Dodaj do ulubionych

JESTEM W*&#@$%^

22.09.11, 09:56
No i do czego doprowadziły nawiedzone matki, nóż się w kieszeni otwiera.
wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,10332432,_Radosna_szkola__zablokowana__Przez_niezdecydowanie.html
SUper zamias się skupić na poprawie to się cofamy. Czy te mamy coś mają
Obserwuj wątek
    • qwoka Re: JESTEM W*&#@$%^ 22.09.11, 10:47
      Ta cała sytuacja to dla mnie jakaś komedia (a raczej tragedia). Jak można w trakcie roku wprowadzac jakies zmiany?? Przecież cały rocznik 2006 poszedł teraz do zerówki, tak? wiec jesli znowu bedą zmiany i dzieci urodzone w II połowie 2006 pójdą jako 7-latki do szkoły to co? będą jeszcze raz powtarzały zerówkę w nastepnym roku? dobrze rozumiem?
      Jak czytam o tych ciągłych zmianach to nóż mi sie w kieszeni otwiera. Jaka by ta reforma nie była niech sie w koncu na coś zdecydują, bo i rodzice i jak widać szkoły nie wiedzą co robić.
    • domatorka.amatorka Re: JESTEM W*&#@$%^ 22.09.11, 13:15
      mnie też szlag trafia, bo to taki polski sposób: wymyślamy i robimy coś na hurrra a jak się nie uda to najwyżej zrezygnujemy:> no i co że rodzice zdezorientowani, szkoły cierpią na wdpumiemanie, bo jakoś to będzie i tak się to wszystko zapętla. Tylko dzieciaków żal
    • azi77 Re: JESTEM W*&#@$%^ 22.09.11, 15:17
      Szkoła jest tylko instytucją wykonawczą radosnej twórczości pani Hall.
      O wielu zmianach, które maja obowiązywać od 1 wrzesnia nauczyciele dowiaduja się w październiku lub póxniej.
      A niby prawo nie dziala wstecz... Jednak w Polsce wszystko możliwe.
      Mam nadzieję, że w końcu cos ustalą na 100%. bo narazie to jeden wielki burdel.
      • paris4 Re: JESTEM W*&#@$%^ 22.09.11, 16:34
        Z jednej strony nawiedzeni rodzice z drugiej pani minister z kosmosu i mamy co mamy
        wygląda na to, że rocznik 2006 może być dwa lata w zerówce. Masakra
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka