Dodaj do ulubionych

Późna kawka

26.11.11, 12:04
u nas do dziś teściowa. To zlota kobieta. W trakcie tygodniowego pobytu zajęła się Tymkiem w szpitalu, po powrocie zaszyła dziury w ubraniach, zrobiła Tosi skrzydełka na jasełka, upiekła ciasto, zrobila obiad i jeszcze znalazła czas żeby zagrać z nami w pociągi wieczorem. Naprawdę teściową mam najlepszą:))))
Obserwuj wątek
    • lilka.k Re: Późna kawka 26.11.11, 15:45
      Wiem o czym mowa, moja teściowa też złota jest. To samo mogłabym o niej pisać :).
      Ja się chorobowo witam, nie jakoś bardzo, bo to tylko przeziębienie, ale wczoraj padłam na cały dzień do łóżka, dziś też się nie męczę i rosołem leczę, a chłopaki poszli sobie.

• ankas4 Re: Późna kawka 26.11.11, 16:19
        No to się dosiadam dopiero na spokojnie, dziś dzień sprzątania, i ogólnie jakoś tak od rana gonimy, Tymek od wczoraj na antybiotyku, i dziś( mam nadzieje, ze tylko z tego powodu) jakiś osłabiony, leży sobie na kanapie i myśli,że jest w raju:), bo już ogląda trzecią bajkę pod rząd:)!

Ja własnie siadam do pracy, bo wieczorem chce miec spokój!

Ps, Hania o ile tutaj zawitasz jeszcze, doczytalam o robieniu skrzydelek przez teściową na jasełki... to juz coś wiadomo,ze sa jakieś jasełki? czy tak zapobiegawczo zrobione:)
        Myslę, że będą ale ja jeszcze nic od Pań nie słyszałam.
        • ankas4 Re: Późna kawka 26.11.11, 16:20
          a no i zdrowia Lila;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka