisałam w kalendarzu:)
          • m_k8 Re: wroclaw spotkanie 8lutego 18.01.11, 22:43
            ja też się piszę na wtorkowe popołudnie.
            • burdziaa Re: wroclaw spotkanie 8lutego 18.01.11, 23:05
              Narttu a gdzie masz hotel?
              • narttu Re: wroclaw spotkanie 8lutego 20.01.11, 13:56
                jeszcze nie wiem adres biura to Parandowskiego 1
                • ankas4 Moze restauracja teatr Lalek? 20.01.11, 20:45
                  Ja tez sie wstępnie pisze,jesli Tymek bedzie zdrowy, a same wiecie jak jest w jeden dzien ok, a w nocy temperatura i nastepny dzien...zapalenie krtani np...wiem,wiem czarno mysle,ale te choroby mnie wykanczają.
                  Moze kawiarnia /restauracja teatralna/? zalety to lokalizacja i dla mnie najwazniejsze parking gdzie mozna zostawic auto pod samą restauracją. Poza tym dzieci ciągle na oku są,a jednak w osobnej niszy,wiec mozna spokojnie posiedziec.
                  A ze w centrum to jest ,to rowniez dla tych co przyjada tramwajem świetny dojazd.
                  • burdziaa Re: Moze restauracja teatr Lalek? 20.01.11, 21:14
                    Kurcze Narttu to bardzo daleko ta firma od centrum- no ale jak mus to mus,moze znajdziemy cos w poblizu zebys mogła się wyrwać
                    • ankas4 a to spotkanie z dziećmi czy bez//? 20.01.11, 22:37
                      Faktycznie daleko, a to spotkanie z dziecmi czy bez/?
                      i o której/?
                      • zabka11 Re: Narrtu 21.01.11, 08:33
                        Narrtu będzie mi strasznie miło wypić z tobą kawkę w realu....tak sobie dziś myślałam, jadąc do pracy:) Ja zapraszam:)
                        • maryjka60 Re: Narrtu 21.01.11, 08:39
                          Nartu zrobię wszystko, żeby poznać laskę, która mnie niezmiennie zadziwia swoją energią i pracowitością więc do zobaczenia na kawie we Wrocławiu:)
                          • ankas4 Re: Narrtu 26.01.11, 23:00
                            Podbijam, i co?
                            No i czy z dziecmi to spotkanie czy bez...
                            • m_k8 Re: Narrtu 27.01.11, 19:53
                              kurka, jaka szkoda że Morelovo zamknęło działalność. Jeśli chcecie z dzieciakami to zostaje Factory Outlet, przy ich placu zabaw otworzyło się empik Cafe. Ewentualnie gdyby pasowała Wam godz. 17 nasta to zapraszam do mnie. Jak wolicie. Niestety wcześniej będę w pracy.
                              • alcea3 Re: Narrtu 27.01.11, 20:35
                                Kurcze to az w Factory??
                                Nie ma szans gdzies w centrum>??? Pamietajcie,ze dostac sie tam w korkach w ciagu tygodnia to jakas 1-1,5.
                                • zabka11 Re: Narrtu 27.01.11, 21:20
                                  Droga do Factory to jak droga na Bielany...w tyg na 17-ta, tylko wariaci;0)...i Ci co muszą do domu,....to w tamtych kierunkach jadą...ale jak mus to mus...piszę sie na wariata i będę;)
                                  Pozdrawiam
                                  • burdziaa chwileczkę:) 27.01.11, 21:31
                                    a kto zarządził ,ze ma byc to 17ta i tak daleko:)? Narttu ma tam biuro ale jeszcze niewiadomo gdzie bedzie miała hotel(czy już cos wiesz?)
                                    • m_k8 ja nic nie ustalam ;-) 27.01.11, 22:08
                                      tylko piszę że o 17 nastej ja będę wolna i zapraszam do siebie gdyby co ;-) bo to blisko biura. (jakoś założyłam że spotkanie będzie miała do 16 nastej).
                                      Narttu hop, hop. Potrzebujemy info od Ciebie!
                                  • m_k8 Re: Narrtu 27.01.11, 22:11
                                    a z tym dojazdem nie jest aż tak źle. Wszak na Strzegomskiej czteropasmówka jak się patrzy ;-)
                                    • narttu Re: Narrtu 30.01.11, 12:25
                                      Zatrzymuje sie w hotelu Diament ktory jest niedaleko biura ale mozemy spotkac sie w jakimkolwiek miejscu wlasciwie. Zeby tylko nie bylo problemow z dojazdem i miejsce zeby bylo fajne dla dzieci. I auto zeby sie dalo zaparkowac. Spotkanie z dzieciarnia ocztwiscie
                                      • ankas4 glosuje za kawiarnią Teatralną,bo jest parking 30.01.11, 22:30
                                        Ja glosuje za kawiarnią/restauracją teatralną,bo:
                                        - jest w centrum
                                        -jest darmowy parking przy tej restauracji dla tych co siedza w niej;)(trzeba podjechac do szlabanu i nacisnąć domofon, szlaban sie magicznie otworzy;)
                                        -jest miejsce dla dzieci

• zabka11 Re: glosuje za kawiarnią Teatralną,bo jest parkin 31.01.11, 08:13
                                          Jestem za, bo jak jest parking to już 80% sukcesu:)
                                          Pozdrawiam i czekam na ostateczne decyzje:)
                                          • narttu Re: glosuje za kawiarnią Teatralną,bo jest parkin 31.01.11, 09:55
                                            Podoba mi sie :))
                                            • narttu Re: glosuje za kawiarnią Teatralną,bo jest parkin 31.01.11, 10:03
                                              kto zarezerwuje miejsce? mam rezerwowac? na 17nasta?
                                              • burdziaa Re: glosuje za kawiarnią Teatralną,bo jest parkin 31.01.11, 10:08
                                                ja też za :) dopiero 17ta?tak? no to juz zapisuje na kalendarzu
                                                • alcea3 Re: glosuje za kawiarnią Teatralną,bo jest parkin 31.01.11, 10:41
                                                  Super :) Pasuje;)
                                            • zabka11 Re: Rezerwuj narrtu:) 31.01.11, 11:42
                                              I do zobaczenia:)
    • narttu Re: wroclaw spotkanie 8lutego 01.02.11, 14:43
      melduje ze rezerwacja zrobiona na 12 osob + 4-10 dzieci
      • zabka11 Re: wroclaw spotkanie 8lutego 01.02.11, 15:33
        Superowo:)
        • lilka.k Re: wroclaw spotkanie 8lutego 01.02.11, 15:59
          dopiero teraz zobaczyłam w kalendarzu, że to wtorek...mam nadzieję, ze warsztaty uda mi się przełożyć na czwartek i będę.
          • ankas4 Re: wroclaw spotkanie 8lutego 01.02.11, 16:15
            Super, bede ,jedyne co mnie zatrzyma odpukac to choroba dziecka, ale ...przeciez chorowanie mamy zaliczone w tym tygodniu, to chyba jakos przetrwamy chociaz tydzien następny...;):):)

nORMALNIE szkola przetrwania z tym przedszkolem;-)
            • blanka0 Re: wroclaw spotkanie 8lutego 01.02.11, 16:54
              fajnie
              • maryjka60 Re: wroclaw spotkanie 8lutego 01.02.11, 19:55
                ja też się piszę na spotkanie, do zobaczenia Kochaniutkie
                • burdziaa na ktorą godzinę? 01.02.11, 20:09
                  Ale sie ciesze,mam nadzieje ze sie wszystkie spotkamy:)
                  • narttu Rezerwacja na 17.00 02.02.11, 14:10

• alcea3 Re: Rezerwacja na 17.00 02.02.11, 19:40
                      super :)
                      • ankas4 Re: Rezerwacja na 17.00 03.02.11, 01:23
                        Mam początek jelitówki chyba, wiec widac,ze Tymek miał tez jelitówke a ja mam po nim...zobaczymy czy się rozkręci do jutra czy przejdzie... tak więc kochane idę do wc ,a jutro dam znac jak sie mam i czy leze w wyrze czy sie szykuje do Was.
                        • blanka0 Re: Rezerwacja na 17.00 03.02.11, 11:08
                          do 8 lutego ci przejdzie :-))
                          • ankas4 DZIEKI BLANKA!!!!ufff 03.02.11, 11:34
                            Tak chcialam byc, super, super, bylam pewna ,ze to dzis, super!
                            • narttu Re: DZIEKI BLANKA!!!!ufff 06.02.11, 18:11
                              hihi
                              • lilka.k Re: DZIEKI BLANKA!!!!ufff 06.02.11, 18:34
                                ja chyba nie dam rady przesunąć tych warsztatów :(
                                jedyna okazja poznać Nartu...ech, do bani z tymi terminami.
                                • alcea3 Re: DZIEKI BLANKA!!!!ufff 06.02.11, 18:48
                                  nartu bedziesz tylko jeden dzien?>???
                                  Cholera nie skojarzyłam,ze nm ma w tym dniu uodziny i mam juz zaplanowany dzien! Co za sierota ze mnie :(((
                                  • ankas4 Już się szykuję:)))) 08.02.11, 01:05
                                    Czekajcie na mnie jakbym miała kilku-minutowy poślizg;)

Pozdrawiam;0
                                    • blanka0 Re: Już się szykuję:)))) 08.02.11, 07:01
                                      rozumiem ze ta kawiarenka to w teatrze lalek?
                                      gdzoe parkujecie samochody?
                                      • olus-ia80 Re: Już się szykuję:)))) 08.02.11, 07:33
                                        Ja tez się szykuje.
                                        Blanka , Ankas napisała o parkingu .
                                        Zabka a Ty bedziesz?
                                        • lilka.k Re: Już się szykuję:)))) 08.02.11, 07:51
                                          Będę jednak. Nie mogę tego przegapić ;)
                                          • m_k8 Re: Już się szykuję:)))) 08.02.11, 08:11
                                            super! Ja też będę. Z małym poślizgiem, ale będę.
                                            • alcea3 Re: Już się szykuję:)))) 08.02.11, 08:14
                                              buuuu
                                            • burdziaa Re: Już się szykuję:)))) 08.02.11, 08:16
                                              ja też chciałabym dotrzec,ale teraz ledwo siedzę z bólu,@ dostałam w nocy i ledwo zipię-musze miec duzo siły bo jak odbiore Julka o 14 z p-kola to do tej 17tej muszę krązyc po miescie,a potem jeszcze na miejscu,postaram się być oczywiscie,moze kolezanke poprosze o pomoc
                                              • olus-ia80 Re: Już się szykuję:)))) 08.02.11, 09:11
                                                Burdzia , przyjedz do mnie , daleko nie masz , ja Ci pomoge , chłopaki się pobawia , wsiądz w 1 lub 0 i podjedziesz pod same drzwi prawie
                                                Razem pojedziemy na spotkanie .Masz lelefon do mnie :)
                                                • blanka0 dzjcie jakiegos linka do tej kawiarni n/t 08.02.11, 10:00

• olus-ia80 Re: dzjcie jakiegos linka do tej kawiarni n/t 08.02.11, 10:35
                                                    teatralna.wroclaw.pl/#glowna
                                                  • ankas4 co do prakingu..jest przy tej kawiarni 08.02.11, 11:19
                                                    Dziewczyny, swietne jest to,ze przy tej kawiarni jest darmowy( dla klientów) parking, tam przy wjeżdzie jest taki maly szlaban i domofon, trzeba zadzwonic powiedziec,ze sie przyjechało do owej kawiarni i Pan/Pani otwiera owy szlabanik;)
                                                    Do zobaczenia Kochane!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka