Dodaj do ulubionych

Kawa imieninowa

24.05.11, 05:54
Od rana serwuje snikersa i biszkoptowe z nutella;) z kawa. Wieczorem mogę polac % :) słońce już świeci, dopijam kawkę i ogarniam sie do pracy. Mąż w delegacji, ehhh...Muszę na popołudnie uszykowac kilka fajnych smacznych rzeczy, bo przyjda znajome, babskie spotkanie będzie. Tak wiec do boju.
A wszystkim Joannom i Zuzannom NAJLEPSZEGO:)
Obserwuj wątek
    • gismol77 Re: Kawa imieninowa 24.05.11, 06:16
      lej Borówko tej kawy byle dobrej byle dużo.
      wszystkiego pięknego z okazji imienin dla wszystkich Aś!
      ja dopijam zagryzam ptasim z lodówki choć mi nie wolno i za 20 min ruszam na szkolenie do Ołomuńca (to zagranicą ;) wróce póxnym wieczorem. szkoad bo taki piękny dzień się zapowiada.
      miłego dnia wszystkim
    • domatorka.amatorka Re: Kawa imieninowa 24.05.11, 07:16
      uwielbiam wszystko co słodko-orzechowe, więc na snickersa na pewno się skuszę:)
      dołączam do imienniczki i życzę Wam i sobie samych słonecznych dni :*
      • dorka3078 Re: Kawa imieninowa 24.05.11, 07:44
        Joasie nasze kochane życzę wam wszystkieego najlepszego czego tylko sobie wymarzycie
        A że sama mam w domu akurat Zuzannę Joannę to i ją uściskam dzisiaj ( serio nie wiedziałam jak dawałam jej drugie imię że imieniny są razem)
        kawka wypita ,płatki się robią ,ciasta nie piekę bo się odchudzam tzn. nie jem tego co nie powinnam
        • burdziaa Herbatka imieninowa :) 24.05.11, 07:56
          Dziękuje za zyczenia Asiu i Tobie oraz Wszystkim dzisiejszym imienniczką duzo zdrowia i słońca! Zuzannom tegoż samego!
          A ja jak zadnego roku nie mam jeszcze ani ciasta ani nic- nawet do wczoraj zapomnialam o imieninach,w biegu robie dekoracje do przedszkola. Miłego dnia! Dzis jestem zaproszona na przedstawienie przed Dniem Mamy przez Julka :)
          • myrtille Re: Herbatka imieninowa :) 24.05.11, 08:25
            Dopiszę się w wątku Imieninowym bo to też moje święto.
            Dla wszystkich Joanek wszystkiego najlepszego:)
            Ja po badaniu krwi, idę teraz budzić i wycałować Amelaska
            • anmroz Re: Herbatka imieninowa :) 24.05.11, 08:34
              Wszystkiego, co najlepsze dziewczyny!
              Dawaj, Borówko, tych pyszności odrobinę do kawy :)
              Dziś mam rozbiegany dzień. Za chwilę jadę do gina i rodzinnego, a popołudnie tradycyjnie w pracy.No to zmykam.
              Miłego dnia :)

Maciuś, maj 2010
              Michał, lipiec 2007
              Martyna, grudzień 1999
    • guciowamama najlepszego imieninowo! 24.05.11, 08:34
      Kochane Joanny i Zuzanny dla Was specjalnie dzis najpiekniejsze zyczenia! Bawcie sie, usmiechajcie, swietujcie...

My wrocilismy z Polski kilka dni temu ale wpadlismy w wir spraw do zalatwienia i dopiero teraz mam chwilke oddechu.
      Szepne Wam tylko, ze w niedziele bylismy na koncercie Katie Melua i do tej pory jej glos mam gdzies gleboko w sercu :-)
      Milego dnia wszystkim :-)
    • klarysa007 Re: Kawa imieninowa 24.05.11, 08:44
      Joannom i Zuzannom gromkie STO LAT!!!!!!
      A ja mam już rozłożoną deskę do prasowania i stertę prasowania, a na dvd bollywood ;P
      Poza tym dziś dzień roboczo-domowy, bo mi spis strasznie dał wczoraj do wiwatu i jeden dzień muszę sobie odpuścić.
      • aga_junior Re: Kawa imieninowa 24.05.11, 08:55
        100 Lat!!! Dla Aś i Zuz :D dużo zdrówka dziewczyny !!!!

Klarysa wpadnij z tą dechą do mnie ;-) bo moje prasowanie kipi i nie ma wizji na jego zrobienie. Dziś dzień rozjazdowy, trzy ważne sprawy i to jedna od drugiej ponad 30 km :-/ ale jak uda mi się wszystko pozytywnie załatwić będę mogła chyba już wieczorem zrobić przelew na zlot ;-)
        Snicersika bym z chęcią zjadła ale mam karę. Ostatnio rozpuściłam się makabrycznie i muszę schudnąć 2-3 kg. Dojadam więc razowca z pomidorem i pa pa dziewczynki

miłego dnia ;-)
        • joasia83m Re: Kawa imieninowa 24.05.11, 09:31
          Szczescia, zdrowia i slodyczy Asia Asiom zyczy! i Zuziom!!
          ja na zwolnieniu, oboje z mlodym tak samo sie zalatwilismy, masakryczny ropny katar, u mnie jeszcze gardlo do wymiany, ide jeszcze dzis do laryngologa.
          a ciast nie chce mi sie robic. w weekend u tesciowej pobalowalismy, wiec wystarczy:)
          aaaale buty boskie mi m. na imieniny sprezentował!! kiedys je mierzylam, cudne, ale stwierdzilam ze nie bede miala w nich gdzie chodzic, a potem zalowalam ze nie kupilam, a tu prosze! przechytrzyl mnie:)))
          • kamamama2 Re: Kawa imieninowa 24.05.11, 09:41
            100 lat!
            wszystkiego dobrego Dziewczynki Imieninówki !!!
            Pyszności oczywiście zjadam, choć przestałam się mieścić w moje wychudłe pociążowe portki, ale to chyba dobrze :)

miłego dnia
            • joannakw Re: Kawa imieninowa 24.05.11, 09:48
              Dołaczam sie do Życzeń dla wszystkich Joasiek i Zuziek - Sto LAT

Częstuje kawa z lodami ;0
    • tri-mamma Re: Kawa imieninowa 24.05.11, 10:22
      Kochane Joanny nasze i Zuzanny!! Wszystkiego najlepszego dla Was!!

A ja dziś kolejny zabiegany dzień, nie wiem jak to się dzieje, że wszystko dajemy radę z M ogarnąć. Obowiązków ogrom! Ale fundament już zalany dzisiaj :))
      Babcia dodatkowo u mnie. Lepiej się czuje po odstawieniu sterydów. uff! Nawet lepiej jej idzie z chodzeniem i nie wywraca się na każdym kroku :) Super!
      A popołudniu sąsiadki synek półroczny do mnie na jakieś 2 godzinki wpada :) Ale superr!! Znowu mam ochotę na dzidziusia, ale M kategorycznie się sprzeciwia... buuuuu

No to miłego dnia!
      • zalasso Re: Kawa imieninowa 24.05.11, 10:26
        Zatem wszystkim Joanko-Zuzankom wszystkiego najlepszego:D
    • klaudia020707 Re: Kawa imieninowa 24.05.11, 10:35
      Wszystkiego najlepszego Joanny i Zuzanny:)
      Herbatą ciepłą sie rozgrzewam bo juz trzeci tydzień jesiennej pogody brrr
      jeszcze 4,5 tyg. i fruu lecę do Pl na całe 2 miechy, już się doczekac nie mogę...mam nadzieję, że wulkan nie pokrzyżuje naszych planów.
      • klaudia020707 tri-mama 24.05.11, 10:37
        Szkoda że taka zabiegana jesteś bo chciałabym Cię namówić na założenie bloga budowlanego.
        Przed nami w przyszłości (mam nadzieję) budowa domu, chętnie bym sobie pozaglądała na taki znajomy blog.
        Trzymam kciuki żeby wszystko szło po waszej myśli i bez żadnych komplikacji:)
        • tri-mamma Re: tri-mama 24.05.11, 10:44
          Na bloga marne szanse, ale zdjęcia robimy na bieżąco, wiele się nauczyłam i pewnie jeszcze dużo przede mną. Jakbyś miała pytania, służę radą :)
          • klaudia020707 Re: tri-mama 24.05.11, 14:38
            dzięki:)
            ja niestety jestem dopiero na poczatku drogi, ale uwielbiam czytac, oglądać jak powstaje dom
      • ewlinp Re: Kawa imieninowa 24.05.11, 10:53
        wszystkiego co najlepsze dla wszystkich Asieniek!
        chyba dzis upiekę jakies ciasto bo mi smaka narobiłyscie ;) marzy mi się biszkopt ze świeżymi truskawkami ale na takie jeszcze muszę trochę poczekać.
        M wraca w niedzielę, mam tylko nadzieję że przez tą chmurę nie będą odwoływać lotów.
        miłego i słonecznego!
    • cui Re: Kawa imieninowa 24.05.11, 11:10
      STO LAT wszystkim Asiom!!!! Bądźcie zawsze piękne i młode :)

Ja imieniny obchodziłam wczoraj :) Było baaardzo miło :) M. zaprosił mnie na obiad a potem wręczył zupełnie niespodziewany prezent :) I miły wieczór mieliśmy :)

Za to dziś idę do przedszkola na występy z okazji Dnia Matki i na dokładkę odbieram z Empiku zamówioną najnowszą płytę Zakopower :)
      Posłucham jej wieczorem z wielką przyjemnością.

Miłego dnia Dziewczynki!!!!
      • zabka11 Re: Wszystkim imieninowym Forumkom zdrówka:) 24.05.11, 11:42
        ....najlepszego w tym dniu i do końca świata:)
        Ja już obiadowa, musli wcinam, i dalej do roboty. Dziś zebrania po południu mam, i dużo do załatwiania, dobrze, że nie zaległych, tylko nowych, spraw.
        Pozdrawiam serdecznie:)
        • maryjka60 Re: Wszystkim imieninowym Forumkom zdrówka:) 24.05.11, 12:43
          Asie i Zuzki Sto Lat! w miłości, zdrowiu i szczęściu.
          U nas tak sobie, Maciej ma anginę ropną, od soboty gorączkuje po 40 st. ja siedzię z nim cały czas w domu i dostaję do głowy, mąż wróci w piątek rano (przy dobrych wiatrach). Mam dylemat czy mogę z nim odprowadzać i zaprowadzać Basię do przedszkola, dzisiaj poszliśmy, jutro pewnie też bo wycieczkę mają tylko mam stracha czy Maciowi nie szkodzę. I jeszcze dochodzę do wniosku, że nie potrafię się poświęcać, jestem zła, że muszę w domu siedzieć, że ciągle jestem sama z dziećmi, że rodzina daleko. Przepraszam za marudzenie, idę po kawę.
    • kogosia Re: Kawa imieninowa 24.05.11, 12:50
      Wszystkiego najlpeszego Asieńko:)
      Piękne masz imię:))
      • kogosia Wszystkim Joasią 24.05.11, 12:52
        sto lat
        • ankas4 Ja również stawiam kawę i torcika:) 24.05.11, 12:58
          Dziewczyny, dosiadajcie się, są dwa torciki: truskawkowy z bita śmietaną, i kawowy z kremem ,mniam, do tego kawa czarna albo z ekspresu:) jak to woli:) stawiam imieninowo:) ,bo ja też jestem JOANNA:)

• solaris31 Re: Kawa imieninowa 24.05.11, 13:26
      to ja się dołączę ;) najpierw z podziękowaniami za życzenia, a potem z zyczeniami dla wszystkich imienniczek Asiek i Zuzek ;)

ale nas tu dużo, nie , drogie Aśki ? :D
      • aga_junior Re: Kawa imieninowa 24.05.11, 15:02
        Dużo mamy tych Aś ;-)

Kawka popołudniowa, dzielnie zrealizowałam plan dnia a teraz nadprogramowe obowiązki :-)
        Odbiorę Maciusia, zrobię zakupy i wieczór z M i lampką wina.
        kurde z jednym dzieckiem to jest luz bluz :D
        • szaszanka21 Re: Kawa imieninowa i wieczorowa. 24.05.11, 22:13
          Wszystkim Joasiom i Zuziom najlepsze zyczenia na zakończenie tego miłego dnia.
          Spełnienia marzeń i nieustającej wiosny w sercach.:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka