guciowamama 02.06.11, 06:54 ... i co tylko kazda z Was sobie zazyczy :-) Pieknego dnia Wam zycze i cudownej zabawy na zlocie. Mnie oczywiscie sciska z zazdrosci wiec koje nerwy muzyka... www.youtube.com/watch?v=LnJYGhlYcOY&feature=related :-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zabka11 Re: Zapraszam na kawe i co tylko... 02.06.11, 07:15 Kawa i mdo pracy, dzis od 7mej, co by odrobic wczesniejsze wyjścia. Dzieci z tatą, Jas 4 dzien gorączka, na morfo i mocz, i Crp zaraz idzie, Gosia kaszle jak gruźlik;( Miłego dnia kochane:) Odpowiedz Link
klarysa007 Re: Zapraszam na kawe i co tylko... 02.06.11, 07:19 Kawa ze śpiącą Martą w tle :) Młoda uparła się, że jednak pójdzie dziś do przedszkola mimo, że od razu po obiedzie muszę ja odebrać. Bo o 13 wyruszamy :D A już wieczorem, razem dziewczynami, rozpoczniemy ploty zlotowe ;P JUPI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
kamamama2 Re: Zapraszam na kawe i co tylko... 02.06.11, 09:12 i ja kawkę dopijam na zlot nie jadę, bardzo żałuję, miał być plaster na serce i nic z tego my na ciele na szczęście zdrowi, na duszy szkoda gadać ruszam zaraz do zadań dzisiejszych, bo do 15 muszę sie ze wszystkimi urzedami wyrobić miłego dnia bawcie się dobrze na zlocie Odpowiedz Link
cui Re: Zapraszam na kawe i co tylko... 02.06.11, 09:23 Kawę dopijam i znikam. Czas nagli, termin zakończenia projektu minął a my w d... W Krakowie lżej, chłodno się zrobiło. I dobrze. Kama - ściskam wirtualnie. Trzymaj się! Odpowiedz Link
maryjka60 Re: Zapraszam na kawe i co tylko... 02.06.11, 09:21 Witam się lekko jeszcze rozdygotana po wieczornej wizycie na chirurgii dziecięcej z Maciem (opiszę w osobnym wątku), Basia kaszle więc z nią idą do lekarza, mąż na delegacji a szkoda bo bardzo by mi się przydały jego ramiona dzisiaj. Dobrego, bezwypadkowego dnia życzę. Odpowiedz Link
tri-mamma Re: Zapraszam na kawe i co tylko... 02.06.11, 09:38 Dosiadam z kawusią :) Ostatnie dni miałam ta maksymalnie zabiegane, że już chyba bardziej się nie dało... Dziś rano, jak spojrzałam na mój dom, załamałam się nerwowo. Nigdy chyba nie miałam takiego syfu!! Blee.. No to dziś sprzątanie, pakowanie a jutro na zlocik :)) Wczoraj w p-kolu mieliśmy przedstawienie dla dzieci. Emocje niezapomniane. Wszystkie kobity jedna po drugiej ryczały, dzieci wpatrzone, Zosia mnie nie poznała w peruce :) Powiedziała, że słyszała głos mamy, ale ona nie wie...... Dopiero jak zdjęłam perukę to odetchnęła z ulgą :)) No to udanego dnia! I do jutra!!!! Odpowiedz Link
zalasso Re: Zapraszam na kawe i co tylko... 02.06.11, 10:06 Dopijam kawkę, dom ogarnięty, popołudniu na piknik rodzinny się wybieramy, potem angielski i spotkanie projektowe i już o 23 do domu zjadę :) Ale lubię mieć dużo planów. Udanego zlotu, pięknej pogody, wypoczynku i plot :D Odpowiedz Link
anmroz Re: Zapraszam na kawe i co tylko... 02.06.11, 10:59 Witam się i ja.Dziś zabiegany dzień i pakowanie na głowie, bo wieczorem wyjeżdżamy. 10 dni nad morzem, ale się cieszę!!!Skoczę jeszcze do lekarza, bo coś kaszle od rana. Mam nadzieję,że wyjedziemy i i dojedziemy szczęśliwie. Udanego spotkania, zlotowiczki! Maciuś, maj 2010 Michał, lipiec 2007 Martyna, grudzień 1999 Odpowiedz Link
anula_82 Re: Zapraszam na kawe i co tylko... 02.06.11, 11:44 kawa z gruntem, do tego podjadam michałki, ciekawe czy w bikini w tym roku wejdę przez to.. ale może będzie szansa na kupno nowego :-)) zlotowiczki! wypasionej imprezy, grzecznych, zdrowych dzieci i jak najmniejszego kaca Wam życzę ;-)) ...jak zwykle w tym roku nie uda mi się pojechać :-( Odpowiedz Link
burdziaa Re: Zapraszam na kawe i co tylko... 02.06.11, 11:57 Guciowamamo dziekuje za piosenke :) Padnieta jestem,od rana do przychodni na zajeciach z Julkiem,potem odprowadzalam do p-kola,zakupy,ryneczek,obiad,dopiero siadlam a chcialabym jeszcze cos popracowac.Myslalam,ze chłodniej dzisiaj a zgrzana wrocilam,moze od tego biegania. Odpowiedz Link
guciowamama Burdziaa 02.06.11, 13:36 Prosze bardzo. Mam nadzieje, ze "piosenka" sie podobala ;-) Swoja droga gdzies przepadl nam Tytus Wojnowski. Odpowiedz Link
aga_junior guciowamama 02.06.11, 17:29 dzięki za wstawkę ;-) rany ja nie mogłabym żyć bez muzyki Odpowiedz Link
aga_junior Re: Zapraszam na kawe i co tylko... 02.06.11, 17:28 W związku z tym, że jutro wyjeżdżam na zlot M nie pojechał do pracy tylko cały dzień spędziliśmy razem :-) Zaraz małe pakowanie i jeszcze wizyta w biedronce, dopilnowanie lekcji Andżeli i rano w trasę :-) Kama, anula ... szkoda :( że nie jedziecie :( chlip chlip :( Odpowiedz Link