Dodaj do ulubionych

Kawka na wsi zapraszam

18.05.11, 08:13

Witam się z cycoholikiem u boku ,mała kawka wypita, gardło i uszy zaczynają mnie boleć ,Miłosz ciężko oddycha ,Zuza nas załatwiła ,wczoraj cały dzień latałam z fridą bo nie chce sięnauczyć dmuchać co z nią zrobić już nie wiem, miłego dnia u nas dalej szaro ale może gdzieś już dzisiaj zaświeci w końcu słońce
Obserwuj wątek
    • lucy_cu Re: Kawka na wsi zapraszam 18.05.11, 08:41
      Dopijam też wsiową zbożówkę i znikam- słońce, ciepło, pięknie.
      Zdrowia dla Was!

Miłej środy, Dziewczyny!
      • aga_junior Re: Kawka na wsi zapraszam 18.05.11, 08:48
        melisa z miodem szybka, jeszcze spacer z psem i kurs do pracy.

Wczoraj wieczorem z M gadaliśmy o głupotach i wpadłam w taki chichot, że szok :-) Maciek śmiał się ze mnie aż do rana :D
        Dzisiaj za to już dopadło mnie napięcie przed @, miałam walkę z szerszeniem w pokoju i po raz kolejny skaleczyłam się nowym nożem :-/
        Ale słońce wychodzi ciepło ma być...

Miłego dnia dziewczynki ;-)
    • effka_81 Re: Kawka na wsi zapraszam 18.05.11, 08:43
      Kawke inke popijam;) haha skąd ja to znam moja też nosa nie wydmucha, będzie wciągać do siebie i powie że już!
      U mnie drugi dzień remontu wymieniamy wymieniamy całe ogrzewanie, syf taki że się nie da;)
      Mam nadzieję że do zlotu zdążę doprowadzić chate do ładu, a jeszcze kuchnia przed nami, tego najbardziej się boję.
      Miłego słonecznego dnia;)
    • cui Kawa z nadzieją na nowego członka rodziny ;) 18.05.11, 08:55
      Który mieszka na naszej budowie od kilku dni :)

Zobaczcie jaki piękny: picasaweb.google.com/105250832869351208824/Psiak?authkey=Gv1sRgCNTto8_KttGL7QE&feat=directlink

Jest młody, ma obrożę, ranną tylną łapę i piekielnie boi się ludzi. Śpi przed domem lub za domem, w kąciku. Tam, gdzie nikt mu nie przeszkadza. Mam wrażenie, że nie bez powodu boi się ludzi :(
      Pytałam sąsiadów - jest tu już dobrych kilkanaście dni.

Z braku innych smakołyków rzuciłam mu wczoraj ciastko. Zjadł kawałek dopiero jak upewnił się, że nikogo w pobliżu nie ma.

M. został wyposażony dziś w parówki (niczego innego nie miałam w lodówce), miseczkę na wodę i od dziś podejmujemy próby oswojenia psiaka. Będzie codziennie dostawał jedzenie i wodę. Może z nami zostanie??

Miłego dnia Dziewczynki!
      • lucy_cu Re: Kawa z nadzieją na nowego członka rodziny ;) 18.05.11, 09:04
        Jaki fajny! I smutny, biedny. Dobrze, ze trafił na Was!
        • kogosia sliczny piesek:)) 18.05.11, 09:49

• klarysa007 Re: Kawka na wsi zapraszam 18.05.11, 09:04
      Płatki owsiane jako główny posiłek dnia. Czeka mnie dziś po południu tomografia uszu więc muszę być na czczo. Dzięki temu ominie mnie wywiadówka w szkole Starszaka ;) Poza tym w planach poszukiwanie odpowiednich pojemników "na sypkie" i sprzątanie szafek kuchennych, bo znów mam mole spożywcze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Po raz kolejny nie zauważyłam, że w fabrycznym opakowaniu płatków te cholery się zalęgły i znów mam kolonie :(
    • kogosia Re: Kawka na wsi zapraszam 18.05.11, 09:43

Od rana latam ze szmata, mam tyle sprzatania i rózych rzeczy do zrobienia ze sama nie wiem za co się zabrac:)

I tak latam raz tu raz tam, ale przysiadłam na wypicie kawki i na przegląd Akcji Dzień Dziecka:)
      Teraz zabieram się za pakowanie prezentów na DD,( na 2 dostałam od rodziny), a jedną robiłam sama.
      Jutro juz pora wysłac by dotarło na czas wszystko:))
      • zabka11 Re: Kawka na wsi zapraszam 18.05.11, 09:56
        Witam się i ja:)
        Rano już poszły ode mnie kolejne 2 paczki z Akcji DD:)
        Jeszcze 4 i będzie załatwione:)
        Praca wre, więc tylko dzień dobry powiem i zmykam:)
        Miłego dnia kochane:)
    • tri-mamma Re: Kawka na wsi zapraszam 18.05.11, 10:24
      Kawki na wsi chętnie się napiję :))

Cui, śliczny ten piesek i faktycznie bardzo smutny. Oswajajcie go, może powoli się przekona :)

A ja dziś zawiozłam dzieci do p-kola, zakupy załatwione. I biorę się za pracę. Zaczął się dla nas gorący okres w pracy. Zamówień sporo, trzeba się z tym uporać :) Ale cieszę się, bo budowa się rozpoczyna i kasa ucieka z każdej strony.

No to lecę robić! Miłego dnia!!
      • kogosia tri-mama 18.05.11, 10:29

• tri-mamma Re: tri-mama 18.05.11, 11:48
          Gosia, teraz pewnie będę częstym gościem w okolicy, więc napewno skorzystam z zaproszenia :)
          Dziękuję :))
          • kogosia Re: tri-mama 18.05.11, 11:51
            super:))

moj telefon jest na ukrytym:)
    • burdziaa Re: Kawka na wsi zapraszam 18.05.11, 19:44
      O ja chetnie się napije z Wami,zwłaszcza że kilka dni mnie nie było-a nadal nie wiem w co rece wlozyc po tym wyjezdzie,a tu w sobote kolejna Komunia sie szykuje.sciskam Wszystkie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka