Dodaj do ulubionych

Coaching - wątek dla chętnych

17.08.11, 20:21
Cześć Dziewczyny,

moja dobra kumpela poszukuje osób chętnych na sesje coachingowe. Pierwsza sesja jest bezpłatna, by osoba z która się spotka mogła dowiedzieć się czym dokładnie jest coaching i przekonać się czy Łucja jest odpowiednim coachem dla niej. A potem po pierwszej sesji osoba zainteresowana decyduje czy idzie dalej.
Jeżeli jesteście zainteresowane dajcie proszę znać na adres kaluznam(@)gmail.com, wyślę Wam broszurę informacyjną.

Pozdrawiam, Magda
Ps. Coaching może być prowadzony na terenie Wrocławia bądź telefonicznie/skype z dowolnego miejsca.
Obserwuj wątek
    • lilka.k Re: Coaching - wątek dla chętnych 17.08.11, 21:14
      zawsze chciałam skorzystac, no szkoda! Moze kiedys :)
    • f3f Re: Coaching - wątek dla chętnych 18.08.11, 08:16
      coachingowe, coachem - sorry ale zeby mnie bolą ja kto czytam... czemu nie można używać słowa trener? :))
      Ja tylko zapytam co ma byc doskonalone w ramach tego treningu? :) bo słyszałam o róznych "coachingach" biznesowym, personalnym, zawodowym, inwestycyjnym etc. A może to chodzi o osobistego trenera ale takie go od aktywności fizycznej?

• malenkie7 Re: Coaching - wątek dla chętnych 18.08.11, 08:24
        ja zapytam - ale o co chodzi?
        jakby samo slowo caoching jest mi znane, i mialam z nim do czynienia jeszcze w pierwszej pracy (odsluchiwanie moich rozmow z klientami przez przelozonego i omawianie ich...).
        ale jak mialoby wygladac to, o czym piszesz?
        • moni_30 Re: Coaching - wątek dla chętnych 18.08.11, 09:58
          Ja również chętnie się dowiem o co chodzi?

A swoją drogą też mnie drażni masowe używanie obcojęzycznych określeń. Tak jakby nasz język był na tyle ubogi i trudno byłoby znaleźć odpowiednik. Aż skręca mnie jak w pracy słyszę, że odwiedzi nas "mystery schopping", albo pracujemy na "open space". A jak już słyszę, że ktoś jest "globtroterem" to już mi się robi niedobrze.
          • alcea3 Moni 18.08.11, 10:01
            Gdzie pracujesz,ze masz tajemniczego?:)
            • moni_30 Re: Moni 18.08.11, 10:33
              W PKO BP
    • azi81 Re: Coaching - wątek dla chętnych 18.08.11, 10:15
      A czy możesz napisać o co konkretnie chodzi??Bo ja nie bardzo wiem.....
      • m_k8 Re: Coaching - wątek dla chętnych 18.08.11, 22:10
        słowem wyjaśnienia:
        1- dla tych co drażni nazwa - niestety nie ma odpowiedniego w pełni oddającego znaczenie nazewnictwa w jęz. polskim, i z tego co wiem, z tego powodu do słownika języka polskiego ma wejść określenie coach.
        2- nie chcę być pośrednikiem i wdawać się w dyskusje nt coachingu czy jego celowości dla zdobycia określonych celów, dlatego przy temacie wpisałam: wątek dla chętnych. Chodziło mi tylko o rzucenie hasła, które jest jasne dla osób które szukają coacha.
        • f3f Re: Coaching - wątek dla chętnych 19.08.11, 07:39
          m_k8 ale o tyle nie jest jasne, że ten coaching może obejmować różne dziedziny życia (personalne, zawodowe, strategiczne, biznesowe itp) :) czy Twoja koleżanka zajmuje się wszystkimi?
          ps niepotrzebnie się obruszasz. To, że ktoś nie wie co to coaching nie znaczy, że by go niepotrzebował - gdyby się dowiedział ;P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka