Dodaj do ulubionych

rewelacyjny fotelik rowerowy SPRZEDAM

08.04.11, 09:02
sprzedaję naprawdę świetny fotelik po Brunku www.bikekatalog.pl/2010/akcesoria/1104/Polisport.Wallaby.Evolution.Deluxe/ Jest w idealnym stanie. Cena detaliczna to 378zł, ja chcę za niego 150zł. Jest genialny między innymi dzięki odchylanemu oparciu. Pieniążki ze sprzedaży fotelika zostaną przeznaczone na nowy rower dla Brunka. Może ktoś z Waszych znajomych planował taki zakup na wiosnę?
Obserwuj wątek
    • burdziaa Re: rewelacyjny fotelik rowerowy SPRZEDAM 08.04.11, 09:05
      Bardzo fajny ten fotelik,a dlaczego chcesz sprzedac,juz nie bedziesz z nim jezdzic? On chyba nawet do 20 kilo jest prawda?
      • fassollka Re: rewelacyjny fotelik rowerowy SPRZEDAM 08.04.11, 09:25
        Burdziu - ja bym bardzo chętnie go dalej używała. Tylko Brunek waży już 20,5kg (fotelik jest do 22kg, więc spoko), mój rower ok 13kg a ja tylko 53kg - no ciężko mi po prostu :-) Już w zeszłym roku wożenie Brunka przeze mnie przestało być bezpieczne.
    • gismol77 Re: rewelacyjny fotelik rowerowy SPRZEDAM 08.04.11, 09:11
      Ula, ja bym wzieła do ilu kg on jest? odebrałabym jakbym była w kato pod koniec mca.
      • fassollka Re: rewelacyjny fotelik rowerowy SPRZEDAM 08.04.11, 09:26
        do 22kg. Jutro zrobię mu zdjęcia i Ci wyślę, jeśli chcesz.
    • lilka.k Re: rewelacyjny fotelik rowerowy SPRZEDAM 08.04.11, 09:15
      ja też swój sprzedaję własnie :). Moi nie wsiedli odkąd mają biegowe :)
      • gismol77 Re: rewelacyjny fotelik rowerowy SPRZEDAM 08.04.11, 09:24
        doczytałam, ze do 22 kg to spoko.
        • gismol77 Re: rewelacyjny fotelik rowerowy SPRZEDAM 08.04.11, 09:33
          dobra Ula zrób fotki przedstawie księciu małżonkowi do ostatecznej akceptacji.
          p.s. dostałaś smsa?
          • fassollka Re: rewelacyjny fotelik rowerowy SPRZEDAM 08.04.11, 09:37
            Tak, dostałam, dzięki wielkie.
            Musze doładować tel. - nie miałam możliwości Ci jeszcze odpisać.

Jak pisałam w kawowym - wyglądam okropnie, boli strasznie, ale... opuchlizna schodzi i leki działają, więc jest lepiej. No muszę to przetrwać, nie ma wyjścia.
            • gismol77 Re: rewelacyjny fotelik rowerowy SPRZEDAM 08.04.11, 09:47
              Ula Ty nie możesz wyglądac okropnie!!! materiał wyjściowy był tak znakomity, że Ty nawet po mega oszpeceniu będziesz się mieścić w wyższych stanach średnich jeśli chodzi o urodę!
              ściskam Cię chudzinko
              • fassollka Re: rewelacyjny fotelik rowerowy SPRZEDAM 08.04.11, 09:52
                chyba sobie tego Twoje posta na ramieniu wytatuuję :-)
                Dzięki Kochana!
                • gismol77 Re: rewelacyjny fotelik rowerowy SPRZEDAM 08.04.11, 11:32
                  proszę bardzo, sama prawda
                  • andzia84 Re: rewelacyjny fotelik rowerowy SPRZEDAM 08.04.11, 11:45
                    no ja pamiętam to zdjęcie za które cię znienawidziłyśmy :) wryło mi się mocno w pamięć.
                    a tak zapytam z innej beczki jaki rower chcesz Brunkowi kupić bo moja sąsiadka sprzedaj bardzo fajny i w dobrym stanie po swoim synu- 16 cali z decathlonu, mogę ci podesłać bo właśnie mailem dzisiaj wysłała zdjęcia
                    • fassollka Re: rewelacyjny fotelik rowerowy SPRZEDAM 08.04.11, 12:41
                      my jesteśmy bardzo rowerowi i mamy duży krąg znajomych profesjonalistów i właścicieli sklepów. Biorąc pod uwagę nasz potrzeby, kasę i kolor (Bruno marzy o czerwonym) zamówiłam już ten www.rowerymerida.pl/produkt123/rhino-rower-merida.html Z rabatem cena będzie rozsądniejsza.
                      Dzięki bardzo za ofertę. Może jakaś inna Lipcówka się skusi?
                      • gismol77 Re: rewelacyjny fotelik rowerowy SPRZEDAM 08.04.11, 13:26
                        kurcze jaki ten Twój Brunek duży, taką meridą tylko modelem daisy jeździ moja Nina lat 7, fakt że to juz 3 sezon jednak Lilka jeszcze przynajmniej rok a może półtora musi poczekać aż się przesiądą.
                        • fassollka Re: rewelacyjny fotelik rowerowy SPRZEDAM 08.04.11, 13:30
                          no duży, co zrobić :-)
                          My w zaprzyjaźnionym sklepie mierzyliśmy kilka modeli. 16sto calowa Merida jest "na styk", jeśli będzie rósł cały czas w takim tempie, co za rok/dwa lata będzie potrzebował 20stek. No ale przy 20skach można już wybierać więcej rozmiarów ram, także luz - ten pewnie starczy już na dłużej.
    • spodnica_w_kratke Re: rewelacyjny fotelik rowerowy SPRZEDAM 08.04.11, 16:09
      Fassolko, jesli Gismol sie jednak nie zdecyduje to ja chetnie. Lipcowa Hania moze by polubila,a jesli nie ona to roczny Zojek:)
      • enya81 Re: rewelacyjny fotelik rowerowy SPRZEDAM 08.04.11, 19:24
        Jeśli dziewczyny nie kupią to ja jestem baardzo chętna. Właśnie miałam, szukać dla mojego Sebastianka.
    • spodnica_w_kratke Re: rewelacyjny fotelik rowerowy SPRZEDAM 08.04.11, 22:29
      Fassollko,przepraszam,ale niestety musze sie wycofac z kolejki..:(
      • enya81 Re: rewelacyjny fotelik rowerowy SPRZEDAM 23.04.11, 20:49
        Mam pytanko czy fotelik znalazł nowego właściciela bo jestem chętna jak by co.
        • fassollka Re: rewelacyjny fotelik rowerowy SPRZEDAM 23.04.11, 21:45
          oj tak, już dawno.
          Ale nowi właściciele są przezadowoleni - także spokojnie polecam raz jeszcze ten model.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka