ewlinp 11.03.11, 19:45 Ula pamiętasz o tym body dla mnie? pieniązki oczywiscie przelałam tydzień temu, pozdrawiam :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fassollka Re: fasolka 13.03.11, 21:09 Hej, tak pamiętam. Bardzo przepraszam za poślizg. Paczka zapakowana, gotowa do wysłania jutro. Ostatnie dwa tygodnie dosyć mocno chorowałam. Z tych objawów, o których pisałam wcześniej, rozwinęło się poważne zapalenie zatok, krtani, gardła i tchawicy. Dopiero w sb byłam na kontrolnej wizycie. Od jutra "wracam do życia". Odpowiedz Link
ewlinp Re: fasolka 13.03.11, 22:11 o rety kochana to zdrowiej a paczką sie nie przejmuj wyslesz jak bedziesz sie juz lepiej czuła. Pozdrawiam! :) Odpowiedz Link
ewlinp Re: fasolka 23.03.11, 21:57 Ula dotarła dzis do mnie paczka i chyba sie pomyliłaś bo jest dwie bluzki zamiast jednej :/ Odpowiedz Link
fassollka Re: fasolka 23.03.11, 22:03 nie pomyliłam się. Miałam mega obsuwę z wysyłką, mam nadzieję, że druga koszula Ci to zrekompensuje. Wybrałam najbardziej do tej pierwszej podobną. Odpowiedz Link
ewlinp Re: fasolka 23.03.11, 22:12 łooo a to niespodzianka! :) a ja juz myslałam że odsyłać muszę... hihi pięknie dziękuję i całuję w oba poliki! :* Odpowiedz Link