Dodaj do ulubionych

16 zastrzyków :-(

29.01.11, 15:59
dostałam na ropną anginę - 2 w tym miesiącu. A 3 h temu Piotruś dostał temp 38. I nic poza tym. nie wiem czy wirus czy angina w prezencie ode mnie. Dokładnie 15 dni temu skończył augmentin..... Podłamana jestem już tymi chorobami. Od listopada ktoś jest u nas ciągle chory.
Obserwuj wątek
    • takatoszymura Re: 16 zastrzyków :-( 29.01.11, 17:25
      To witam w klubie! U nas też ciągle ktoś chory od 24 listopada! Ile można siedzieć w domu?!
      Pocieszam się myślą, że ta wredna zima się kończy, wiosną będzie na pewno lepiej! Kurujcie się i zdrowiejcie.
      • anmroz Re: 16 zastrzyków :-( 29.01.11, 18:16
        Dobrze Cię rozumiem! Moi chłopcy chorują od października praktycznie non stop . Mały wyszedł ze szpitala tydzień temu w piątek, a od wtorku znowu potworna temperatura i ponowne skierowanie do szpitala.
        Trzymajcie się oboje i szybkiego powrotu do zdrowia!
        • uczula Re: 16 zastrzyków :-( 29.01.11, 20:02
          bardzo wspolczuje
          wstretne chorobsko
          tez chorujemy
          Ja podaje engystol i mam nadzieje, ze teraz to bedzie pierwsza choroba bez antybiotyku
          moze sie uda
          Engystol podaje juz drugi raz.
          no i baterie syropkow, ale u nas nie ma goraczki dzieki bogu, ja tez choruje i tez sie lecze prawie tak samo, tylko ze mnie nM stawia banki.
          jakos...dziala :)
          tez mam sie zdecydowanie lepiej, nie idealnie ale...
          no zobaczymy
    • zalasso Re: 16 zastrzyków :-( 29.01.11, 21:05
      Bardzo współczuję, nie cierpię chorób! Ale może te zastrzyki Ci pomogą i postawią na nogi! Dużo zdrówka dla Synka , oby się rozeszło, a nie rozhulało!
    • burdziaa Re: 16 zastrzyków :-( 29.01.11, 21:18
      wspolczuje z całego serca :( człowiek taki bezsilny jest- badzcie juz zdrowi !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka