bobimax 28.03.11, 07:31 Jestem na urlopie zaległym i dzisiaj się lenię po pracowitym weekendzie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tri-mamma Re: Kawa dzisiaj u mnie 28.03.11, 07:47 Witam po zasmarkanym weekendzie :) A u nas w tym tygodniu zamiana tzn Janek w domu z gilem, Zosia w p-kolu. No i Franek na szczęście od wczoraj już nie ma temperatury podwyższonej. tak więc dziś w planach prace w ogródku :) W tym tygodniu pewnie znowu będzie u nas teściowa. I dobrze. Niech odpocznie. Ten teść ją kiedyś wykończy nerwowo. No to miłego dnia kochane! Odpowiedz Link
burdziaa Herbatka zielona 28.03.11, 08:12 dojadam kotleciki gryczane z białaym serkiem-to a propos ciepłych sniadań ( dla Julka werska z kozim),mam tez pusznego 'pleśniaka'ale katuję się oblizując jedynie nóż. Piękne słońce od rana,wczoraj tez długo spacerowalismy i bylismy w Teatrze Lalek,miła niedziela.Zaraz zbieram siły na szlifowanie desek,ajajaj jak to po tym ręka boli. Odpowiedz Link
m_k8 ja też z kawą 28.03.11, 08:25 postanowiłam dziś zdezerterować z pracy. Jestem przeziębiona, Hana też. Może do jutra posiedzimy w domu. Na razie dobudzamy się, o 11nastej lekarz. Coś mi się wydaje że ta piosenka będzie dziś hasłem przewodnim www.youtube.com/watch?v=3FZtN7T5PXM Miłego dnia! M. Odpowiedz Link
aga_junior kawa mocna 28.03.11, 08:30 W nocy Maciuś 39.6 :( więc wzięłam go do siebie do łóżka i cały czas dotykałam. Połamana jestem strasznie. Na szczęście udało mi się zapisać go na dzisiaj do naszej lekarki więc go zobaczy. Miesiąc chodził do przedszkola chyba pobił rekord ;-) Andżela na rekolekcjach w kościele, M w pracy dopiję kawkę i jedziemy do przychodni. Miłego dnia dziewczynki ;-) Odpowiedz Link
zabka11 Re: kawa mocna 28.03.11, 08:36 Witam się i ja, po energicznym weekendzie. Wczoraj cały dzień spędziliśmy w Aqaparku...spaliśmy jak susły, tzn.dzieci, bo ja koszmary miałam ..... Dziś praca i spacer, na więcej się nie decyduję...dostałam wczoraj "prztyczka od losu", na przypomnienie....(choć nie wiem w jakim celu, przecież ja doceniam co mam?)...ale dziś chyba podwójnie muszę docenić, że dzieci mam zdrowe i przy sobie...może tego los chciał, wystawiając mnie wczoraj na tą próbę?.... Pozdrawiam Odpowiedz Link
a090707 Re: kawa mocna 28.03.11, 08:49 Widze, ze dzis domowy poniedzialek ? :) Moj syn spal smacznie do 8.20 co sie nigdy nie zdarza wiec do p-la nie budzilam i siedzimy dzis w domu razem. Piekne slonce, az sie chce spaceru. Milego dnia !!! Odpowiedz Link
klarysa007 Re: kawa mocna 28.03.11, 09:09 Aniu, wszystko już OK? U nas dziś dzień na spokojnie, Marta w przedszkolu, a mnie czeka pranie i prasowanie. Za oknem słoneczko :) Odpowiedz Link
anmroz Re: kawa mocna 28.03.11, 09:27 Witam się przy drugiej kawie. Starszaki poza domem, tylko maluch szaleje po domu.Męczy go katar i niekończące się zapalenie oskrzeli. Po południu idziemy do lekarza na osłuchanie , a wcześniej popracuję trochę. Miłego dnia, dziewczyny! Maciuś, maj 2010 Michał, lipiec 2007 Martyna, grudzień 1999 Odpowiedz Link
domatorka.amatorka Re: Kawa dzisiaj u mnie 28.03.11, 09:28 się dosiadam:) kawę podwójną poproszę, dzięki Klarysce i nocnym pogaduszkom mam dziś oczy na zapałkach;) obiad się pichci, dzieci w placówkach, a na mnie czeka stos prasowania Odpowiedz Link
joasia83m Re: Domatorka 28.03.11, 09:48 witam z kawa pracowa. i mam nadzieje na spokojny dzien i tydzien, bo los dla nas niezbyt laskawy ostatnio i sporo nerwow nam przysparza. Zeby mi sie za spokojnie nie spalo zaserwowalam sobie wieczorem z m. masakryczny (w scenach) film "127godzin" aaaa Zabka, co sie wczoraj stalo? Odpowiedz Link
27agnes72 Re: Domatorka 28.03.11, 12:52 A ja dzisiaj w domku z małym...jakoś boję się puścić do przedszkola - dopiero tydzień bez żadnych leków od listopada... Słoneczko pięknie grzeje... Mam nadzieję, zabka, że nic się nie wydarzyło w Aquaparku..... Odpowiedz Link
zalasso hej hej mam neta :D 28.03.11, 17:34 Cała historia jak zawsze pokazuje, jak niekompetentni ludzie pracują :( to jest jakiś koszmar. Choć w naszym przypadku finał pozytywny. Otóż złożyliśmy wypowiedzenie neostrady miesiąc temu. A kobieta pracująca w punkcie tp nie dopełniła obowiązków i pisma nie wysłała. Ostatecznie spośród wszystkich ofert i tak jedynie neostrada się nadaje w mojej wsi (nie mamy zasięgów innych sieci), więc poszliśmy dziś podpisać umowę i ostatecznie zamiast nowej będzie aneks do starej, ale na nowych warunkach. Aczkolwiek postanowiłam złożyć skargę na pracownika niekompetentnego, bo takich ludzi mam już po dziurki w nosie. Dzień minął mi nadspodziewanie przyjemnie, bo M. otrzymał znienacka dzień wolny. A od jutra do piątku kieracik pracowy :) Miłego dnia! Odpowiedz Link