a090707 30.08.11, 08:54 Moj przechodzi wlasnie faze TOM&JERRY, PIXIE&DIXIE, SCOOBY DOO... zgapil od starszego kuzyna. Wogole to on ostatnio duzo bajek chce ogladac, pozniej sie bawi w te postaci wiec po trosze go rozumiem, ale czasem mam dosc :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olus-ia80 Re: Jakie bajki ogladaja 4-latki ? 30.08.11, 09:01 Auta , zdecydowanie , lubi tez Sam Sam , Tomek i przyjaciele , ogółem to co na mini mini , teraz nie bedziemy mieli zadnej kablówki , więc bedzie spokój z bajkami . Odpowiedz Link
ridibunda Re: Jakie bajki ogladaja 4-latki ? 30.08.11, 09:02 Dżejk i piraci z Nibylandii, Dora, Dalej Diego - to nasze ostatnie hity. Odpowiedz Link
f3f Re: Jakie bajki ogladaja 4-latki ? 30.08.11, 09:08 Z mini mini lubi: "Marta pies, który mówi", "Georg" a z płyt: "Sąsiadów", "Baranka Shouna", "Auta" Odpowiedz Link
malenkie7 Re: Jakie bajki ogladaja 4-latki ? 30.08.11, 10:51 Auta 2 i Auta 2 i Auta 2 i potem dlugo, dlugo nic:) Lubi bajki na Mini Mini, co mu wlącze, to chetnie popatrrzy. Acha, i lubi Reksia, a zwlaszcza jeden odcinek pt Reksio Wybawca. Odpowiedz Link
emma_me Re: Jakie bajki ogladaja 4-latki ? 30.08.11, 10:58 obecnie tylko i wyłącznie Myszka Miki :) pełne szaleństwo. Wszystko musi być teraz z Miki - kredki, farby, koszulki, majtki. Odpowiedz Link
szalona_wielorybica Re: Jakie bajki ogladaja 4-latki ? 30.08.11, 11:04 mój bajkoholik na wiecznym odwyku jest obecnie uzależniony od francuskiej serii o Marcinie Ranku (bajka fajna bez przemocy, więc niech mu będzie) i Scooby Doo (to mi już niezbyt leży). Szał na Auta i Tomka przeszedł, co nie oznacza, że nie wróci ;) Lubi też stare polskie animacje (Bolka i Lolka, Reksia itp) i angielskie bajki typu Gromit i Walace, Baranek Shaun. Odpowiedz Link
pabia_a Re: Jakie bajki ogladaja 4-latki ? 30.08.11, 11:40 ma fazę na oglądanie bajek scooby doo, tom&jerry, krecik, smerfy Odpowiedz Link
najma78 Re: Jakie bajki ogladaja 4-latki ? 30.08.11, 12:13 Scooby-Doo, Tom and Jerry, Looney Tunes, Sponge Bob Square Pant, The Garfield Show, Pink Panter, Mr Bean, Mickey Mouse Clubhause, Dora the expolorer, Go Diego, Ben and Holly's Little Kingdom a ostatnio pojawily sie The Smurfs wiec tez go interesuja. Odpowiedz Link
dziunia27 Re: Jakie bajki ogladaja 4-latki ? 30.08.11, 12:34 wszystkie z minimini, jim jam i Cbeebies, a z długometrażowych, to Artur i miminki, mój brat niedzwiedz, wszystkie sezony na misia;) Odpowiedz Link
olcia.kaktus Re: Jakie bajki ogladaja 4-latki ? 30.08.11, 13:35 hitem są... "Podróże Baltazara Gąbki"!!!! Tom&Jerry, Pszczółka Maja, Cebeebies: potrafię gotować - kocha to ;) Handy Manny, Klub Przyjaciół Myszki Miki, Przystanek Dżungla. Odpowiedz Link
zalasso Re: Jakie bajki ogladaja 4-latki ? 30.08.11, 13:54 U nas: Strażak Sam, Bob budowniczy, Reksio; u babci: Pixi i dixi, scooby doo, tom&jerry Ale ogólnie jakoś maniakiem nie jest, młody bardziej :) Odpowiedz Link
paris4 Re: Jakie bajki ogladaja 4-latki ? 30.08.11, 15:18 Tom&Jerry Smerfy Angelina balerina Bolek i Lolek Domisie Nurkuj Olly uff ;) Odpowiedz Link
metanira Re: Jakie bajki ogladaja 4-latki ? 30.08.11, 16:23 Muminki Tom i Jerry Scooby Doo Olly nurkuj Bolek i Lolek Reksio Odpowiedz Link
aga_junior Re: Jakie bajki ogladaja 4-latki ? 30.08.11, 18:17 U nas króluje "król lew" ;-) po nich Megamocny Zaplątani Mini mini poszło w odstawkę Odpowiedz Link
qwoka Re: Jakie bajki ogladaja 4-latki ? 30.08.11, 21:56 "Jake i piraci z Nibylandii" - Absolutny HIT, nie wiem co Maja w tym widzi, ale oszalala na punkcie tej bajki. Pozatym nie pogardzi innymi bajkami, ogólnie ma straszne parcie na tv ostatnio:/ Odpowiedz Link
mimi_mm Re: Jakie bajki ogladaja 4-latki ? 30.08.11, 23:04 Tom i Jerry Scoobie tyle z tych ktore oglada, natomiast fenomenem jest dla mnie Ben10 - ktorego nie widzial NIGDY a jest jego MEGA fanem a raczej fanem wszelkich gadzetow od majtek i skarpetek zaczynajac .... Az strach pomyslec do by sie dzialo gdyby ogladal ta kreskowke. Odpowiedz Link
ankas4 Re: Jakie bajki ogladaja 4-latki ? 30.08.11, 23:41 Nasz teraz uwiebia:scooby doo, tom&jerry, krecik, oraz nowa fascynacja bolek i Lolek:) Odpowiedz Link
ankas4 Do tych co ich dzieci ogladają Króla lwa:)pytanie: 30.08.11, 23:45 Dziewczyny, nasz zaczął ogladać Króla Lwa ale...tak ryczał jak zginął tato Król Lew ,ze sam chciał aby wyłączyć, nie umiał się biedak pogodzić ze śmiercią tatyLwa i łkając ciągle powtarzał: 'i co teraz malutki Lewek zostanie bez taty?' i tutaj następował płacz... I teraz chce zacząc ogladac znowu...ale juz dwa razy czymś go tam odwiodłam od tego pomysłu...ale czy powinnam ? moze jak juz wie co sie stanie to nie bedzie tak przezywał? Jak Wasze dzieci reagują na Króla Lwa? Odpowiedz Link
aga_junior Re: Do tych co ich dzieci ogladają Króla lwa:)pyt 31.08.11, 06:45 Mój Maciuś nie płakał był smutny i trochę przeżywał, że Skaza jest zły. Natomiast ta bajka jest tak skonstruowana, że ze smutnych ujęć zaraz przenosi nas na pole humoru i fajnych piosenek ;-) Ja uwielbiam tą bajkę, cieszę się, że mój syn ją polubił. Zresztą my Z Andżelą zawsze śpiewamy wszystkie piosenki (bez talentów głosowych oczywiście) więc tu nie ma czasu na łzy :D Odpowiedz Link
ridibunda Re: Do tych co ich dzieci ogladają Króla lwa:)pyt 31.08.11, 06:57 U nas już król lew to przeszłość, ale gdy oglądali z rok temu - półtora pierwszy raz, to w tym momencie płakali oboje. U nas pomogło tłumaczenie - tata umarł, ale kocha synka i opiekuje się nim z nieba - ale u nas takie słowa ze względu na znaną Wam sytuacje rodzinną pojawiają się często, więc szybko się pocieszyli. Odpowiedz Link
paris4 Re: Do tych co ich dzieci ogladają Króla lwa:)pyt 31.08.11, 09:51 sama miałam kluchę w gardle na "Królu Lwie", mój wrażliwy syn ciężko bo to przeżył mimo, że wie, że wszystkie żywe istoty umierają. Na razie nie pokazuję im tej bajki Odpowiedz Link
m_k8 Bajki 31.08.11, 18:23 Hana ogląda ostatnio Charlie i Lola. Najlepsza bajka jaką ostatnio widziałam. Na drugim miejscu Reksio :-) a za nimi całe stado mangowych potworów które nie wiedzieć czemu ją kręcą... Odpowiedz Link
lilka.k Re: Bajki 31.08.11, 18:30 Było sobie życie Dzieci z Bullerbyn - film, nie bajka, wiadomo. Uwielbiamy wszyscy :) Dora - wolą wersje angielskie Tom i Jerry, ale te dlusze, prawie godzinne. I niezmordowana świnka peppa :) Odpowiedz Link
burdziaa Re: Bajki 31.08.11, 19:49 od jakiegos roku nic nie ogląda,sporadycznie jak wlacze w tv to chwilę 5-10 minut Scooby Doo, czasem Swinka Peppa . Odpowiedz Link
boazeria Re: Bajki 01.09.11, 17:12 Ja Scooby Doo nie chcę żeby oglądał. Potem płacze w nocy, że duchy widzi. Teraz ma fazę na Autka 2. Nawet musiałam kupić Fernado Pal Te Gumy. Kubuś Puchatek to zawsze. Tomek i Przyjaciele. Stacyjkowo. Jake i piraci z Nibylandii- oo na to ma szał. Odpowiedz Link
smolineczka Re: Jakie bajki ogladaja 4-latki ? 02.09.11, 05:32 miłość do bohaterów z poprzedniego okresu (Lolek Bolek, Marcin Ranek, Clifford, Peppa lub Shrek) u nas stopniowo mija, ale moja uwielbia kreskówki, od 2-go roku życia ma pozwolenie na oglądanie telewizji (ostatnio normalnie nadużywa, i muszę z nią walczyć, a raczej iść na układ), a i tak prawie codziennie ogląda którąś ze starych płyt, a mąż na wyraźną prośbę "ukochanej córeczki tatusia" wciąż dokupuje nowe :-( ja z kolei uwielbiam rodzinne wyjścia do kina: SMERFY są wspaniałe, jak dla Marysi, tak i dla mnie (byliśmy na premierze 19-go sierpnia) ;-) Odpowiedz Link