Dodaj do ulubionych

Długi wiosenny weekend

30.05.24, 18:12
Bob, fasolka, ziemniaczki, zsiadłe mleko, botwinka i drożdżówki z truskawkami. Przyszedł sezon na nie mogę przestać jeść.
Pięknie pachną piwonie.
Czytam Matkę Polkę Applebaum (takie se).
Znalazłam super lakier do paznokci, transparentny, mleczny, trzyma 5 dni (a wytrzymał apokaliptyczne porządki i gotowanie), więc się dzielę: Delia Base coat. Super żel i balsam Farmona bałtycka plaża, w działaniu nic nadzwyczajnego, w porządku, ale zapach świeży, bergamotkowy, jak któryś z ogródków Hermes, całkowicie pozbawiony nuty odświeżacza do klozetu, a przy cytrusowych zapachach to niełatwe.
Szukam fajnego miętowego szamponu.
Jak się macie dziewczyny?
Obserwuj wątek
    • dwa_kubki_herbaty Re: Długi wiosenny weekend 30.05.24, 18:16
      Ani sezon na bób, ani na fasolkę, nawet na młode ziemniaki ... wszystko ze szklarni albo z maroka.
      • armamagedon Re: Długi wiosenny weekend 30.05.24, 20:41
        Nie przeszkadza mi szklarnia, od zeszłego tygodnia i bob i fasolka z ojczystej ziemi 😂
      • wakacje_50 Re: Długi wiosenny weekend 30.05.24, 20:43
        Jak to, to ten bób nie jest nasz? Pytałam sprzedawcę, twierdził, że polski.
    • mysiulek08 Re: Długi wiosenny weekend 30.05.24, 20:47
      klorane ma swietny mietowy szampon i odzywke

www.klorane.com/pl-pl/p/szampon-z-organiczna-mieta-3282770144864-808759b4

bardzo polecam, na upaly bardzo odswiezajacy smile
    • pepsi.only Re: Długi wiosenny weekend 30.05.24, 20:56
      Mam się całkiem nieźle. Miły poranek. Dzień też nie najgorzej. Teraz popadało- to na serio super!

Młoda kapustka, różne kolorowe sałaty, pierwsze ogórki, truskawki wprost z krzaczka, ostatki jagody kamczackiej, ostatki rzodkiewki
      Zapach- bzu czarnego. A ten z którego robię sok- pachnie w całym domu, obłędnie.
      Czytam X, nadrabiam zaległości z kilku dni
      Z kosmetyków nic nowego, generalnie poza spodniami na lato, z szeroką nogawką, to ostatnio nic sobie nie kupiłam.
      Pytasz o miętowy szampon, ja kojarzę tylko Head&Shoulders MEnthol Fresh
      ale może jak wpisać w google to coś wyskoczy?
      www.google.com/search?q=szampon+menthol&client=opera&hs=J29&sca_esv=dccdf5943cc45056&sca_upv=1&sxsrf=ADLYWIL97Lvii1bd6ilHnzEDj8XJ5wTErw%3A1717095118340&ei=zspYZuO8FI-zwPAPg4SCyAQ&udm=&ved=0ahUKEwjj28vkhbaGAxWPGRAIHQOCAEkQ4dUDCBA&uact=5&oq=szampon+menthol&gs_lp=Egxnd3Mtd2l6LXNlcnAiD3N6YW1wb24gbWVudGhvbDIKEAAYsAMY1gQYRzIKEAAYsAMY1gQYRzIKEAAYsAMY1gQYRzIKEAAYsAMY1gQYRzIKEAAYsAMY1gQYRzIKEAAYsAMY1gQYRzIKEAAYsAMY1gQYRzIKEAAYsAMY1gQYR0ijD1CCBljHC3ABeAGQAQCYAVOgAZgBqgEBMrgBA8gBAPgBAZgCA6ACqwHCAgcQIxiwAhgnwgIIEAAYCBgNGB7CAggQABiABBiiBJgDAOIDBRIBMSBAiAYBkAYIkgcBM6AH6gs&sclient=gws-wiz-serp

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka