31.01.12, 20:22
Kochana jesteś?Jak się czujesz,a może już urodziłaś :)?
Obserwuj wątek
    • joasia83m Re: Joasia83m 31.01.12, 21:18
      hej Burdziu:) jestem, dziś m. przyniósł reaktywowanego laptopa z serwisu, wiec wracam do sieci :)
      Jestem po terminie, biegam co 2 dni na ktg, ale ciiisza, 0 skurczy. Ginka daje mi czas do niedzieli, wiec jak maleńka nie wykorzysta swojej szansy, w niedziele na 9 mam na czczo stawic sie w szpitalu na ciecie. Bardzo nie protestuję, rozmawiałam z taka położną, znachorką co odbiera porody domowe, wymierzyła mnie i nie koloryzowała, wymiary miednicy do kitu. Malutka musiałaby mieć maleńką główkę, żeby udało się bez problemów sn. Choć to moje marzenie...
      Chciałam pobiegać trochę po schodach:) ale po powrocie z badania miałam lekko zaczerwienioną wkładkę, więc się wystraszyłam i dziś przystopuję..
      A Tobie Kochana przynajmniej szyjka się przygotowuje i dobrze! ale ty przystopuj
      • burdziaa Re: Joasia83m 31.01.12, 22:07
        Tak myślałam o Tobie,ze jestes juz po terminie leciusieńko-no zobaczysz jak 'wyjdzie',musi byc dobrze :) Ja to wolałabym ,zeby mi sie tam nic nie przygotowywało-cięzko zwolnic.Trzymaj sie Kochana,daj komuś znać jak urodzisz :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka