Dodaj do ulubionych

Jakie bajki ogladaja 4-latki ?

30.08.11, 08:54
Moj przechodzi wlasnie faze TOM&JERRY, PIXIE&DIXIE, SCOOBY DOO... zgapil od starszego kuzyna. Wogole to on ostatnio duzo bajek chce ogladac, pozniej sie bawi w te postaci wiec po trosze go rozumiem, ale czasem mam dosc :)
Obserwuj wątek
    • olus-ia80 Re: Jakie bajki ogladaja 4-latki ? 30.08.11, 09:01
      Auta , zdecydowanie , lubi tez Sam Sam , Tomek i przyjaciele , ogółem to co na mini mini , teraz nie bedziemy mieli zadnej kablówki , więc bedzie spokój z bajkami .
    • ridibunda Re: Jakie bajki ogladaja 4-latki ? 30.08.11, 09:02
      Dżejk i piraci z Nibylandii, Dora, Dalej Diego - to nasze ostatnie hity.
    • f3f Re: Jakie bajki ogladaja 4-latki ? 30.08.11, 09:08
      Z mini mini lubi:
      "Marta pies, który mówi", "Georg"
      a z płyt:
      "Sąsiadów", "Baranka Shouna", "Auta"
      • malenkie7 Re: Jakie bajki ogladaja 4-latki ? 30.08.11, 10:51
        Auta 2
        i
        Auta 2
        i
        Auta 2
        i potem dlugo, dlugo nic:)
        Lubi bajki na Mini Mini, co mu wlącze, to chetnie popatrrzy.
        Acha, i lubi Reksia, a zwlaszcza jeden odcinek pt Reksio Wybawca.
        • emma_me Re: Jakie bajki ogladaja 4-latki ? 30.08.11, 10:58
          obecnie tylko i wyłącznie Myszka Miki :) pełne szaleństwo.
          Wszystko musi być teraz z Miki - kredki, farby, koszulki, majtki.
    • szalona_wielorybica Re: Jakie bajki ogladaja 4-latki ? 30.08.11, 11:04
      mój bajkoholik na wiecznym odwyku jest obecnie uzależniony od francuskiej serii o Marcinie Ranku (bajka fajna bez przemocy, więc niech mu będzie) i Scooby Doo (to mi już niezbyt leży).
      Szał na Auta i Tomka przeszedł, co nie oznacza, że nie wróci ;)
      Lubi też stare polskie animacje (Bolka i Lolka, Reksia itp) i angielskie bajki typu Gromit i Walace, Baranek Shaun.
    • pabia_a Re: Jakie bajki ogladaja 4-latki ? 30.08.11, 11:40
      ma fazę na oglądanie bajek scooby doo, tom&jerry, krecik, smerfy
      • najma78 Re: Jakie bajki ogladaja 4-latki ? 30.08.11, 12:13
        Scooby-Doo, Tom and Jerry, Looney Tunes, Sponge Bob Square Pant, The Garfield Show, Pink Panter, Mr Bean, Mickey Mouse Clubhause, Dora the expolorer, Go Diego, Ben and Holly's Little Kingdom a ostatnio pojawily sie The Smurfs wiec tez go interesuja.
        • dziunia27 Re: Jakie bajki ogladaja 4-latki ? 30.08.11, 12:34
          wszystkie z minimini, jim jam i Cbeebies,
          a z długometrażowych, to
          Artur i miminki, mój brat niedzwiedz, wszystkie sezony na misia;)
    • olcia.kaktus Re: Jakie bajki ogladaja 4-latki ? 30.08.11, 13:35
      hitem są... "Podróże Baltazara Gąbki"!!!!
      Tom&Jerry, Pszczółka Maja, Cebeebies: potrafię gotować - kocha to ;)
      Handy Manny, Klub Przyjaciół Myszki Miki, Przystanek Dżungla.
      • zalasso Re: Jakie bajki ogladaja 4-latki ? 30.08.11, 13:54
        U nas: Strażak Sam, Bob budowniczy, Reksio; u babci: Pixi i dixi, scooby doo, tom&jerry
        Ale ogólnie jakoś maniakiem nie jest, młody bardziej :)
    • paris4 Re: Jakie bajki ogladaja 4-latki ? 30.08.11, 15:18
      Tom&Jerry
      Smerfy
      Angelina balerina
      Bolek i Lolek
      Domisie
      Nurkuj Olly
      uff ;)
      • metanira Re: Jakie bajki ogladaja 4-latki ? 30.08.11, 16:23
        Muminki
        Tom i Jerry
        Scooby Doo
        Olly nurkuj
        Bolek i Lolek
        Reksio
        • aga_junior Re: Jakie bajki ogladaja 4-latki ? 30.08.11, 18:17
          U nas króluje "król lew" ;-)

po nich
          Megamocny
          Zaplątani

Mini mini poszło w odstawkę
    • qwoka Re: Jakie bajki ogladaja 4-latki ? 30.08.11, 21:56
      "Jake i piraci z Nibylandii" - Absolutny HIT, nie wiem co Maja w tym widzi, ale oszalala na punkcie tej bajki.
      Pozatym nie pogardzi innymi bajkami, ogólnie ma straszne parcie na tv ostatnio:/
    • mimi_mm Re: Jakie bajki ogladaja 4-latki ? 30.08.11, 23:04
      Tom i Jerry
      Scoobie
      tyle z tych ktore oglada, natomiast fenomenem jest dla mnie Ben10 - ktorego nie widzial NIGDY a jest jego MEGA fanem a raczej fanem wszelkich gadzetow od majtek i skarpetek zaczynajac .... Az strach pomyslec do by sie dzialo gdyby ogladal ta kreskowke.
      • ankas4 Re: Jakie bajki ogladaja 4-latki ? 30.08.11, 23:41
        Nasz teraz uwiebia:scooby doo, tom&jerry, krecik, oraz nowa fascynacja bolek i Lolek:)

• ankas4 Do tych co ich dzieci ogladają Króla lwa:)pytanie: 30.08.11, 23:45
          Dziewczyny, nasz zaczął ogladać Króla Lwa ale...tak ryczał jak zginął tato Król Lew ,ze sam chciał aby wyłączyć, nie umiał się biedak pogodzić ze śmiercią tatyLwa i łkając ciągle powtarzał: 'i co teraz malutki Lewek zostanie bez taty?' i tutaj następował płacz...

I teraz chce zacząc ogladac znowu...ale juz dwa razy czymś go tam odwiodłam od tego pomysłu...ale czy powinnam ? moze jak juz wie co sie stanie to nie bedzie tak przezywał?
          Jak Wasze dzieci reagują na Króla Lwa?
          • aga_junior Re: Do tych co ich dzieci ogladają Króla lwa:)pyt 31.08.11, 06:45
            Mój Maciuś nie płakał był smutny i trochę przeżywał, że Skaza jest zły. Natomiast ta bajka jest tak skonstruowana, że ze smutnych ujęć zaraz przenosi nas na pole humoru i fajnych piosenek ;-) Ja uwielbiam tą bajkę, cieszę się, że mój syn ją polubił. Zresztą my Z Andżelą zawsze śpiewamy wszystkie piosenki (bez talentów głosowych oczywiście) więc tu nie ma czasu na łzy :D
            • ridibunda Re: Do tych co ich dzieci ogladają Króla lwa:)pyt 31.08.11, 06:57
              U nas już król lew to przeszłość, ale gdy oglądali z rok temu - półtora pierwszy raz, to w tym momencie płakali oboje. U nas pomogło tłumaczenie - tata umarł, ale kocha synka i opiekuje się nim z nieba - ale u nas takie słowa ze względu na znaną Wam sytuacje rodzinną pojawiają się często, więc szybko się pocieszyli.
              • paris4 Re: Do tych co ich dzieci ogladają Króla lwa:)pyt 31.08.11, 09:51
                sama miałam kluchę w gardle na "Królu Lwie", mój wrażliwy syn ciężko bo to przeżył mimo, że wie, że wszystkie żywe istoty umierają. Na razie nie pokazuję im tej bajki
                • m_k8 Bajki 31.08.11, 18:23
                  Hana ogląda ostatnio Charlie i Lola. Najlepsza bajka jaką ostatnio widziałam. Na drugim miejscu Reksio :-) a za nimi całe stado mangowych potworów które nie wiedzieć czemu ją kręcą...
                  • lilka.k Re: Bajki 31.08.11, 18:30
                    Było sobie życie
                    Dzieci z Bullerbyn - film, nie bajka, wiadomo. Uwielbiamy wszyscy :)
                    Dora - wolą wersje angielskie
                    Tom i Jerry, ale te dlusze, prawie godzinne.
                    I niezmordowana świnka peppa :)
                    • burdziaa Re: Bajki 31.08.11, 19:49
                      od jakiegos roku nic nie ogląda,sporadycznie jak wlacze w tv to chwilę 5-10 minut Scooby Doo, czasem Swinka Peppa .
                      • boazeria Re: Bajki 01.09.11, 17:12
                        Ja Scooby Doo nie chcę żeby oglądał. Potem płacze w nocy, że duchy widzi.
                        Teraz ma fazę na Autka 2. Nawet musiałam kupić Fernado Pal Te Gumy.
                        Kubuś Puchatek to zawsze.
                        Tomek i Przyjaciele.
                        Stacyjkowo.
                        Jake i piraci z Nibylandii- oo na to ma szał.
    • smolineczka Re: Jakie bajki ogladaja 4-latki ? 02.09.11, 05:32
      miłość do bohaterów z poprzedniego okresu (Lolek Bolek, Marcin Ranek, Clifford, Peppa lub Shrek) u nas stopniowo mija, ale moja uwielbia kreskówki, od 2-go roku życia ma pozwolenie na oglądanie telewizji (ostatnio normalnie nadużywa, i muszę z nią walczyć, a raczej iść na układ), a i tak prawie codziennie ogląda którąś ze starych płyt, a mąż na wyraźną prośbę "ukochanej córeczki tatusia" wciąż dokupuje nowe :-( ja z kolei uwielbiam rodzinne wyjścia do kina: SMERFY są wspaniałe, jak dla Marysi, tak i dla mnie (byliśmy na premierze 19-go sierpnia) ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka