Dodaj do ulubionych

Dziś herbatka wielowocowa:)

03.08.11, 07:03
Dzień dobry:) za oknem słoneczko zachęca do energicznych działań, ale przyznam, że zajechana jestem;(..więc jadę na rezerwie. Ale dam radę. Bo muszę.
Remont w toku, robią instalację, w domu sajgon, ale będzie pięknie:)
Dzieci przezadowolone że u babci luzik maja, po południa są moje, tzn ich+ moje...a kiedy będę mieć swoje popołudnie?...ech...znów zmęczenie przeze mnie gada...a raczej styranie, bo już narzekam....
26 sierpnia to dzień, w którym się do domku znów przeniosę, więc...aby do przodu:)
Miłego dnia kochane:)
Obserwuj wątek
    • anmroz Re: Dziś herbatka wielowocowa:) 03.08.11, 07:35
      Witam :)
      Przysiądę na chwilę z kawą przy względnie panującej ciszy. Tylko Maciek nie śpi, ale zajada plaster szynki właśnie i głosu nie wydobywa, taki zadowolony :)
      Za chwilę zmykam do pracy, na zgrupowanie zespołu, który za kilka dni wyjeżdża koncertować w Macedonii.Piękne słońce u nas od rana, więc dzieciarnia będzie cały dzień na powietrzu, wreszcie!
      Dużo słonka Wam życzę :)
      • malenkie7 Re: Dziś herbatka wielowocowa:) 03.08.11, 08:05
        kawa po ciezkiej nocy:(
        tradycyjnie w srodku nocy dzieć przylazł i wtarabanił się miedzy nas - od jakiegos czasu tak ma....
        wiec wzielam swoja poduche i poszlam do jego łózka i usnac juz za cholere nie mogłam. szyja boli mnie coraz bardziej - jutro mam wizyte u lekarza, moze cos pomoże.
        ogólnie pogoda za oknem piekna. w planach drugi dzien z nowa opiekunka - wczoraj bylo ok, wiec dzisiaj tez powinno tak byc.
        ale jakas nie w sosie dzis jestem, wiec po poludniu chyba na jakies zakupy wyrusze.
        milego dnia!
        • olus-ia80 Re: Dziś herbatka wielowocowa:) 03.08.11, 08:16
          Zabka , u nas to samo , ciężkie dni , dzieci odbieram , wiec będzie gorzej z czasem .
          Malutkie rezultaty naszych starań tu
          picasaweb.google.com/110622387498378832305/OstatnioZaktualizowane?authuser=0&authkey=Gv1sRgCJDglqasgbDGJQ&feat=directlink
          Malenkie miałam tak z Gabi , straszne to było , co noc z nami spała .
          Dziś w planach , kolejne rzeczy z domem , wcale budowa nie jest przyjemna , urządzanie tez nie .
          Miłego dnia .
          • zabka11 Re: olusia:) 03.08.11, 09:13
            Pięknie kochana, pięknie:)
            Już tak inaczej, tak bliżej wprowadzki:)
            Tak się cieszę za Ciebie, choć dobrze wiem ile Cię to kosztuje.
            Pozdrawiam, ściskam i damy radę:)
    • borowka78 Re: Dziś herbatka wielowocowa:) 03.08.11, 08:56
      Niewyspana jestem, więc ratuję sie już 2 kawą.
      Sama bez rodzinki,więc się szwendam i po nocy wracam do domu ;)
      Wczoraj kino (Debiutanci- przygnębiający jak dla mnie, smutno mi byo cały wieczór...) i kolacja w greckiej testauracji. Jak ja uwielbiam spotkania z przyjaciółkami :)

A dzisiaj znowu kino-tym razem sie posmieje ;) i domowe spa u kumpeli z duza iloscia wina.

Dzieciaki u dziadków dokazuja.

Za oknem słonce, więc tylko się cieszyć.

Miłego dnia!
    • smolineczka Re: Dziś herbatka wielowocowa:) 03.08.11, 09:01
      już za trzy tygodnie weekend spędzisz w nowym mieszkaniu?? - to cudowna wiadomość, bardzo (pozytywnie) Tobie zazdroszczę :-) ale rozumiem Twoje zmęczenie... sama jestem zmęczona, i zastanawiam się czym? - chyba pracą, mimo że po wakacjach nad morzem pracuję dopiero drugi tydzień i wiem, że mam przed sobą jeszcze dwa tygodnie urlopu... co tu wymyślić, żeby dobrze naładować akumulatory?...
      • cui Re: Dziś herbatka wielowocowa:) 03.08.11, 09:36
        To ja też witam się z kawą przeprowadzkowo-remontową :)

Wczoraj po pracy przez 3 godziny szalałam z odkurzaczem, mopem i szmatą w nowym domu. Ale, ale..... część "nocna" domku (czyli trzy sypialnie, garderoba, łazienka i wewnętrzny korytarz) prawie błyszczy :) No i pierwsze pudła wjechały do tej sypialni, która przez jakiś czas jeszcze nie będzie miała swojego lokatora :)

Olusia - ale u Was fajnie i kolorowo. U mnie pełna monotonia - biel lub cappuccino na ścianach. Może zaszeleję chociaż z garderobą i wrzucę tam jakąś kolorową tapetę, hmmm...

Miłego dnia Dziewczynki!
        • lilka.k Re: Dziś herbatka wielowocowa:) 03.08.11, 09:56
          Wyszłam na śniadanie z aparatem. Smakuje wybornie na powietrzu. Piękne słońce mamy. Zaraz lecę szukać kolorowych drzwi.
    • azi81 Re: Dziś herbatka wielowocowa:) 03.08.11, 10:51
      A ja dosiadam się z zimnym sokiem jabłkowym :)
      Ja właśnie przeprawiam się przez stertę prania :P eh...przez ciąże nie mam sił na nic :(
      Jednak miło jest poczytać że u was remonty,przeprowadzki w toku :)
      Trzymam kciuki oby szybko i sprawnie wam poszło :)
      Ola miałyśmy się spotkać ale ja nie mam sił na nic sorki praktycznie leże całymi dniami.
      A pokoje dzieci super.Czekamy na więcej :)
      Ania Ty tez musisz cosik pokazać :)
    • tri-mamma Re: Dziś herbatka wielowocowa:) 03.08.11, 12:20
      Kawy litrami mogłabym pić!!!
      U nas noc ostatnio jakoś słabo wygląda. Wszystkie dzieci budzą się niemalże na akord. Generalnie plecy moje wymagają totalnej rekonstrukcji AAA!!! Boli!!
      Dziś na smutno, bo teściowa po wizycie w instytucie onkologii przekazała wiadomość, że nie jest dobrze. Pewnie druga operacja niebawem.... Adam załamany znowu, że nie wspomnę o jego ojcu, ale to temat na ukryte...
      Wszystkim i sobie życzę udanego dnia!
    • burdziaa wieczornie z nad morza sie dosiadam :) 03.08.11, 22:30
      Wyruszylismy dzis o 5.30 A pobudka 3.30-jestesmy w Miedzyzdrojach,piekna pogoda plazowa dzis byla,ale ja od jutra na cmentarzu bede nadzorowac prace przy nagrobku Mamuni.
      buziaki dla Wszystkich!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka